Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orsini']Ty tu nie zciemniaj a napisz DLACZEGO ROZSYLASZ glupkowata petycje po ludziach?
a jak juz to robisz [B]TO MIEJ ODWAGE CYWILNA i podpisz sie.[/B]
Mam Ci zacytowac konkretny akt prawny, ktory kaze anonimy wywalac do kosza (w przenosni z tym koszem).Polecam kpa-jak wol stoi co z anonimowymi "uprzejmie donosze" nalezy zrobic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Rozsyłała bo tak chciała :evil_lol: . Każdy może.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Rozsyłała jednak [B]WZÓR PETYCJI[/B]. „Siedząc tyle w ustawach” powinnaś wiedzieć, że [B]WZÓR PETYCJI[/B] nie jest samym wystąpieniem, nie ma żadnej mocy sprawczej, jest po prostu ujednoliceniem tekstu istoty wystąpienia w sprawie czegoś tam - do wybranego adresata. [B]WZÓR PETYCJI[/B] może i powinien być udostępniony wielu osobom i zwykle tak bywa. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B]PETYCJA[/B] zaś ma jednego adresata.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B]Moja PETYCJA przed wysłaniem do ADRESATA została przeze mnie podpisana. Polecam Kpa, może odkryjesz z jakiego powodu[/B] :p.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Czy to jest jasne :lol: ?[/FONT][/COLOR]

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niceravik'][COLOR=black][FONT=Verdana]Rozsyłała bo tak chciała :evil_lol: . Każdy może.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Rozsyłała jednak [B]WZÓR PETYCJI[/B]. „[/FONT][/COLOR][/quote]

Ravik wyślij też do mnie pilllsssssss

Posted

[quote name='sylwia i boksery']Naprawdę szkoda,żeby przez kopiowanie uszu i ogonów wiele pięknych psów straciło możliwość pokazania się na Crufts.
Dla mnie-gdybym była zwolennikiem kopiowania-byłby to pierwszy poważny sygnał,żeby zacząć sie przyzwyczajać do wersji ekologicznych ;)[/quote]

Zaden pies z kopowanymi uszami nie moze ani nie mogl by wystawiany na wystawach angielskich jusz ponad sto lat. W Angli kopiowanie uszu uwazane jest jako barbarzynstwo.

Ogonki w peirszyxch dniach po urodzeniu to jeszcze psiarze uwazali za OK, ale niestety wladze in inni wygrali ta wojne.

Posted

[QUOTE]
[quote name='Barbelka']Zaden pies z kopowanymi uszami nie moze ani nie mogl by wystawiany na wystawach angielskich jusz ponad sto lat. W Angli kopiowanie uszu uwazane jest jako barbarzynstwo.

Ogonki w peirszyxch dniach po urodzeniu to jeszcze psiarze uwazali za OK, ale niestety wladze in inni wygrali ta wojne.[/quote]
[/QUOTE]

Dla poszerzenia Twojej i tak ogromnej wiedzy dodam tylko,ze zakaz kopiowania psow w Angli wszedl dopiero w zeszlym roku.Na ubieglorocznym Cruft byly wystawiane rowniez psy kopiowane..

Posted

[quote name='maxxel']Dla poszerzenia Twojej i tak ogromnej wiedzy dodam tylko,ze zakaz kopiowania psow w Angli wszedl dopiero w zeszlym roku.Na ubieglorocznym Cruft byly wystawiane rowniez psy kopiowane..[/quote]
A ja na podaniu o ATC miałam napisane, że psy z kopiowanymi [B]uszami[/B] nie mogą brać udziału w żadnych imprezach KC :-?

• 5 months later...
Posted

[quote name='ara'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10506339&postcount=262[/URL][/quote]

Kiedy pojawil sie pierwszy watek o kopiowaniu na tym forum???
Kiedy po raz pierwszy zostal przyklejony?