lapis Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 aż się boję Sebastian co będzie robiła w domu śliczna ta Twoja mała :loveu: jak ja już bym swoją wymiziała:placz: ale odliczam dni wtorek, środa, czwartek, piątek i SOBOTA !!!!!!!!!!!!!!!!
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='lapis'] ale odliczam dni wtorek, środa, czwartek, piątek i SOBOTA !!!!!!!!!!!!!!!![/quote]:multi::multi::multi:[B][I]ja już też odliczam i czekam na fotaski:p[/I][/B]
Patka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pięknosci Giovani szkoda ze nie macie aparatu, bo mała warta milona fot :)
Alojzyna Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Giovani'][I][U]fonetycznie -[/U][/I]Zoszi ...chyba?:lol: [SIZE=4]A może was poproszę, to coś podsuniecie???:razz: [/SIZE] [SIZE=4]Czekam na propozycje!!!:multi: [/SIZE][/quote] Po prostu ZOŚKA vel na początku KLUSKA No i koniecznie [B][SIZE=4]FOTKI[/SIZE][/B] i relacje z pierwszych dni w domu
hun Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 chyba do sopotu nie pojadę bo pogoda do du..:diabloti:
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='hun']chyba do sopotu nie pojadę bo pogoda do du..:diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]Beatki tu jeszcze nie było z kijami:cool3:[/I]
lapis Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='hun']chyba do sopotu nie pojadę bo pogoda do du..:diabloti:[/quote] Jestem Alicja, jestem... :mad: :mad: :mad: jak to pewna kołobrzeska pani doktor powiedziała [I][B]pierdu pierdu[/B][/I] [B][/B] jak nie zobaczę Cię w Sopocie, to przyjade do tego Wrocławia i ubiję mrożonym dorszem :eviltong:
Dag Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 [quote name='lapis']jak nie zobaczę Cię w Sopocie, to przyjade do tego Wrocławia i ubiję mrożonym dorszem :eviltong:[/QUOTE] Ruda, weź ze sobą fotografa, bo ja chcę zobaczyć, jak Ty z mrożonym dorszem Huna ganiasz... :crazyeye:
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Dag']Ruda, weź ze sobą fotografa, bo ja chcę zobaczyć, jak Ty z mrożonym dorszem Huna ganiasz... :crazyeye:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta rób foty biegającej z dorszem Lapini:multi::multi::multi:[/I][/B]
lapis Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta rób foty biegającej z dorszem Lapini:multi::multi::multi:[/I][/B][/quote] oj myślę, że Marta nie odpuści sobie takiej okazji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hun cholero gdzie zdjęcie ????
Patka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 lapis [QUOTE] Hun cholero gdzie zdjęcie ????[/QUOTE] ujęłas to bardzo trafnie :cool3:
Sebastian Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [IMG]http://img174.imageshack.us/img174/2860/zdjcie018io2.jpg[/IMG] Pomalutku się przyzwyczajamy;)
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='Giovani'][IMG]http://img174.imageshack.us/img174/2860/zdjcie018io2.jpg[/IMG] Pomalutku się przyzwyczajamy;)[/quote]:loveu::loveu::loveu:[B][I]słodzinka ...a ta biała piska ;)na nosku no i fałdeczka :loveu:[/I][/B]
wejherstaff Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gratulacje Giovani śliczniutkiej dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam.
Sebastian Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Witam wszystkich po krótkiej przerwie! Na samym początku kiedy zawitałem na dogo obiecałem że, niebawem powiem coś o sobie. W związku z tym że już w zasadzie się poznaliśmy, a w niedługiej przyszłości spotkamy się nie raz, nie dwa to oszczędzę nudnych opowiastek i przejdę do meritum sprawy. [U]Przede wszystkim chciałbym bardzo serdecznie podziękować,[/U] za fachową, konsekwentną i niezmiernie miłą i sympatyczną postawę hodowców. Życzył bym każdemu, przyszłemu posiadaczowi bullowatych z punktu widzenia profesjonalnego-takiej obsługi! Mnie osobiście urzekła spontaniczność, ciepło i dobre serce Państwa Ewy i Andrzeja, co w następstwie wzbudziło moje ogromne zaufanie, i jak czas pokazał słuszne!!! Ja sam nie raz już w życiu traciłem wiarę w ludzi, a po takim doświadczeniu jakie mnie spotkało wróciła do mnie moja stara prawda:NIGDY NIE MÓW NIGDY! :loveu: :loveu: :loveu: [B][I]BARDZO DZIĘKUJĘ[/I][/B]:loveu: :loveu: :loveu: W drugiej kolejności chciałbym podziękować Wam, Lapidłom, Chargerom, Martusi, Wejcherom, i wszystkich których tu pozałem za miłe chwile w oczekiwaniu na dogo, za życzliwe porady, i po prostu, że mile mnie przyjeliście w FAFIKOWY świat!!!Dziękuję. Długo by się rozpisywać i linijek by zabrakło... ...kończąc, dodam, całuski dla Was wszystkich i do miłego zobaczenia. :iloveyou: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose::iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: :iloveyou: [B]Niech moc będzie z wami, bo Zoshi nadciąga hi hi:cool3: [/B] ....osobiście sobie też bym życzył co nieco;) , ale przede wszystkim radości z posiadania cudeńkiej pieszczochy, no i co? żeby się dobrze i zdrowo chowała!!! Pozdrawiam serdecznie. Sebastain. Ps. teraz karmienie:drinka: :drinka: :drinka: no i fotaski bo już porobiłem:multi:
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [I][B];)no i teraz powinna być fota Zośki :loveu:[/B][/I]
Alojzyna Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani'] no i fotaski bo już porobiłem:multi:[/quote] a gdzie te fotaski?????:mad:
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/7154/akukuny3.jpg[/IMG]
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9956/obraz028al8.jpg[/IMG]
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/4831/obraz046zw1.jpg[/IMG]
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Strasznie ciężko mi IMAGE pracuje, ciągle nie może znależć adresu.:mad:
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7788/obraz006fu0.jpg[/IMG]
lapis Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani'] W drugiej kolejności chciałbym podziękować Wam, Lapidłom, Chargerom, Martusi, Wejcherom, i wszystkich których tu pozałem za miłe chwile w oczekiwaniu na dogo, za życzliwe porady, i po prostu, że mile mnie przyjeliście w FAFIKOWY świat!!!Dziękuję. [/quote] o mamo :oops: :oops: :oops: zawstydziłeś mnie niech Ci sie zdrowo chowa i dalej patrzy tymi ślicznymi fafaikowymi oczętami, a nie odmówisz jej niczego... zresztą gdybys jej czegoś odmawiał to miałbyś do czynienia z ciotką Lapisową:mad: :mad: :mad: , a daleko nie mam :mad: :mad: :mad:
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Co my tu mamy???:diabloti:[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/2498/obraz045sr1.jpg[/IMG]
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='lapis']o mamo :oops: :oops: :oops: zawstydziłeś mnie niech Ci sie zdrowo chowa i dalej patrzy tymi ślicznymi fafaikowymi oczętami, a nie odmówisz jej niczego... zresztą gdybys jej czegoś odmawiał to miałbyś do czynienia z ciotką Lapisową:mad: :mad: :mad: , a daleko nie mam :mad: :mad: :mad:[/quote] Buźka ciotka!!!
Recommended Posts