Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lapis']Jacek czy wysłałeś mi maila z filmem bo od kogoś dostałam i boję się otworzyć (pisałam na pw, ale nie odpowiedziałeś)[/quote]

Otwieraj to ja wysłałem!!!:p

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bongobongo']Otwieraj to ja wysłałem!!!:p[/quote]

już się nie mogę doczekać

pamiętaj prześlij i zdjęcia

Posted

[quote name='lapis']j....ale moja Girasol.......... ja piernicze jak ona zaiwania do misi:lol:[/quote]

Ty Beata już się łap za kieszeń... jak tak dalej pójdzie, zeżre was ta mała....

A małe Chargerki wcale do tatusia nie podobne... no może to jedno z obrączką na szyi...;)

Posted

[quote name='AMFI']Ty Beata już się łap za kieszeń... jak tak dalej pójdzie, zeżre was ta mała....

A małe Chargerki wcale do tatusia nie podobne... no może to jedno z obrączką na szyi...;)[/quote]

wizisz bo to nie Chargerki tylko bardziej Potworki:evil_lol: jesli chodzi o barwę, reszte mają po Tatusiu!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='AMFI'][B]Ty Beata już się łap za kieszeń...[/B] jak tak dalej pójdzie, zeżre was ta mała....

A małe Chargerki wcale do tatusia nie podobne... no może to jedno z obrączką na szyi...;)[/quote]

ja już się boję, ale może przy niej Lapidło zacznie jeść

Posted

[I][B]:loveu::loveu::loveu:cudowne przesliczne przekochane
dlaczego wszyscy tak daleko mieszkają :placz::placz::placz::placz::placz:nawet pomiziać sobie nie mogę takich szczylków :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Girasol zasuwa do michy jak mój Ozzy jak mieszkał z Bandą. W domu po tygodniu się kamnął,ze po 1 . nie trzeba jeść o 5 rano:mad:i po 2 . przy misce nie ma konkurencji i nie trzeba się spiezsyć :razz:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:loveu::loveu::loveu:cudowne przesliczne przekochane
dlaczego wszyscy tak daleko mieszkają :placz::placz::placz::placz::placz:nawet pomiziać sobie nie mogę takich szczylków :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Girasol zasuwa do michy jak mój Ozzy jak mieszkał z Bandą. W domu po tygodniu się kamnął,ze po 1 . nie trzeba jeść o 5 rano:mad:i po 2 . przy misce nie ma konkurencji i nie trzeba się spiezsyć :razz:
[/B][/I][/quote]
z rybnika do wrocławia niejest tak daleko ,wymiziać zawsze można:lol:

Posted

[quote name='hun']z rybnika do wrocławia niejest tak daleko ,wymiziać zawsze można:lol:[/quote][I]:razz:2 razy nie mów , bo mogę niechcący źle zjechać z autostrady i zamiast na Opole/ do rodzinki/ pojechać na Wrocław ;)
:evil_lol:pociąg też mam bezpośredni:p
[/I]

Posted

Alu, co to za problem skręcić kierownicą ;)
Przyglądałam sie fafikom i muszę powiedzieć, że zdecydowanie bardziej podobają mi sie Chargerkowe maluchy. Piekne :loveu: Oby tak dalej :cool3:;) Tylko zdjęć za mało :mad:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Alu, co to za problem skręcić kierownicą ;)
Przyglądałam sie fafikom i muszę powiedzieć, że zdecydowanie bardziej podobają mi sie Chargerkowe maluchy. Piekne :loveu: Oby tak dalej :cool3:;) Tylko zdjęć za mało :mad:[/quote]

Ty małpiszonie :angryy: :angryy: :angryy: , Peny może przyjechać Ty na wycieraczce zostaniesz :eviltong:

Posted

Beata, a co Ty naszej Marty nie znasz ?????? Ona tak z przekory, żeby się coś działo :eviltong:

A i tak zamieszanie wielkie, bo rzeczywiście jak wczoraj przespałam cały dzień z Chargerkiem, to dzisiaj już się połapać nie mogłam :crazyeye:

Chociaż nie powiem.....bezbłędnie wychwyciłam jakieś namawiania Jacka z Hunem, chyba zazdwonię wieczorem do Ewy.....:mad: :mad: :mad: !

Posted

[quote name='bongobongo']Beata, a co Ty naszej Marty nie znasz ?????? Ona tak z przekory, żeby się coś działo :eviltong:

A i tak zamieszanie wielkie, bo rzeczywiście jak wczoraj przespałam cały dzień z Chargerkiem, to dzisiaj już się połapać nie mogłam :crazyeye:

Chociaż nie powiem.....bezbłędnie wychwyciłam jakieś namawiania Jacka z Hunem, chyba zazdwonię wieczorem do Ewy.....:mad: :mad: :mad: ![/quote]

wszystkich Was wycałuję :lol:

Posted

:evil_lol:
Beatko skarbie, no co ja poradzę na to, że taka złośliwa jestem od urodzenia ;)
Wszyscy wiedzą, że twoja pazerna kluska jest najpiękniejsza :loveu:, ale ja pod innym kątem oglądam Chargerowe wypociny :evil_lol: ;)
Kasiu, chciałam ci tylko powiedzieć, że Ewa nic tu nie pomoże, w Zaniemyślu pozwalala Jackowi na wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Beatko zabierz mnie ze sobą do Sopotu :placz: Ja też chcę :placz: Może być w bagażniku :placz:[/quote]

jak dojedziesz do Kołobrzegu nie ma sprawy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...