agula Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [SIZE=5][COLOR=lime][B]super!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]:cunao: :cunao: :lilangel: :lilangel: Quote
Aleksandra_B Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Mosii, jak tam Wilku się miewa? Quote
mosii Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 kochani z Wilczkiem wszystko w najlepszym porządku, czy w końcu ciotki nas odwiedzą?? Quote
israel Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Bardzo sie ciesze ze u Was wszystko w porzadku. Pozdrawiam Wilczka i Jego Nowa Pania :) Tesknie za fotkami Wilczusia :placz: Quote
Aleksandra_B Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Ja bardzo chcę Was odwiedzić tylko narazie czasowo kiepściuchno, czas egzaminów nadszedł... Może jakoś w czerwcu? Quote
fox_india Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 no kurcze a ja nie moglam sie wybrac tyle czasu do Wilku i juz go nie poznam :placz: ale z drugej strony bardzo bardzo sie ciesze !!! Quote
shirrrapeira Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Bardzo sie ciesze, ze Wilkus sliczny jest u Mosii, tam bedzie mial jak w raju. Quote
przyjaciel_koni Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Przepraszam, że tak mało zaglądam do Wilczka. Zagrzebałam się w psiakach ......... I bardzo bym chciała zobaczyć Wilczastego - chociaż na fotkach..... Czy zdrowiutki nasz Wilczek ??????? Postaramy się z Olą zmobilizować w czerwcu i pojechać do chłopaka z wizytą. Ola powinna już być wtedy "wykształcona" i "zaliczona" - tak przynajmniej mnie się zdaje..... Quote
Aleksandra_B Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Ja kontaktowałam się z mosii jakieś dwa tygodnie temu ( jakoś wtedy dogo nawalało) i mówiła, że u Wilczka wszystko w porządku. Quote
Aleksandra_B Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Swoją drogą też tęsknię za Wilkowatymi zdjeciami... Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czy ktoś ma może świerze wieści od mosii, ja od kilku dnie nie mogę się w żaden sposón skontaktować? Co robić? Quote
Aleksandra_B Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Nie wiem.... pewnie próbowałaś wysyłać smsa z prośbą o oddzwonienie? Quote
pixie Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Aleksandra_B']Nie wiem.... pewnie próbowałaś wysyłać smsa z prośbą o oddzwonienie?[/quote] Olu mow co chcesz, ale szczesliwa reke masz i jestes prawdziwym Aniolem Opatrznosci dla Twoich podopiecznych, dzieki Tobie i mosii i Wilku znalazl dom! wspaniale ! jakze chetnie zobaczylabym taki szczesliwy korowod Twoich trudnych przypadkow o szczesliwym zakonczeniu oj uzbieraloby sie tych "schorowanych emerytow" i "trudnych dzieci"... gratuluje serdecznie i trzymam mocno kciuki za cieplo tego domu Quote
Aleksandra_B Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Pixie, dzięki za ciepłe słowa :) Mosii, ja wiem, że Ty zaganiana potwornie jesteś ale może jakąś chwilunię znajdziesz, żeby jakieś Wilkowe foteczki wstawić?? Prosimy ładnie :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Wilczek - co tam u ciebie ??? Jak zdrówko ???? Coś mało Cioć zagląda ! I Wuja nie widać ! Quote
israel Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Wujo zaglada codziennie bo bardzo teskni za kochanym Wilczyskiem ;) Niestety wiadomosci od Wilczka ani widu ani slychu :( Wiec czekam cierpliwie. Quote
israel Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote]...siedzimy...nic sie nie dzieje...[/quote] Czy Wilczek juz o nas zapomnial na dobre :placz: Quote
Recommended Posts