Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola - do wydatków niestety musisz dołożyć 81 zł. za krew i mocz.....

Wilczek będzie musiał nam wybaczyć, ale jedziemy do niego jutro, a potem chyba dopiero w środę.
Wczoraj nie było mowy o dyskusji z lekarzem - taki był "młyn"....

Może Ktoś zechce Wilczątko odwiedzić w międzyczasie i wziąść na spacer ???
To tyle dni....

Bardzo dziękujemy za każdą Waszą wpłatę dla WIlka !!!!!
Tylko dzięki temu Wilczek może być z nami !!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilk dzisiaj spacerował z Olą, a potem jeszcze był na wybiegu.
Niestety, z lekarzem nie miałam możliwości porozmawiać, bo sytuacja była podobna jak w środę - masa narodu z pieskami.

Ola zapłaciła za kolejne dwa tygodnie pobytu.
Wilczek spotkał się (ale na wszelki wypadek nie za blisko) z Madraskiem.
Nie było żadnych złych psich zachowań !
Następnym razem spróbujemy razem iść na spacer.......

Ponawiam moje pytanie - czy ktoś może (i zechce) wziąść Wilka i Madrasa na spacer między sobotą a środą ?????????
To tak dużo dni.....

Posted

dopisuję opłatę za hotelik i badanie krwi

[B]Rozliczenie Wilkowe -[/B]

[B]wpłaty:[/B]
[B]30 zł - israel[/B]
[B]30 zł - fidelek2[/B]
[B]25zł - morisowa[/B]
[B]100zł - paros[/B]
[B]100 zł - BasiaD[/B]
[B]1346,68 zł - AFN[/B]
[B]300 zł - aede[/B]
[B]70 zł - gackn[/B]
[B]60 zł- Oliwka[/B]
[B]30 zł - israel[/B]
[B]50 zł - gamoń[/B]
[B]200 zł - BasiaD[/B]
[B]100 zł- irma[/B]
[B]30 zł - fidelek2[/B]
[B]100 zł - paros[/B]
[B]60 zł - gackn[/B]
[B]100 zł - jomos[/B]
[B]100 zł - aede[/B]
[B]107 zł - israel[/B]
[B]200 zł- kaas1[/B]
[B]100 zł - BasiaD[/B]
[B]90 zł - elainfo[/B]
[B]25 zł - gamoń[/B]
[B]100 zł - paros[/B]
[B]_______________________________[/B]
[B]3453,68[/B]

[B]wydatki:[/B]
[B]25 zł - Nizoral[/B]
[B]135 zł - hotelik[/B]
[B]330 zł - klatka + transport[/B]
[B]40 zł - wizyta u weterynarza[/B]
[B]95,19 zł - igły, strzykawki, Nivalin[/B]
[B]70 zł - metacam[/B]
[B]150 zł - smycz, obroża, karma[/B]
[B]350 zł -hotelik[/B]
[B]350 zł - hotelik[/B]
[B]340 zł - leki - witaminy, homeopatia, sterydy[/B]
[B]350 zł - hotelik[/B]
[B]255 zł - leki[/B]
[B]60 zł - karma mokra[/B]
[B]350 zł - hotelik[/B]
[B]81 zł - badanie krwi i moczu[/B]
[B]350 zł - hotelik[/B]
[B]___________________________________________[/B]
[B]3331,19[/B]

[B]Na koncie Wilka pozostaje: 122,49 zł[/B]

Posted

Przeczytałam wątek i tak mi smutno:-( Teraz i ja będe przed snem marzyła o ciepłym kącie dla Wilka, o kochających go ludziach. Nic wiecej nie mogę zrobić:-(

[COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52797"][/URL][/FONT][/COLOR]

Posted

sŁUCHAJCIE JA BEDE MIAŁA PRAWDOPODOBNIUE ZAREZERWOWANY TERMIN PREZENTACJI kRUCHA W tvp.. JAKO PSA SZUKAJACEGO DOMU.. ALE NA 28 MARCA TERMIN, KTÓRY DZIS MAM MIEC POTWIERDZONY.. JESLI DO TEJ PORY ZNAJDE DOM kRUSZKOWI.. TO ODDAM WAM MIEJSCE NA PREZENTACJE wILKA.. TYLKO TRZEBA BEDZIE GO PRZETRANSPORTOWAC DO tvp .. CO WY NATO JA MYSLE ŻE NAPEWNO ZNALAZŁ BY SIE DOM DLA NIEGO..

Posted

[B][U][COLOR=darkred]OGROMNA PROŚBA[/COLOR][/U][/B]

Nie będzie mnie przez dwa tygodnie. Najpierw od 15.04 do 21.04 a potem od 30.04 do 6.05.
Mam ogromną prośbę..czy ktoś mógłby podjechać i wyjść z Wilkiem na spacer?
Nie chciałabym przyjaciel_koni samej zostawić z Madraskiem i Wilkiem.
Czy mógłby ktoś pomóc?

Posted

Zazwyczaj do tej pory Wilczek dość chętnie i bez problemów wracał do boksu.
Nie wiemy, czy to wpływ wiosny w powietrzu, czy zmiany Wilkowych nastawień, ale wczoraj było bardzo "odmiennie".
Po spacerze na smyczy, Wilczek jest zawsze chętny do pobytu na wybiegu. I tym razem również tam sobie brykał. Przyszła jednak pora, kiedy zbieramy się do domu.
Boksy są po prawej i lewej stronie przejścia na wybieg.
Wilk wołany owszem przyszedł do nas, ale do boksu się nie zbliżał. Stanął na środku przejścia w pewnej odległości i patrzył na nas.
No to ja jak zwykle na zachętę parówkę trzymam w boksie a Ola go zaprasza, wejść to wszedł - zabrał parówkę i zanim się ja zdążyłam z boksu wycofać Wilczysko przemądrzałe tyłem wylazło pierwsze. Oczywiście poleciał na wybieg. Po chwili wrócił z Olą.
I znowu sobie tak stoimy Wilk, ja i Ola. I Wilk się patrzy na nas. Ola krok do niego, a Wilczek w długą na wybieg. Zawołany oczywiście pojawił się w przejściu - znowu stoi i patrzy. Połamałam parówkę w kawałki, trochę wrzuciłam do miski Ola go zachęca, a ten mamut stoi i się patrzy. Postał tak jeszcze dobrą chwilę, jak już się załamałyśmy i zaczęłyśmy się zastanawiać jak go wprowadzić - nagle wszedł sam !
Wyrodne ToTo !!!! Złośliwieje nam chyba !!!!

Wilczek nie chce już być taki samotny !!!!!!

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Zazwyczaj do tej pory Wilczek dość chętnie i bez problemów wracał do boksu.
Nie wiemy, czy to wpływ wiosny w powietrzu, czy zmiany Wilkowych nastawień, ale wczoraj było bardzo "odmiennie".
Po spacerze na smyczy, Wilczek jest zawsze chętny do pobytu na wybiegu. I tym razem również tam sobie brykał. Przyszła jednak pora, kiedy zbieramy się do domu.
Boksy są po prawej i lewej stronie przejścia na wybieg.
Wilk wołany owszem przyszedł do nas, ale do boksu się nie zbliżał. Stanął na środku przejścia w pewnej odległości i patrzył na nas.
No to ja jak zwykle na zachętę parówkę trzymam w boksie a Ola go zaprasza, wejść to wszedł - zabrał parówkę i zanim się ja zdążyłam z boksu wycofać Wilczysko przemądrzałe tyłem wylazło pierwsze. Oczywiście poleciał na wybieg. Po chwili wrócił z Olą.
I znowu sobie tak stoimy Wilk, ja i Ola. I Wilk się patrzy na nas. Ola krok do niego, a Wilczek w długą na wybieg. Zawołany oczywiście pojawił się w przejściu - znowu stoi i patrzy. Połamałam parówkę w kawałki, trochę wrzuciłam do miski Ola go zachęca, a ten mamut stoi i się patrzy. Postał tak jeszcze dobrą chwilę, jak już się załamałyśmy i zaczęłyśmy się zastanawiać jak go wprowadzić - nagle wszedł sam !
Wyrodne ToTo !!!! Złośliwieje nam chyba !!!!

Wilczek nie chce już być taki samotny !!!!!![/quote]
echhh cholercia biedne wilczydło... no niepodoba mu siedzenie samemu w boksie...:-( ewidentnie liczył ,ze zabierze sie z wami;-)) o boshe...do mnie BYC MOZE przyjedzie jutro pani i wezmie Krucha.. ma mi to dzi s potwierdzic, wiec tak jak pisałam wczesniej jesli kruch znajdzie dom.. to postaram sie upchnąc Wilka doTelewizji.. w srode o 9.00 nagranie na zywo..tylko pani z tVp miała do mnie zadzwonic wczoraj ,zeby potwierdzic nagranie .. aniezadzwoniła .. wiec sama do niej dziśzadzwonie.. echh trrzymajciekciuki zebuy wypaliło..

a tak wogóle napiszcie jak wilkowe ucho.. czy dalej ma tam te wydzieline.. czy jest poprawa.. bo widze ze z tymi łapami to nie ma takiej starsznej tragedii i piesio biega..;-))choroba martwi mnie troche ,ze bierze starydy.. bo to sieje spustoszenie na innych organach.. echhhh..