Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
...Bo ja gotuję marynatę: woda, ocet, listek laurowy, pieprz, ziele angielskie i cukier :diabloti: U nas zawsze taki śledź na wigilię jest, ale jakoś mi się zachciało teraz :-? Mój Marek nie bardzo lubi bo... cukier :evil_lol: No doooobra Behemot, przyjeżdżaj :siara:

A ja a ja a ja? O qrcze, ślinkę łykam jak to czytam :sabber: nie dziwię się Zagrajkowi.... :gent: ...

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katerinas napisał(a):
:lol: uuuu .... a jaki zapaszek by się ciągnął za Tobą :lol:

O tak, zwłaszcza, że ja przysmaczki w kieszeni trzymam :evil_lol:

Katerinas napisał(a):
Ależ on ma smaki ;)

co pachnie to musi spróbować, ale jak mu nie pasuje to wypluwa ;)

aga1215 napisał(a):

BTW- taką marynatę też robię :p

Ach, jakie dobre śledziki wyszły :sabber:, wiesz co dobre Aguś :lol:

Paula_i_Świst napisał(a):
Za to ja mam w domu jabłuszkowego potworka :razz:

Zdjęcia świetne :)

Pozdrawiamy serdecznie,

Paula i Świst, witajcie :multi:, cieszę się bardzo, że tu zaglądacie :lol: A Zagrajek jabłuszko i owszem, ale jak pani je,z bananem tak samo ;) I my pozdrawiamy was cieplutko :hand:

malawaszka napisał(a):
hahaha a myślałam że jestem oryginalna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jesteś bardzo oryginalna :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
alleee fuu śledzie :shock: hahaha Gosiu jakbyś ze śledzikiem na szkolenie śmigała to myślę że nie tylko Twój pies by za Tobą biegał :evil_lol:

Śledzików nie lubisz? :crazyeye:A co do biegania innych psów, to kiedyś na ulicy leciał przy mnie taki, dokładnie jak na komendę "równaj". Myślałam, że się zgubił, ale pan go odwoływał, tyle, że dość nieskutecznie ;) Dopiero zorientowałam się, że mam w kieszeni smaczki :evil_lol:

Poświata napisał(a):
Tiaaaaaaaa, za to człowieki biegły by w zgoła odwrotnym kierunku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Ale tylko te co śledzi nie lubią :eviltong:...:evil_lol:

A my łapaliśmy dzisiaj zimę i niedawno wróciliśmy od Bei z ogrodu :lol: Pieski wyszalały się na całego i nawet Zagrajek padł i śpi :evil_lol: Później wstawię fotki, bo muszę je obrobić.

Posted

bea100 napisał(a):
A ja a ja a ja? O qrcze, ślinkę łykam jak to czytam :sabber: nie dziwię się Zagrajkowi.... :gent: ...

Oooooooooo cholerka! Bea, a nie mogłaś to wczoraj zajrzeć i powiedzieć, że ty śledzie z cukrem jadasz? :mad: Dobra, jutro dostaniesz przesyłką kurierską :evil_lol:

Posted

Historyjka zabawy z Monią, trwająca może minutę, jedną z wielu zabaw i gonitw:

Uciekam ci:

schowam się za zwalone drzewo:

a kuk ku:

jesteeem:

dasz buzi?

znowu ci ucieknę:

czułośći:

Posted

[quote name='rekma']

...

Mmbbaj, popatrz na fotki i zobacz jak szybko Zagraj goni wzrostem Harmonię ( a Mońka to akurat rosła suka jest)...w ostatnich dniach Zagrajek bardzo strzelił w górę, ja to od razu zauważyłam, popatrz na te fotki-tam to doskonale widać :p

Posted

[quote name='bea100']Mmbbaj, popatrz na fotki i zobacz jak szybko Zagraj goni wzrostem Harmonię ( a Mońka to akurat rosła suka jest)...w ostatnich dniach Zagrajek bardzo strzelił w górę, ja to od razu zauważyłam, popatrz na te fotki-tam to doskonale widać :p

Jeszcze mu brakuje jakieś 15 cm

Posted

[quote name='rekma']

Historyjka zabawy z Monią, trwająca może minutę, jedną z wielu zabaw i gonitw:
Uciekam ci:

schowam się za zwalone drzewo:

a kuk ku:

jesteeem:

dasz buzi?

znowu ci ucieknę:

czułośći:

jakie one śliczne :loveu:
- ech, zawsze marzyły mi się dwa psy równocześnie ...........

[quote name='bea100']Mmbbaj, popatrz na fotki i zobacz jak szybko Zagraj goni wzrostem Harmonię ( a Mońka to akurat rosła suka jest)...w ostatnich dniach Zagrajek bardzo strzelił w górę, ja to od razu zauważyłam, popatrz na te fotki-tam to doskonale widać :p

O - Beata - Ty też uważasz, że Zagrajek rośnie jak na drożdżasz :multi: :multi: :multi:

Gosiu - ja podobną marynatę robię do grzybków :sabber:

Posted

Drożdże- ani słowa-doskonała rzecz :evil_lol:

Co do dwóch psów -sfory-to faktycznie super sprawa. Polecam:lol:
A mnie się marzy złaja :evil_lol:

Rekma, a jak ty wyszedłeś na te brakujące 15 cm?

Posted

[quote name='Behemot']

Uwielbiam tego dzieciaka! :multi::multi::multi:

Musisz! bo to twój siostrzeniec :lol: (my też :loveu:)

Bea, ale porównywanie na fotkach jest złudne nieco ;) Zagrajowi do Moni to jeszcze daleko :lol:

[quote name='aga1215']jakie one śliczne :loveu:
- ech, zawsze marzyły mi się dwa psy równocześnie ...........

Och, a jak mnie się marzą :lol:

[quote name='aga1215'] O - Beata - Ty też uważasz, że Zagrajek rośnie jak na drożdżasz :multi: :multi: :multi:

Oczywiście, że zauważa i ona mu te drożdże kupuje :evil_lol:

[quote name='aga1215']Gosiu - ja podobną marynatę robię do grzybków :sabber:

Ja też! I koniecznie nieco cukru :evil_lol:

[quote name='bea100']Drożdże- ani słowa-doskonała rzecz :evil_lol:

Oczywiście :p
[quote name='bea100'] A mnie się marzy złaja :evil_lol:

Wszystko przed tobą ;)

[quote name='bea100'] Rekma, a jak ty wyszedłeś na te brakujące 15 cm?

Jak to jak, na oko :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Wy też jesteście moimi siostrzeńcami? :-o :evil_lol:
OK, czemu nie? :evil_lol:

:eviltong: no tak mi wyszło :evil_lol:

zabawy Zagraja i Moni

Posted

[quote name='bea100'] Zagrajek bardzo strzelił w górę, ja to od razu zauważyłam, popatrz na te fotki-tam to doskonale widać :p

[quote name='rekma']Jeszcze mu brakuje jakieś 15 cm

Dawać mu pizzę bo jest na tych... no...:cool3:

Posted

Witaj Małgosiu :multi:

Widze, ze u Was bardzo wesolo i ciesze sie z tego bardzo :loveu: Zagrajek pieknie rosnie, nie widzialam Go troche, bo osoatnio bardzo rzadko bywam na DGM ale chlopak pieknieje z dnia na dzien :loveu: :loveu: I tyle energii ma w sobie, ze z przyjemnoscia oglada sie te fotki, na ktorych pieski sie ganiaja :loveu:

Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie i przesylamy duzo buziaczko
Daga z Oskarciem :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']

no widzę że tym razem Monia górą:evil_lol:
a Zagrajek to chya się cieszy że dziewczyna tak za nim goni ma chłoak powodzenie:lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dogaja']Dawać mu pizzę bo jest na tych... no...:cool3:

drożdżach dogajka, DROŻDŻACH :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Małgosiu :multi:

Widze, ze u Was bardzo wesolo i ciesze sie z tego bardzo :loveu: Zagrajek pieknie rosnie, nie widzialam Go troche, bo osoatnio bardzo rzadko bywam na DGM ale chlopak pieknieje z dnia na dzien :loveu: :loveu: I tyle energii ma w sobie, ze z przyjemnoscia oglada sie te fotki, na ktorych pieski sie ganiaja :loveu:

Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie i przesylamy duzo buziaczko
Daga z Oskarciem :loveu:

Dagusiu dziękuję ci bardzo za miłe słowa i za odwiedziny :loveu: Ja też teraz dużo mniej jestem na dogo i nie zdążam poodwiedzaźć zaprzyjaźnionych galerii. Zagraj, jak każdy szczeniak potrzebuje więcej uwagi, a do tego faktycznie energia go rozsadza :evil_lol: muszę mieć oczy dookoła głowy :evil_lol: Najczęściej chyba używane słowa w naszym domu to: NIE, nie rusz, zostaw, nie gryź,nie wolno :evil_lol:
Ale jest bardzo kochany i przytulaśny :loveu:
Pozdrawiamy cię cieplutko :lol:

Posted

[quote name='Behemot']

Drożdżach...? :hmmmm:

o proszę! :bigok: dobrze pamiętasz Behemotku :lol:

[quote name='Żaneta']no widzę że tym razem Monia górą:evil_lol:
a Zagrajek to chya się cieszy że dziewczyna tak za nim goni ma chłoak powodzenie:lol::loveu::loveu::loveu:

A zobacz tylko jak szefowa Dunia leci z naganą dla Moni :evil_lol: Monia została pouczona, że z dzieciakiem spokojnie proszę ;)

Posted

[quote name='dogaja']Aaaaaaaaaa! A może dawać je Sońce? Nie zetrze tak sobie kłów... :evil_lol:

Alienie, zamorduję Cię! Zamorduję Małgosię i wszystkich, którzy będą się ze mnie śmiać!!!

Posted

[quote name='Behemot']Alienie, zamorduję Cię! Zamorduję Małgosię i wszystkich, którzy będą się ze mnie śmiać!!!

KILIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!