Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

mmbbaj ludzie mają rozne "jazdy" niektóre psy poprosytu maja "uczulenie" na inne rasyh ja musze uważać na czarne ONki bo Lilith ma złe wspomnienia po jednej panience :evilbat: i jest przy takich psach spięta .... Ja najczęsciej z dala krzyczę do właściela co za płeć czy agresywny do suk itp ;) sprawdza sie :wink:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje latają w kagańcach. Sabina zawsze (oprócz naszego bezludzia, a przede wszystkim "bezpsia", bo ludzi to ona kocha, w przeciwieństwie do niektórych suk :roll: ), a Boogie zazwyczaj, bo to bardzo spokojny samiec. Ale nie pozwalam im podbiegać do obcych psów, chyba, że ich właściciele nie mają nic przeciwko temu. Zazwyczaj przechodzące obce pieski wykorzystujemy sobie do szlifowania posłuszeństawa właśnie. Dzieki czemu na osiedlu moje psy mają opinię niezwykle grzecznych i ułozonych piesków 8) :lol: Czasem tylko ludzie, którzy mnie nie znają patrzą dziwnie, jak Sabinie łubudu spuszczam :oops: Bo wygląda to dość drastycznie (choć żadnej fizycznej krzywdy jej nie robię, bo nie o zadawanie bólu mi chodzi, tylko o sprowadzenie jej do parteru, jak ma chętkę zeżreć jakąś sukę :wink: )

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
mmbbaj
a ja to bym tak poprosila o jakieś zdjęcia Bajanka :lol: :lol: :lol: co Ty na to? :lol: :lol:

No właśnie ! Ja bym Cirbir :evilbat: prosiła o zdjecia też 8)

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
mmbbaj
a ja to bym tak poprosila o jakieś zdjęcia Bajanka :lol: :lol: :lol: co Ty na to? :lol: :lol:

HankaRupczewska napisał(a):

No właśnie ! Ja bym Cirbir :evilbat: prosiła o zdjecia też 8)

Ależ kochane, proszę bardzo! :lol:
To dzisiaj się trochę pośmiejcie! Wstawiam zdjęcia z naszej pierwszej wystawy...Międzynarodowej Wystawy w Krakowie, która była w czerwcu :fadein:

Bajana po dotarciu do ringu ogarów czekała niespodzianka! Spotkał brata Bohuna! :P

Spotkał też swoją siostrę Bogdankę!

Poraziło go na jej widok

Oczu od niej nie odrywał :loveu:

Posted

wreszcie ośmielił się okazać swe uczucia :iloveyou:

:o...przesadził :oops:

trzeba popracować na ringu...Bajan roztargniony, ogląda się do tyłu :evilbat:

wreszcie w czasie opisu...daje nogę do Bogdanki! :evil:

Posted

W czasie opisu sędziny stał spokojnie, ale czuł się niepewnie... :roll:

bardzo niepewnie...i on i jego pani 8)

pani zaprezentowała nowy styl wystawiania ogarka...podwieszonego :oops:

po wystawie odprężyliśmy się oboje! :lol: :lol:

Posted

Czyli WSTYD ! PORUTA ! :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: :lol:

Daga&Oskar napisał(a):
czyżby Bajanek zakochał się w siostrzycce? :lol: :lol:

Daga, zakochał się nieprzytomnie :lol: Był niemożliwy :evilbat: ! Szczekał i zawodził! Nic nie pomagało odprowadzanie go "na stronę", wypluwał smakołyki, nawet wody nie chciał pić mimo, że było gorąco! Po opuszczeniu wystawy wypił 3 miski :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Oj pisałaś że to tak strasznie wyglądało , a ja tam nic strasznego nie widziałam 8) . No ale trema zapewne była :wink:

Alusiu, szkoda, że Cię tam nie było! :lol: Jasne, że była trema, a do tego Bajan naprawdę zachowywał się niemożliwie! Najważniejsze jednak, że dostaliśmy ocenę doskonałą.Zwróć uwagę, że ja Bajanowi też nie pomogłam się ładnie pokazać :roll:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
mmbbaj napisał(a):
Zwróć uwagę, że ja Bajanowi też nie pomogłam się ładnie pokazać :roll:

czyżbyś się też w kimś zakochała :lol: :lol:

:lol: brak umiejętności! Jak to wyglądało to ja też zobaczyłam dopiero na zdjęciach 8)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):
mmbbaj napisał(a):
Zwróć uwagę, że ja Bajanowi też nie pomogłam się ładnie pokazać :roll:

czyżbyś się też w kimś zakochała :lol: :lol:

:lol: brak umiejętności! )

teraz to się tak nazywa brak umiejętności :lol: :lol:

Posted

Heh ! CZTERY BAJANKI !!! :o :lol: :lol: :lol:

No :roll: :roll: :roll: Może TRZY ! :lol:
Małgosiu, właśnie, a to czwarte, po lewej to co to? Takie apetycznie czekoladowe :eating:

Posted

asher napisał(a):

Heh ! CZTERY BAJANKI !!! :o :lol: :lol: :lol:

No :roll: :roll: :roll: Może TRZY ! :lol:
Małgosiu, właśnie, a to czwarte, po lewej to co to? Takie apetycznie czekoladowe :eating:

Aaaaa! :D To jest Buchta Hani, gończy polski, której śliczne maluszki możecie właśnie oglądać w galerii "moje maluchy" - jest piękna! :D

Posted

asher napisał(a):
A ja myślałam, że gończaki to tylko czarne podpalane :o Czekoladka jest bombowa :ylsuper:

Jest naprawdę śliczna! Też się nią zachwyciłam :D

Posted

Małgosiu, my również życzymy Bajankowi dużo zdróweczka :new-bday: Niech te 15 miesięcy się potroi :D Miej z Niego wiele radości, a świat będzie kolorowszy

Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie.
Buziaki dla Bajanka :buzi:

Posted

mmbbaj napisał(a):

po wystawie odprężyliśmy się oboje! :lol: :lol:

oj tak ! Gołym okiem widać luzik u Bajankowej Pańci . :wink: :D
Świetnie razem wyglądacie ! :kciuki:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Daga&Oskar napisał(a):
czyżby Bajanek zakochał się w siostrzycce? :lol: :lol:

Daga, zakochał się nieprzytomnie :lol: Był niemożliwy :evilbat: ! Szczekał i zawodził! Nic nie pomagało odprowadzanie go "na stronę", wypluwał smakołyki, nawet wody nie chciał pić mimo, że było gorąco! Po opuszczeniu wystawy wypił 3 miski :wink:

:hmmmm: a czy siostrzyczka to nie byla przed cieczką? 8)