Sabina1 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Małgosiu witaj !!!!!!!! Pięknie wyglądacie razem z Bajanem na tym rynku w Chrzanowie :loveu: Quote
Gosiek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 cześć Gosiu :multi: fajnie ze wreszcie jesteś... zdjecia cudne ale... czemu tak mało? czekam na pozostałe i życzę miłego dzionka Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='asher']No dooobra.... :roll: Poczekam :grins: ;) [quote name='Gosiek']... zdjecia cudne ale... czemu tak mało? Witajcie! :lol: Sęk w tym, że tu do nas żadne krasnoludki jakoś nie wpadły i ani nie posprzątały, ani nic nie ugotowały, ani nawet żadnych zakupów nie zrobiły ;) Tak więc już "poczułam", że wróciłam z błogiego lenistwa :evil_lol: A zdjątka trzeba obrobić więc etapami będę wklejać! Na początek zobaczcie kawałeczek Chrzanowa :bigok: ul. Grunwaldzka Aleja Henryka, najładniejsza i chyba najdłuższa ulica w Chrzanowie moja ulubiona księgarnia na Alei Henryka :lol: Kościół św. Mikołaja, przy Rynku Rynek Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 świeżo odnowione kamieniczki ul. Dobczycka, można tu zjeść bardzo dobrą pizzę :sabber: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 cześc Małgosiu, ślicznie wyglądaja odnowione kamienniczki, tak kolorowo i przyjemnie, ale mimo wszytskie fotki na których jest Bajanej są najlepsiejsze :loveu: [quote name='mmbbaj'] ul. Grunwaldzka To byłaś w Siemianowicach na ul.Grunwaldzkiej i nie odwiedziłaś nas? Toż to ja na takiej mieszkam :mad: :lol: Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Aleja Henryka idzie pod górę, to jest najwyższa i najwęższa jej część Bank Spółdzielczy A tutaj my mieszkaliśmy teraz, w czasie naszego pobytu:lol: , wielki dom w wielkim ogrodzie! Quote
bea100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ależ ten Chrzanów się zmienił, no, no :p Ładnie jest. Fajnie pooglądać! Mmbbaj; wyśli to co dokładnie napisałam (z oddzielną/podpisaną prośbą o przegląd psa i testy przy Wystawie Klubowej) Kiedy wpadniecie na ogarze pobieganie? Zapraszam :p Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] fotki na których jest Bajanej są najlepsiejsze :loveu: :buzi: [SIZE=2][quote name='Daga_i_Oskar']To byłaś w Siemianowicach na ul.Grunwaldzkiej i nie odwiedziłaś nas? Toż to ja na takiej mieszkam :mad: :lol: Eeeee tam!;) , nie w Siemianowicach tylko w Chrzanowie :lol: [quote name='bea100']Kiedy wpadniecie na ogarze pobieganie? Zapraszam :p Bea, bardzo chętnie byśmy wpadli tylko muszę dograć z Markiem bo on pierwszy dzień poszedł do pracy i już dzisiaj pracuje do 18-tej, a nie wiem jak będzie dalej, wiesz, długo go nie było :roll: A teraz to już raczej spotkanie o 21-ej nie ma sensu bo ciemno! Może w piątek...:cool3: Quote
bea100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 mmbbaj napisał(a): Bea, bardzo chętnie byśmy wpadli tylko muszę dograć z Markiem ,,, ... Może w piątek...:cool3: Dobrze, jutro lecę do roboty to zorientuję się kiedy mam dzień wolny i dam Ci znać. Mońka bardzo tęskni za Bajankiem :cool3: Quote
Alka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Małgosiu, bardzo urokliwy ten Chrzanów. :loveu:Rynek bardzo przypomina nasz rybnicki :multi: liczę na dalsze zdjątka ;) Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 bea100 napisał(a): Mońka bardzo tęskni za Bajankiem :cool3: A Bajanek to myślisz, że nie? :lol: Alka napisał(a):Małgosiu, bardzo urokliwy ten Chrzanów. :loveu:Rynek bardzo przypomina nasz rybnicki :multi: Alu, ja pokazuję te najładniejsze miejsca ;) Ale fakt, że nie jest brzydki i ma dużo zieleni :lol: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Tak patrze i patrze i widze jak te wszystkie mniejsze miasteczka zmieniają się .......... na lepsze ;) Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 witajacie z powrotem i życzę długich nocy podczas nadrabiania galerii :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']Tak patrze i patrze i widze jak te wszystkie mniejsze miasteczka zmieniają się .......... na lepsze ;) To prawda! Teraz jest wiele takich urokliwych miasteczek:lol: Jeszcze niedawno zapyziałe, a teraz rozkwitają! Muszę poszukać, mam sporo zdjęć z Pszczyny z zeszłego roku, można się zakochać :loveu: [quote name='Maga100']witajacie z powrotem i życzę długich nocy podczas nadrabiania galerii :evil_lol: A ja w nocy nie mogę bo komputer jest w sypialni :diabloti: Ale jeszcze trochę i kupimy laptopa :lol: Quote
Alka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='mmbbaj']To prawda! Teraz jest wiele takich urokliwych miasteczek:lol: Jeszcze niedawno zapyziałe, a teraz rozkwitają! Muszę poszukać, mam sporo zdjęć z Pszczyny z zeszłego roku, można się zakochać :loveu: Byłaś w Pszczynie ? to tak bliziutko nas ...;) Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Alka napisał(a):Byłaś w Pszczynie ? to tak bliziutko nas ...;) Ale w tym roku nie byłam, niestety :shake: Szkoda, bo Pszczyna jest prześliczna! Ech! Tyle by się chciało miejsc odwiedzić jak się pojedzie, ale czasu się robi za mało :niewiem: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Witaj Małgosiu , zrobiłaś nam fajną wycieczkę krajoznawcza po Chrzanowie .Ryneczek faktycznie ma podobne klimaty;). Czekam na reszte fotek:p Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='mmbbaj'] A ja w nocy nie mogę bo komputer jest w sypialni :diabloti: Ale jeszcze trochę i kupimy laptopa :lol: idź za moją radą: kup laptopa i zainstaluj w kuchni, nikomu nie przeszkadzasz i wszystko pod ręką :evil_lol: Quote
bea100 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Maga100']idź za moją radą: kup laptopa i zainstaluj w kuchni, nikomu nie przeszkadzasz i wszystko pod ręką :evil_lol: I najlepiej obok ,,trzonu kuchennego". Ja też tak mam i się sprawdza :evil_lol: Tzn i tak mimo to dużo rzeczy potrafię spalić czy wygotować...:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Maga100']idź za moją radą: kup laptopa i zainstaluj w kuchni, nikomu nie przeszkadzasz i wszystko pod ręką :evil_lol: [quote name='bea100']I najlepiej obok ,,trzonu kuchennego". Ja też tak mam i się sprawdza :evil_lol: Tzn i tak mimo to dużo rzeczy potrafię spalić czy wygotować...:evil_lol: Ja niestety, w naszym mieszkaniu wszystko mam prawie pod ręką :diabloti: Takie duże :evil_lol: A kuchnię mam otwartą na pokój więc bez znaczenia gdzie się go zainstaluje, byle nie w sypialni ;) A wiesz Bea, że mnie się też zdarza zapomnieć, że coś gotuję! A jak czuję jakiś zapaszek to najpierw mi się wydaje, że to od sąsiadów i dopiero po chwili...:shock: Quote
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 mmbbaj napisał(a): A wiesz Bea, że mnie się też zdarza zapomnieć, że coś gotuję! A jak czuję jakiś zapaszek to najpierw mi się wydaje, że to od sąsiadów i dopiero po chwili...:shock: To Wy macie to samo co ja :evil_lol: Quote
Ulaa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Hej, właśnie tak oglądam sobie galerie różnych śliczności i... myślałam że halucynacje jakieś :-o Toż to kawałki naszej wioski w galerii dogomaniackiej :multi: Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, pokazałybyśmy Wam z suńkami naprawdę SUPER PIĘKNE tereny spacerkowe (bo część miejska raczej taka sobie...). Wybieracie się kiedyś znowu? Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Ulaa'] :-o Toż to kawałki naszej wioski w galerii dogomaniackiej :multi: Wioski? ;) Ej, Ulaa, nie przesadzaj:nono: Całkiem spore miasto przecież:lol: A przyznasz, że pokazałam te ładne kawałki?;) Lubię Chrzanów! [quote name='Ulaa']Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, pokazałybyśmy Wam z suńkami naprawdę SUPER PIĘKNE tereny spacerkowe (bo część miejska raczej taka sobie...). Ja też bardzo żałuję! A wiesz, że nawet kiedyś myślałam sobie, że dziwne, że z Chrzanowa nikogo na dogo nie spotkałam, a tam przecież sporo piesków jest i dostęp do internetu też :lol: Teraz więc tym bardziej się cieszę :sweetCyb: I do tego masz sunie! Bajanowi brakowało towarzystwa! Chodziliśmy z nim na spacery (głównie ja) za Oświęcimską, ale tam mimo, że miejsce niezłe to spory ruch wzdłuż trasy spacerowej. Głównie jeździliśmy na groble bo tam mógł się kąpać :lol: Byliśmy też na terenach leśnych przy dawnych zakładach mięsnych czy rybnych :cool3: , no i wzdłóż Chechła! Mieliśmy zamiar pojechać do Ojcowa i Tenczynka, ale jakoś czasu zabrakło:razz: [quote name='Ulaa']Wybieracie się kiedyś znowu? Jasne, że się wybierzemy, ale teraz to chyba nieprędko :cool3: Jeździmy każdego roku, teraz byliśmy w czerwcu, na okoliczność wystawy i teraz- wypoczynkowo! A ty masz tu galerię? Jeśli tak, to jak do niej trafić?:cool3: Serdecznie pozdrawiam :lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 no ładnie ładnie;). Te miasteczka mają jednak swój urok;) Quote
Recommended Posts