Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']No dooobra.... :roll: Poczekam :grins:
;)

[quote name='Gosiek']... zdjecia cudne ale... czemu tak mało?

Witajcie! :lol: Sęk w tym, że tu do nas żadne krasnoludki jakoś nie wpadły i ani nie posprzątały, ani nic nie ugotowały, ani nawet żadnych zakupów nie zrobiły ;) Tak więc już "poczułam", że wróciłam z błogiego lenistwa :evil_lol: A zdjątka trzeba obrobić więc etapami będę wklejać!
Na początek zobaczcie kawałeczek Chrzanowa :bigok:

ul. Grunwaldzka

Aleja Henryka, najładniejsza i chyba najdłuższa ulica w Chrzanowie

moja ulubiona księgarnia na Alei Henryka :lol:

Kościół św. Mikołaja, przy Rynku

Rynek

Posted

cześc Małgosiu,

ślicznie wyglądaja odnowione kamienniczki, tak kolorowo i przyjemnie, ale mimo wszytskie fotki na których jest Bajanej są najlepsiejsze :loveu:

[quote name='mmbbaj']
ul. Grunwaldzka

To byłaś w Siemianowicach na ul.Grunwaldzkiej i nie odwiedziłaś nas? Toż to ja na takiej mieszkam :mad: :lol:

Posted

Aleja Henryka idzie pod górę, to jest najwyższa i najwęższa jej część

Bank Spółdzielczy

A tutaj my mieszkaliśmy teraz, w czasie naszego pobytu:lol: , wielki dom w wielkim ogrodzie!

Posted

Ależ ten Chrzanów się zmienił, no, no :p Ładnie jest. Fajnie pooglądać!

Mmbbaj; wyśli to co dokładnie napisałam (z oddzielną/podpisaną prośbą o przegląd psa i testy przy Wystawie Klubowej)

Kiedy wpadniecie na ogarze pobieganie? Zapraszam :p

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'] fotki na których jest Bajanej są najlepsiejsze :loveu:

:buzi:
[SIZE=2][quote name='Daga_i_Oskar']To byłaś w Siemianowicach na ul.Grunwaldzkiej i nie odwiedziłaś nas? Toż to ja na takiej mieszkam :mad: :lol:

Eeeee tam!;) , nie w Siemianowicach tylko w Chrzanowie :lol:

[quote name='bea100']Kiedy wpadniecie na ogarze pobieganie? Zapraszam :p

Bea, bardzo chętnie byśmy wpadli tylko muszę dograć z Markiem bo on pierwszy dzień poszedł do pracy i już dzisiaj pracuje do 18-tej, a nie wiem jak będzie dalej, wiesz, długo go nie było :roll: A teraz to już raczej spotkanie o 21-ej nie ma sensu bo ciemno! Może w piątek...:cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Bea, bardzo chętnie byśmy wpadli tylko muszę dograć z Markiem ,,,
...
Może w piątek...:cool3:

Dobrze, jutro lecę do roboty to zorientuję się kiedy mam dzień wolny i dam Ci znać. Mońka bardzo tęskni za Bajankiem :cool3:

Posted

bea100 napisał(a):
Mońka bardzo tęskni za Bajankiem :cool3:

A Bajanek to myślisz, że nie? :lol:

Alka napisał(a):
Małgosiu, bardzo urokliwy ten Chrzanów. :loveu:Rynek bardzo przypomina nasz rybnicki :multi:

Alu, ja pokazuję te najładniejsze miejsca ;) Ale fakt, że nie jest brzydki i ma dużo zieleni :lol:

Posted

[quote name='PIKA']Tak patrze i patrze i widze jak te wszystkie mniejsze miasteczka zmieniają się .......... na lepsze ;)

To prawda! Teraz jest wiele takich urokliwych miasteczek:lol: Jeszcze niedawno zapyziałe, a teraz rozkwitają! Muszę poszukać, mam sporo zdjęć z Pszczyny z zeszłego roku, można się zakochać :loveu:

[quote name='Maga100']witajacie z powrotem i życzę długich nocy podczas nadrabiania galerii :evil_lol:

A ja w nocy nie mogę bo komputer jest w sypialni :diabloti: Ale jeszcze trochę i kupimy laptopa :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']To prawda! Teraz jest wiele takich urokliwych miasteczek:lol: Jeszcze niedawno zapyziałe, a teraz rozkwitają! Muszę poszukać, mam sporo zdjęć z Pszczyny z zeszłego roku, można się zakochać :loveu:

Byłaś w Pszczynie ? to tak bliziutko nas ...;)

Posted

Alka napisał(a):
Byłaś w Pszczynie ? to tak bliziutko nas ...;)

Ale w tym roku nie byłam, niestety :shake: Szkoda, bo Pszczyna jest prześliczna! Ech! Tyle by się chciało miejsc odwiedzić jak się pojedzie, ale czasu się robi za mało :niewiem:

Posted

[quote name='mmbbaj']
A ja w nocy nie mogę bo komputer jest w sypialni :diabloti: Ale jeszcze trochę i kupimy laptopa :lol:

idź za moją radą: kup laptopa i zainstaluj w kuchni, nikomu nie przeszkadzasz i wszystko pod ręką :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']idź za moją radą: kup laptopa i zainstaluj w kuchni, nikomu nie przeszkadzasz i wszystko pod ręką :evil_lol:
I najlepiej obok ,,trzonu kuchennego". Ja też tak mam i się sprawdza :evil_lol: Tzn i tak mimo to dużo rzeczy potrafię spalić czy wygotować...:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']idź za moją radą: kup laptopa i zainstaluj w kuchni, nikomu nie przeszkadzasz i wszystko pod ręką :evil_lol:

[quote name='bea100']I najlepiej obok ,,trzonu kuchennego". Ja też tak mam i się sprawdza :evil_lol: Tzn i tak mimo to dużo rzeczy potrafię spalić czy wygotować...:evil_lol:

Ja niestety, w naszym mieszkaniu wszystko mam prawie pod ręką :diabloti: Takie duże :evil_lol: A kuchnię mam otwartą na pokój więc bez znaczenia gdzie się go zainstaluje, byle nie w sypialni ;)
A wiesz Bea, że mnie się też zdarza zapomnieć, że coś gotuję! A jak czuję jakiś zapaszek to najpierw mi się wydaje, że to od sąsiadów i dopiero po chwili...:shock:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A wiesz Bea, że mnie się też zdarza zapomnieć, że coś gotuję! A jak czuję jakiś zapaszek to najpierw mi się wydaje, że to od sąsiadów i dopiero po chwili...:shock:

To Wy macie to samo co ja :evil_lol:

Posted

Hej, właśnie tak oglądam sobie galerie różnych śliczności i... myślałam że halucynacje jakieś :-o Toż to kawałki naszej wioski w galerii dogomaniackiej :multi:
Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, pokazałybyśmy Wam z suńkami naprawdę SUPER PIĘKNE tereny spacerkowe (bo część miejska raczej taka sobie...).

Wybieracie się kiedyś znowu?

Posted

[quote name='Ulaa'] :-o Toż to kawałki naszej wioski w galerii dogomaniackiej :multi:

Wioski? ;) Ej, Ulaa, nie przesadzaj:nono: Całkiem spore miasto przecież:lol: A przyznasz, że pokazałam te ładne kawałki?;) Lubię Chrzanów!

[quote name='Ulaa']Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, pokazałybyśmy Wam z suńkami naprawdę SUPER PIĘKNE tereny spacerkowe (bo część miejska raczej taka sobie...).

Ja też bardzo żałuję! A wiesz, że nawet kiedyś myślałam sobie, że dziwne, że z Chrzanowa nikogo na dogo nie spotkałam, a tam przecież sporo piesków jest i dostęp do internetu też :lol: Teraz więc tym bardziej się cieszę :sweetCyb: I do tego masz sunie! Bajanowi brakowało towarzystwa! Chodziliśmy z nim na spacery (głównie ja) za Oświęcimską, ale tam mimo, że miejsce niezłe to spory ruch wzdłuż trasy spacerowej. Głównie jeździliśmy na groble bo tam mógł się kąpać :lol: Byliśmy też na terenach leśnych przy dawnych zakładach mięsnych czy rybnych :cool3: , no i wzdłóż Chechła! Mieliśmy zamiar pojechać do Ojcowa i Tenczynka, ale jakoś czasu zabrakło:razz:

[quote name='Ulaa']Wybieracie się kiedyś znowu?

Jasne, że się wybierzemy, ale teraz to chyba nieprędko :cool3: Jeździmy każdego roku, teraz byliśmy w czerwcu, na okoliczność wystawy i teraz- wypoczynkowo!
A ty masz tu galerię? Jeśli tak, to jak do niej trafić?:cool3: Serdecznie pozdrawiam :lol: