Guest bernulka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hej! Ktoś się wybiera? Odbywa sie 19 listopada. Ja bede z Herką - wystawiać;) nie ma rodowodu wiec... paździoszki Quote
JustynaJK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 pewnie,że wystawiaj :) Powodzenia życzę! Quote
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 :) Przepraszam za pomyłke w dacie ;) Wystawa odbywa sie 17 listopada ;) paździoszki Quote
bogula Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bernulka----proszę o wiecej info: godzina, miejsce, co zabrać (książeczka zdrowia psa, zaświadczenie) itd. Mój Fafulos wyciągnięty z bytomskiego schroniska, więc też bez "pierścienia z herbem" :lol: Proszę, napisz jeszcze jak dojechać z Katowic. Pozdro! Quote
HebaNova Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 dokladnie przepisze co bylo w "Przeglądzie Dąbrowskim": "19 listopada odbędzie się w Hali Widowiskowo-Sportowej II Dąbrowska Wystawa Psów Nierasowych. Wszystkich właścicieli wraz ze swoimi pupilami zapraszamy od godziny 9:00 na teren parkingu podziemnego. Wystawę organizuje dąbrowski oddział TOZ-u. Pieski będą oceniane w 4 kategoriach wiekowych: szczenięta do 12m-cy, od 12-24 m-cy, od 24 m-cy do 7 lat oraz seniorzy. Oceniany będzie ich wygląd oraz kondycja. Czworonogi będą mogły sprawdzić się także w konkurencjach: co mój pies potrafi oraz najpiękniejszy pies wystawy. Będą również kiermasze z karmą dla psów oraz stoisko ze smyczami. " Byłam na takiej wystawie w zeszlym roku, przyznam ze nie bylo zbyt duzo ludzi, moze dlatego ze impreza byla slabo reklamowana, poza tym pogoda niezbyt dopisala. Ale ogólnie było fajnie. Bilet kosztował 2 zł i zyski przekazane zostały na potrzeby schronu. Muszę się pochwalić, że mój Hebanek zdobył złoty medal w kategorii młodzież :) http://www.dabrowa-gornicza.pl/?nodeid=529&_aph_tekst_glowny_stage=show&_aph_tekst_glowny_template=show&_aph_tekst_glowny_id=3890 Imprezę otwierał i zamykał prezydent miasta, pan Talkowski - w tym roku pewnie też będzie i pewnie będzie wspominał o poważnych planach budowy dąbrowskiego schroniska na os. Lipówka. Wszystkich dogomaniaków serdecznie zapraszam, ja na 99% będę. Aha, jeszsze jak dojechać z Katowic: autobusy odjeżają spod Empiku i trzeba bilet KZK GOP na 3 miasta. Linie: 801, 807, 811, 814, 831, wszystkie mają inne trasy więc nie podam na którym z kolei przystanku trzeba wysiąść bo to bez sensu. Powiem tylko że ten przystanek nazywa się "Dąbrowa Górnicza Aleja Róż" i to jest jeden przystanek za centrum. Jeśli w centrum wysiądziecie to też nie problem bo te dwa przystanki są blisko siebie. Szukając Hali warto kierować się namiarem na Aquapark Nemo - bo są one obok siebie, każdy wskaże drogę. Wszystkimi autobusami jedzie się ok. 50 min oprócz 801 i 831 - około 30 min. Podaję stronę z rozkładami jazdy gdzie można sobie sprawdzic godziny odjazdów (u góry po prawej w menu jest rozkład jazdy) http://www.kzkgop.pl/start/?type=html Quote
Guest bernulka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Herka bedzie w klasie tej 24 mies. do 7 latek ;) Z kim będziemy? 8) Kurde ale my nie mamy szans :cry: Kondycja - Herka nam coś przytyła ostatnio po sterylce... i mamy teraz diete :evilbat: , ale do... (myślałam że jest 17 :o , 19 przeciez wypada w poniedziałek :o ....) wystawy to raczej zbytnio sie nie uda :lol: ale bede napewno :lol: paździosziki Quote
HebaNova Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Bernulka, zerknij na Listopad - 19 to sobota w grudniu 19 to poniedzialek Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ojj bardzo przepraszam Ale GAFA :lol: paździoszki Quote
HebaNova Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 gafa czy nie, to nie ma znaczenia, najwazniejsze zebysmy sie wszyscy spotkali na tej wystawie :) pozdrooofki Quote
Recommended Posts