Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ja to mam ppppppppppppppecha nie dostałamtej pracy :placz: ale dzielnie szukam dalej[/quote][B][I]:mad:niedobre te ludzie :shake:....a ty Sylwuś szukaj dzielnie i sie nie poddawaj a tamci to niech żałują.....:angryy:[/I][/B]

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No trzymam się jakoś / Tak na marginesie jade z Lalkiem w Marcu na wystawę z Lalusiem :) do Berlina :)[/quote]:multi:[I]Laluś podbija Europę;)[/I]

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No trzymam się jakoś / Tak na marginesie jade z Lalkiem w Marcu na wystawę z Lalusiem :) do Berlina :)[/quote]

eee,no musi przecież ktoś nas tam reprezentować :lol::lol::lol:

Posted

Dziekuje wszystkich za miłe słowa na razie z tego co widze co na Niemcy zgłoszone zostały 2 branbanty więc baardzo malutko ale może to i dobrze :)

Co do pracy no cóź na dal szukam ale jakoś się nie załamuje :)

Buziaczki dla każdego

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Dziekuje wszystkich za miłe słowa na razie z tego co widze co na Niemcy zgłoszone zostały 2 branbanty więc baardzo malutko ale może to i dobrze :)

Co do pracy no cóź na dal szukam ale jakoś się nie załamuje :)

Buziaczki dla każdego[/quote]

[B][I]Pozdrowinka :)[/I][/B]
[B][I]Trzymamy kciuki za robotę i za Lalka w Niemczech :)[/I][/B]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='barbara.h']hej,hej co tam u was słychać? może Paulinka by relacje zdała? :razz:[/QUOTE]

Aż wstyd! Ale Paulinka nic nie wie;( Nie mam czasu na spotkania, ale właśnie wpadłam na pomysł, zeby moze w niedzielę gdzieś Sylwie porwać. A wtedy będą i foty i relacja!

Posted

[quote name='LAZY']Aż wstyd! Ale Paulinka nic nie wie;( Nie mam czasu na spotkania, ale właśnie wpadłam na pomysł, zeby moze w niedzielę gdzieś Sylwie porwać. A wtedy będą i foty i relacja![/quote]

Ale trafiłas bo miałam dzwonić do ciebe w tej sprawie :)

Pewnie ja jestem za :)

Posted

Ostatnio Lalek przeszedł sam siebie. Jak biorę sobie kąpiel to on wskakuje na taki kosz plastikowy który stoi koło wanny ma tam swoją poduszeczkę i mnie pilnuje albo podgląda :evil_lol: i szelma chciała za szybko wskoczyć i co nie trafił poślizgnął się na kańcie kosza i wylądował w mojej wannie :lol: :lol: :lol: . Miałam ubaw :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A u mnie po staremu (kurka nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu) Psiaki mają się jak najlepiej :) Teki pozwala się dusić przez Lalka :roll: :roll: że czasami już uspokajam Lalka aby szelma nie pozwalała sobie- mała pirania . Oczywiście Lalek kradnie jedzenia Tekiemu pije wode z miski Tekiego na dwóch łapkach :evil_lol: bo miska wysoko . A Teki jak to Teki wieczny szczeniak i duża przytulanka :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ostatnio Lalek przeszedł sam siebie. Jak biorę sobie kąpiel to on wskakuje na taki kosz plastikowy który stoi koło wanny ma tam swoją poduszeczkę i mnie pilnuje albo podgląda :evil_lol: i szelma chciała za szybko wskoczyć i co nie trafił poślizgnął się na kańcie kosza i wylądował w mojej wannie :lol: :lol: :lol: . Miałam ubaw :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I];)chłopak chciał się kąpać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A u mnie po staremu (kurka nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu) Psiaki mają się jak najlepiej :) Teki pozwala się dusić przez Lalka :roll: :roll: że czasami już uspokajam Lalka aby szelma nie pozwalała sobie- mała pirania . Oczywiście Lalek kradnie jedzenia Tekiemu pije wode z miski Tekiego na dwóch łapkach :evil_lol: bo miska wysoko . A Teki jak to Teki wieczny szczeniak i duża przytulanka :)[/quote]
Dobrze,że z psiakami wszystko ok.A u Ciebie Sylwia zmiany napewno bedą,tylko poczekać trzeba :).