Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Ja to mam ppppppppppppppecha nie dostałamtej pracy :placz: ale dzielnie szukam dalej[/quote][B][I]:mad:niedobre te ludzie :shake:....a ty Sylwuś szukaj dzielnie i sie nie poddawaj a tamci to niech żałują.....:angryy:[/I][/B] Quote
sylwiaskalska Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 No trzymam się jakoś / Tak na marginesie jade z Lalkiem w Marcu na wystawę z Lalusiem :) do Berlina :) Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No trzymam się jakoś / Tak na marginesie jade z Lalkiem w Marcu na wystawę z Lalusiem :) do Berlina :)[/quote]:multi:[I]Laluś podbija Europę;)[/I] Quote
sylwiaskalska Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Ba a co :) tylko troche polece z kosztami bo niemcy licza sobie opłate 45 Euro :roll: :roll: Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sylwia,takie czasy,że o pracę trudno.Ale my w Ciebie wierzymy i trzymamy kciuki :happy1:. Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sylwiu jak nie ta praca, to napewno będzie lepsza:lol: :lol: Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No trzymam się jakoś / Tak na marginesie jade z Lalkiem w Marcu na wystawę z Lalusiem :) do Berlina :)[/quote] eee,no musi przecież ktoś nas tam reprezentować :lol::lol::lol: Quote
elapieczus1 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 będzie dobrze zajmiecie tytułowe miejsce a wtedy każda praca Twoja Quote
olcha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Trzymam kciuki za pracę i podbój Niemiec! :multi: :multi: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Dziekuje wszystkich za miłe słowa na razie z tego co widze co na Niemcy zgłoszone zostały 2 branbanty więc baardzo malutko ale może to i dobrze :) Co do pracy no cóź na dal szukam ale jakoś się nie załamuje :) Buziaczki dla każdego Quote
bonita Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Dziekuje wszystkich za miłe słowa na razie z tego co widze co na Niemcy zgłoszone zostały 2 branbanty więc baardzo malutko ale może to i dobrze :) Co do pracy no cóź na dal szukam ale jakoś się nie załamuje :) Buziaczki dla każdego[/quote] [B][I]Pozdrowinka :)[/I][/B] [B][I]Trzymamy kciuki za robotę i za Lalka w Niemczech :)[/I][/B] Quote
misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Miziaki dla chłopaków i buziaki dla Ciebie Sylwia :kiss_2:.Pamiętamy i niecierpliwie czekamy na powrót na dogo.Za pracke też trzymamy kciuki :happy1:. Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 I buziaczki od nasdla maluchów i trzymamy kciuki :D :D :D :D: Quote
barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hej,hej co tam u was słychać? może Paulinka by relacje zdała? :razz: Quote
LAZY Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='barbara.h']hej,hej co tam u was słychać? może Paulinka by relacje zdała? :razz:[/QUOTE] Aż wstyd! Ale Paulinka nic nie wie;( Nie mam czasu na spotkania, ale właśnie wpadłam na pomysł, zeby moze w niedzielę gdzieś Sylwie porwać. A wtedy będą i foty i relacja! Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='LAZY']Aż wstyd! Ale Paulinka nic nie wie;( Nie mam czasu na spotkania, ale właśnie wpadłam na pomysł, zeby moze w niedzielę gdzieś Sylwie porwać. A wtedy będą i foty i relacja![/quote] Ale trafiłas bo miałam dzwonić do ciebe w tej sprawie :) Pewnie ja jestem za :) Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [B][I];)no idźcie wreszcie kobity na ten spacer , bo chłopaków chcę pooglądać[/I][/B] Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Ostatnio Lalek przeszedł sam siebie. Jak biorę sobie kąpiel to on wskakuje na taki kosz plastikowy który stoi koło wanny ma tam swoją poduszeczkę i mnie pilnuje albo podgląda :evil_lol: i szelma chciała za szybko wskoczyć i co nie trafił poślizgnął się na kańcie kosza i wylądował w mojej wannie :lol: :lol: :lol: . Miałam ubaw :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześć Sylwia :). Co tam słychować nowego? Z Lalka widzę,że rozrabiaka jaki był taki jest :evil_lol:. Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 A u mnie po staremu (kurka nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu) Psiaki mają się jak najlepiej :) Teki pozwala się dusić przez Lalka :roll: :roll: że czasami już uspokajam Lalka aby szelma nie pozwalała sobie- mała pirania . Oczywiście Lalek kradnie jedzenia Tekiemu pije wode z miski Tekiego na dwóch łapkach :evil_lol: bo miska wysoko . A Teki jak to Teki wieczny szczeniak i duża przytulanka :) Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Ostatnio Lalek przeszedł sam siebie. Jak biorę sobie kąpiel to on wskakuje na taki kosz plastikowy który stoi koło wanny ma tam swoją poduszeczkę i mnie pilnuje albo podgląda :evil_lol: i szelma chciała za szybko wskoczyć i co nie trafił poślizgnął się na kańcie kosza i wylądował w mojej wannie :lol: :lol: :lol: . Miałam ubaw :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I];)chłopak chciał się kąpać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 No na początku dostałam zawał serca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale później się obśmiałam.:evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='sylwiaskalska']A u mnie po staremu (kurka nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu) Psiaki mają się jak najlepiej :) Teki pozwala się dusić przez Lalka :roll: :roll: że czasami już uspokajam Lalka aby szelma nie pozwalała sobie- mała pirania . Oczywiście Lalek kradnie jedzenia Tekiemu pije wode z miski Tekiego na dwóch łapkach :evil_lol: bo miska wysoko . A Teki jak to Teki wieczny szczeniak i duża przytulanka :)[/quote] Dobrze,że z psiakami wszystko ok.A u Ciebie Sylwia zmiany napewno bedą,tylko poczekać trzeba :). Quote
Patka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 oj jak miło Cię widzieć Syliwia ja jeszcze chłopców pragnę zobaczyć :razz: Quote
Recommended Posts