Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 jakie on ma to pyszczydło śmieszne :loveu: :loveu: mina niewiniontka :loveu: :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ale portrecik Lalek jest boski-piękny-nie mogę zawsze piszę to samo jak go widzę:eviltong: po prpstu tracę rozum jak ten pysio widzę:loveu: Quote
misiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
oktawia6 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 tak ten portrecik to kwintesencja Lalusia-sama słodycz-wymowne spojrzenie-jednym słowem schronisko w oczach-gotowa bym była zrobić wszystko jakbym w te oczęta spojrzała-moje małe to wiedzą jak mnie wykorzystać:evil_lol: :razz: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Oktawia masz racje ma ten usmiech :) Moje babelki :) a to zdjęcia z wczoraj moje bąbelki Prztylulanki :) Śpiący królewicz :) Zaśnie wszędzie :) Narada No przecież my niewinni :oops: Dobra bo nam się dostanie Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się Laluś rozpycha....aż zrzucił Tekiego:p Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 sylwiaskalska napisał(a): No przecież my niewinni :oops: Dobra bo nam się dostanie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
bonita Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 sylwiaskalska napisał(a): Ale morduchy:loveu: zakochane w panci:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 No to dwa łobuziaki niesamowite :loveu: a mały to cwaniaczek i jeszcze Tekila przy nim głupieje. Quote
sylwiaskalska Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się Laluś rozpycha....aż zrzucił Tekiego:p Alu oj tak Lalek to istny rozpychacz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ostatnio ciągle coś kombinuje a już wczoraj oczywiście dorwał się do gąbki i co gąbka była wszędzie :angryy: :evil_lol: i oczywiście nie daj Boże ktoś chodzi wieczorem po klatce to od razu krzyk a ja zawał serca w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że Tekila go nie naśladuje, chyba stwerdza że jeden pisk wystarczy. Quote
sylwiaskalska Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 bonita napisał(a):Ale morduchy:loveu: zakochane w panci:loveu: Tiaaaaaaaaaaa zakochane jak mam ciastka albo kanapkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Alu oj tak Lalek to istny rozpychacz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ostatnio ciągle coś kombinuje a już wczoraj oczywiście dorwał się do gąbki i co gąbka była wszędzie :angryy: :evil_lol: i oczywiście nie daj Boże ktoś chodzi wieczorem po klatce to od razu krzyk a ja zawał serca w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że Tekila go nie naśladuje, chyba stwerdza że jeden pisk wystarczy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miał być bullek a masz obronnego Gryfonika :evil_lol:.Ozzy był cicho do czasu dopóki nie wyczaił ,że sąsiad obok/ kundlik chyba z 7 lat ma /jaszczy za każdym razem gdy ktoś idzie po korytarzu :angryy:no to hulaj dusza ,Ozzy też z ryjem pod drzwi leci:angryy:Jak jesteśmy w domu to spoko odwołuję go ale jak jest sam to już czuję to larum:mad: Quote
sylwiaskalska Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 No mały to bulek na odległość hi hi a później myk pod nogi. No psy to naśladują bardzo szybko. Quote
jo-jo Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 sylwiaskalska napisał(a): Czy komuś tu nie za wygodnie ?:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Chłopak się ustawił teraz widać kto jest na czele :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 po prostu jak wklejasz nowe zdjęcia Sywia to nie spodziewaj się po mnie nic innego jak tylko pienia i zachwytu:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: po prostu zjawisko!!!! one razem tworzą coś wspaniałego:multi: :loveu: i jeszcze LAluś nikt takuch minek nie strzela-moje chyba niezbyt przepadają za aparatem-tak mi się wydaję:roll: Quote
Patka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 chłopaki są cudne Widze ze mauch ma skłonnosc do cudzych stóp :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 No to istny diabeł poniewaz wczoraj zjadł mój program TV :angryy: :angryy: :mad: oczywiście nie wiedział o co chodzi i dlaczego wogóle coś do niego gadam :roll: :roll: Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 "Mammaa, co złego to nie ja":shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='madzia i medor']"Mammaa, co złego to nie ja":shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Laluś zjadł program? niemozliwe, jemu niewinność z oczków bije:evil_lol: Quote
misiaczek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Obraziłem się :D :roflt: :roflt: :roflt: . Quote
oktawia6 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 zjadł program:crazyeye: żeby mu się tylko jakoś gazetę przetrawiło bez perypetii-gazeta jest z ołowiem jakby nie patrzeć i inny syf:shake: o ja taki niewinny-gazeta super! chyba ją sobie zaprenumeruję:eviltong: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Sylwia chłopaki mnie rozbrajają :loveu: :loveu: :loveu: te minki , oczy :loveu: :loveu: :loveu: cudownie razem wyglądają :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts