Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tak ten portrecik to kwintesencja Lalusia-sama słodycz-wymowne spojrzenie-jednym słowem schronisko w oczach-gotowa bym była zrobić wszystko jakbym w te oczęta spojrzała-moje małe to wiedzą jak mnie wykorzystać:evil_lol: :razz: :loveu:

Posted

Oktawia masz racje ma ten usmiech :)

Moje babelki :)
a to zdjęcia z wczoraj moje bąbelki

Prztylulanki :)

Śpiący królewicz :)

Zaśnie wszędzie :)

Narada

No przecież my niewinni :oops:

Dobra bo nam się dostanie

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się Laluś rozpycha....aż zrzucił Tekiego:p

Alu oj tak Lalek to istny rozpychacz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ostatnio ciągle coś kombinuje a już wczoraj oczywiście dorwał się do gąbki i co gąbka była wszędzie :angryy: :evil_lol: i oczywiście nie daj Boże ktoś chodzi wieczorem po klatce to od razu krzyk a ja zawał serca w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że Tekila go nie naśladuje, chyba stwerdza że jeden pisk wystarczy.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Alu oj tak Lalek to istny rozpychacz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ostatnio ciągle coś kombinuje a już wczoraj oczywiście dorwał się do gąbki i co gąbka była wszędzie :angryy: :evil_lol: i oczywiście nie daj Boże ktoś chodzi wieczorem po klatce to od razu krzyk a ja zawał serca w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że Tekila go nie naśladuje, chyba stwerdza że jeden pisk wystarczy.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miał być bullek a masz obronnego Gryfonika :evil_lol:.Ozzy był cicho do czasu dopóki nie wyczaił ,że sąsiad obok/ kundlik chyba z 7 lat ma /jaszczy za każdym razem gdy ktoś idzie po korytarzu :angryy:no to hulaj dusza ,Ozzy też z ryjem pod drzwi leci:angryy:Jak jesteśmy w domu to spoko odwołuję go ale jak jest sam to już czuję to larum:mad:

Posted

po prostu jak wklejasz nowe zdjęcia Sywia to nie spodziewaj się po mnie nic innego jak tylko pienia i zachwytu:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: po prostu zjawisko!!!! one razem tworzą coś wspaniałego:multi: :loveu: i jeszcze LAluś nikt takuch minek nie strzela-moje chyba niezbyt przepadają za aparatem-tak mi się wydaję:roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']"Mammaa, co złego to nie ja":shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Laluś zjadł program? niemozliwe, jemu niewinność z oczków bije:evil_lol:

Posted

zjadł program:crazyeye: żeby mu się tylko jakoś gazetę przetrawiło bez perypetii-gazeta jest z ołowiem jakby nie patrzeć i inny syf:shake:

o ja taki niewinny-gazeta super! chyba ją sobie zaprenumeruję:eviltong: :diabloti: