Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale słodki widok :loveu: :loveu:
[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/2919/obraz0283nr9cy.jpg[/IMG][/quote]

Ale bardzo rzadki bo Laluś nie uznaje takie coś jak swoje posłanie tylko posłanie dla niego jest: sofa :roll: :roll: , łózko, wykładzina , moje kolana - czyli wszystko tylko nie posłanie :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]No tak tutaj też trzeba czekać na fotaski :shake:

O i XXL się pojawił ....cześć Tomuś ;)
[/B][/I][/quote]

bry alu :) ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Jak tam słodziaki przy upale ;)[/B][/I][/quote]

Oj ciężko chociaż Mały lepiej to znosi
Martwie się o Tekile bo chłopak nie wie juz jak leżeć wczoraj było ponad 30 stopni więc tylko krótkie spacerki a i tak Tekila dyszał po takim małym spacerku.
Rano tylko wykorzystuje że nie ma upału i wtedy Tekila może troszke poszaleć ale widzę jak się starzeje, kiedyś to upały nie były mu aż tak straszne.

Ze spacerów idzie jak czołg wolnym krokiem, a mały szaleje chociaż wczoraj też nie mógł sobie miejsca a znaleźć. Więc nie wiem jak boksery mogą żyć np. w słonecznej hipszapni ale gdzie są non- stop upały :roll:

Posted

U mnie to samo Sylwia, a wczoraj, to nawet nie byliśmy na długim spacerku, bo po 12<w nocy> dalej mu było gorąco i dyszał, tak sie też bidulek meczy:roll: A tekila w jakim jest wieku, bo powiem Ci szczerze, że medor ma pięć lati też upały "przeżywa" bardziej niż kiedyś:roll:

Posted

Sylwia ile Tekila ma latek?? Lilith dzielnie sobie radzi na spacerkach owszem dyszy ale chętnie chodzi :cool3: po zawsze okładam ja zimnym ręcznikiem na brzuszku i klacie i choć średnio to lubi efekt jest super :cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']U mnie to samo Sylwia, a wczoraj, to nawet nie byliśmy na długim spacerku, bo po 12<w nocy> dalej mu było gorąco i dyszał, tak sie też bidulek meczy:roll: A tekila w jakim jest wieku, bo powiem Ci szczerze, że medor ma pięć lati też upały "przeżywa" bardziej niż kiedyś:roll:[/quote]

Madziu w Lipcu Teki kończy 7 lat więc z racji tego zaprzestałam juz np. rowerowych wedrówek z Tekim, jedynie co uskuteczniam to pływanie ale i tak później śpi cały czas. Teraz to po spacerze kładzie się na klatce schodowej i strajk nie chce mu się wchodzić po schodach :roll:

Posted

Własciwie to on nie wyglada na 7 bo kazdy się dziwi że ma tyle i niezapasiony- jakiś mit w boxach jest że musi być zapasiony ;) chociaz widze jak niektóre boksie mają za wiele ciałka :cool3:

Dzisiaj z ciekawości zmierze go ile ma w klacie i wogóle

Posted

7 lat:crazyeye: , w życiu bym nie powiedział, myślałam, że ma około/po 4 lat:cool3: Kurde, biedne te boksie :roll: A najbardziej mnie wkurza, jak widzę, takiego kolesia z młodym pitem, który prowadza go cały czas w te największe upały, a ten pies się tak męczy:roll:

Posted

Madziu takie psy uzytkowe jak pity troche lepiej znoszą upały fakt nie powinien je w takie upały forsować ale boksie maja przesrane ze względu skrócona kufę.

No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale on zawsze taki był a je za trzech 15 kilo karmy starcza mi na miesiąc i tydzień :roll: U weta kiedyś musieli mu dać podwójna dawkę - narkoza jak miał zabieg bo powiedzieli ze to same mięśnie zero tłuszczu. Dla mnie on jest proporcjonalny bo w stosunku do rodowodowych boksi ma mniejszą czaszkę.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Madziu takie psy uzytkowe jak pity troche lepiej znoszą upały fakt nie powinien je w takie upały forsować ale boksie maja przesrane ze względu skrócona kufę.

No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale on zawsze taki był a je za trzech 15 kilo karmy starcza mi na miesiąc i tydzień :roll: U weta kiedyś musieli mu dać podwójna dawkę - narkoza jak miał zabieg bo powiedzieli ze to same mięśnie zero tłuszczu. Dla mnie on jest proporcjonalny bo w stosunku do rodowodowych boksi ma mniejszą czaszkę.[/quote]
Tak, ja wiem Sylwiu, ale ten pit - południe, upał, skwar, normalnie ledwo idzie, a ten mały kretyn ma to w doopie:mad: :angryy:

Podwójną dawkę narkozy, no nieźle Tekila, nieźle:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[QUOTE] No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok[/QUOTE] to tak jak z Lilith ... podswtowe pyt: "ile ona ma miesiecy" 7 ... lat i :crazyeye: jak dodaje ze lat :lol: Lilith tez ma tzw suczą głowę i jest drobna i szczupła na te AStowate, które mozna u nas spotkac ale akurat bokise w większosci sa na osiedlu bardzo ładne :cool3:

Posted

[IMG]http://img46.imageshack.us/img46/5997/obraz0608lg.jpg[/IMG]
hahaha ale miny chlopaki zrobily! Lalus widze nauczyl sie juz od Tekilki :loveu:
mordeczki sliczne :multi: A Laleczek to taka miniaturka bokserka, cudowny!! :loveu: Gratuluje..

[quote name='"Sylwia"']
No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/QUOTE]Sylwiu hahaha u mnei jest tak samo! Mejk ma juz 3 latka, a wszyscy "to ile ma miesiecy?" a im mowie ze ma tyle to sa w "lekkim" szoku :evil_lol: :evil_lol: Moze jestesmy daleka rodzinka? :cool3:

Posted

Mróweczko całkiem mozliwe :) . Ja zawsze twierdziłam że Mejk to Brat Tekilii :)

Wczoraj Laluś dostał porządnie ode mnie w dupsko - przyznaje się .
Wczoraj zrobił mi kupe na sofie :angryy: :mad: (na szczęście na sofie mam koc) rozwalił wszystkie reklamówki.
Na dodatek mój Tekila przy nim doszczędnie już zdziecinniał .
Wczoraj ich zabawa na dworze to : taplanie się w kałużach :roll: i co Lalek do kałuży i zryw a Tekila jak ten głupi za nim. I na odwrót Tekila do kałuzy no to Lalek też tam musi być. Oczywiście po raz enty Tekila zgubił piłke - zrzucił z balkonu a tam inny piesek zwędził.

A w domu szarpią się zabawką i mają wielki z tego ubaw.
Dom wariatów ostatnio mam :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']

Wczoraj Laluś dostał porządnie ode mnie w dupsko - przyznaje się .
Wczoraj zrobił mi kupe na sofie :angryy: :mad: (na szczęście na sofie mam koc) rozwalił wszystkie reklamówki.
Na dodatek mój Tekila przy nim doszczędnie już zdziecinniał .
Wczoraj ich zabawa na dworze to : taplanie się w kałużach :roll: i co Lalek do kałuży i zryw a Tekila jak ten głupi za nim. I na odwrót Tekila do kałuzy no to Lalek też tam musi być. Oczywiście po raz enty Tekila zgubił piłke - zrzucił z balkonu a tam inny piesek zwędził.

A w domu szarpią się zabawką i mają wielki z tego ubaw.
Dom wariatów ostatnio mam :evil_lol:[/quote]

To masz ladny dom wariatow, ale przynajmniej wesolo i jest co robic:lol: A gryfoniki jakie jeszcze maja ubarwienie? Pytam z ciekawosci i z lenistwa, bo nie chce mi sie szukac po necie:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']To masz ladny dom wariatow, ale przynajmniej wesolo i jest co robic:lol: A gryfoniki jakie jeszcze maja ubarwienie? Pytam z ciekawosci i z lenistwa, bo nie chce mi sie szukac po necie:evil_lol:[/quote]

JUz ci mówie :)

Gryfoniki Brukselski- włos szorstki : Szata w kolorze rudym, szorstka.
Główka z charakterystyczną główką.

[IMG]http://hem.spray.se/birgitta.friman/sdhk-skk/tittisdhk-bis3.jpg[/IMG]

Gryfonik Belgijski- Szata szorstka w kolorze czarnym, czarnym-podpalanym, lub czarnym przesianym.
Głowa z charakterystyczną bródką.
[IMG]http://corsairey.hyperlink.cz./Frenky_2.jpg[/IMG]

Oraz Brabant- Przypomina lekki typ mopsa. włos tylko i wyłącznie gładki
Sierść krótka i gładka, umaszczenie rude, czarne, czarne-podpalane, czarne przesiane. Główka bez bródki.

[IMG]http://corsairey.hyperlink.cz/gri_jonas_1005_1.jpg[/IMG]
[IMG]http://corsairey.hyperlink.cz/Muf3.jpg[/IMG]
Oraz rudy jak mój
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/7202/105web97lo.jpg[/IMG]

Posted

Upss..to aporopo tej kupy...

Pocieszę Cię, Ida powoli głuchnie na moje komendy, wiec rano biorę linkę i ide z nią na Pionierek na szkolonko:mad: Zaczyna się...

Pozdrowionka dla wariatkowa:)