Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='oktawia6']
Sylwuś zajrzyj na naszą galerię-jest to ubrranko-o którym Ci mówiłam-dla Lalusia:multi: :eviltong: :cool3:
[/quote]
Nic nie napisałaś o ubranku:roll: -to aukcja na psa w potrzebie-cóż-nie będę zawrac głowy:roll: .....

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Misiak czasami biorę laptopa z pracy więc mam podłączenie ale najczęściej biorę go na weekendy a pracy mam niezły zapiernicz :( no ale wazne że jest praca :)[/QUOTE]
No to akurat mamy weekend:razz: :razz: :razz::diabloti:

Posted

[I][B]czołem pracusie;)
Sylwiu ważne ze jest praca;)...a teraz możesz szukać czegoś bardziej interesującego ....no i najważniejsze ze slodziaki zdrowe:multi:
[/B][/I]

Posted

Alu właśnie wczoraj miałam doła bo mój szef to taki typ człowieka on ma racje i koniec no cóż urok szefostwa :) Własnie wrócilam ze spacerku tylko ja durna nie wziełam kabelka zostawiłam w pracy żeby ściągnąć zdjęcia więc wkleje je w poniedziałek :)

Psa poszalały sobie mam takie pola za osiedlem i tam prawei nikt nie chodzi więc psy mają raj :) oczywiście Tekila szalal w kałuży Lalek za nim co za chłopaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To był bardzo dobry pomysł aby Tekila miał towarzysza :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']
Psa poszalały sobie mam takie pola za osiedlem i tam prawei nikt nie chodzi więc psy mają raj :) oczywiście Tekila szalal w kałuży Lalek za nim co za chłopaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]To był bardzo dobry pomysł aby Tekila miał towarzysza[/B] :)[/quote]
Pewnie,ze dobry pomysł :).Co 2 piesy to nie jeden ;) :evil_lol:.A jeszcze jesli siebie akceptuja,to juz pełnia szczęścia :multi:.