Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Witaj Hebulka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Witaj :multi: Tak dawno nie widziałam Lalusia, niesamowity słodziak z niego wyrósł. Sliczny jest :loveu: A jak jego nóżki ?? Nie ma problemów ?? U Emi odpukać wszystko oki. Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Wogóle z nóźkami nie mam problemów jak ukończy dwa lata robie mu prześwietlenie ale sądze że sie nie pogorszyło (taka mam nadzieje) :) skacze jak prawdziwy skoczek biega jak szalony. Jestem zadowolona z jego stanu zdrowia :) Teraz bedę chciała mu zrobić chempionat Polski ale w tym roku nie wiem czy go skończe. Zaczynam chyba od Opola. No ale 100% Szczecin :) Miałam jechać do Berlina ale za mało funduszy mam :( Quote
Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To cudownie,ze nic się nie dzieje :multi: :multi: :multi: Oby tak dalej !! Gratuluję Wam sukcesów !! W Opolu najprawdopodobniej będę Wam kibicować :loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 OOOO to fajnie ja musze zobaczyć do kiedy trzeba zgłoszenie wysłać :) Quote
Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='sylwiaskalska']OOOO to fajnie ja musze zobaczyć do kiedy trzeba zgłoszenie wysłać :)[/quote] Chyba do 20 marca o ile się nie mylę :roll: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 No własnie czytałam że do 20 marca [URL]http://www.zkwp-opole.pl/opole_klub_ozdobne_07.htm[/URL] ale chyba zrobie zgłoszenie na kubówke grupy IX bo akurat w tym terminie jest jak miedzynarodówka. a własnie jak to jest jak zgłaszam na klubówke grupy IX to znaczy że nie występuje na międzynarodowej ? Quote
Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No własnie czytałam że do 20 marca [URL]http://www.zkwp-opole.pl/opole_klub_ozdobne_07.htm[/URL] ale chyba zrobie zgłoszenie na kubówke grupy IX bo akurat w tym terminie jest jak miedzynarodówka. a własnie jak to jest jak zgłaszam na klubówke grupy IX to znaczy że nie występuje na międzynarodowej ?[/quote] Możesz zgłosić na obie,gryfoniki na międzynarodowej pewnie idą w niedziele a klubówka jest w sobotę.Ja też zawsze zgłaszałam na obie. Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ja zgłosze tylko na jedną jeszcze się zastanowie :) Quote
Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Ja zgłosze tylko na jedną jeszcze się zastanowie :)[/quote] Porównaj sobie sędziów,może któryś już oceniał Lalusia. W każdym razie koniecznie muszę Was poznać i uściskać Lalunia :loveu: jeżeli pojedziemy na to napewno na obie wystawy także okazja będzie. Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 No koniecznie musimy sie zobaczyć :) bez dwóch zdań :) Quote
Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No koniecznie musimy sie zobaczyć :) bez dwóch zdań :)[/quote] Cieszę się,że tak mówisz :multi::multi::multi: Buziolki dla psiaków :loveu: Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gdziekolwiek się zdecydujecie- POWODZENIA :lol: Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 I my życzymy powodzenia :loveu:.Napewno uda Wam się zrobić [EMAIL="chempionat%20Polski"]chempionat Polski.Jak w tym roku nie skończycie,to w następnym.Przecież chyba Wam się nie spieszy.Cieszę sie,że do ZG przybedziecie :). [/EMAIL] Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Misiak z Chempionatem wogóle mi się nie spieszy :) więc spokojnie sobie go zrobie nawet w nast roku :) Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witam Witam :) Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Witamy dzisiaj wszystkich :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wróciłaś na dobre :multi: Gratuluje nowej pracy i powodzenia na wystawach :cool3: :kciuki: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/TUNEZJA/IDA/Obraz830.jpg[/IMG] to jest piękne zdjęcie:loveu: -Sylwia Laluś to jak mój przyszywany pieek-jak widzę Gryfoniki to po prostu tak już mam:p Wiesz sama jak to jest-a dla Ciebie moje chyba podobnie:lol: -to znaczy, że masz już dostęp do netu i będziesz częściej? Quote
cuciola Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 witamy! Wszystkiego Naj z okazji Dnia Kobiet! wpadnijcie do nas!!! Quote
sylwiaskalska Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='oktawia6'][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/TUNEZJA/IDA/Obraz830.jpg[/IMG] to jest piękne zdjęcie:loveu: -Sylwia Laluś to jak mój przyszywany pieek-jak widzę Gryfoniki to po prostu tak już mam:p Wiesz sama jak to jest-a dla Ciebie moje chyba podobnie:lol: -to znaczy, że masz już dostęp do netu i będziesz częściej?[/quote] Oktawio mam dostep do netu od poniedziału do piątku więc wróciłam jupi :) Wczoraj wróciłam z Wocławia z wyjazdu słuzbowego nawet ładne miasto :) Quote
Recommended Posts