pola.1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jejku jedyny!!!!! Bida kochana! Wycałujcie zarażnika po nosie i życze mu szybkiego powrotu do zdrowia!!!!! A ze będzie ciągnoł to wiadomo.On uważa że i tak wtłucze tamtym psom.PRZECIEŻ ON JEST HOKKAIDO ,nie?!?!?!? Quote
ewaka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 hej Robert, jak dostałam powiadomienie od wczoraj z DGM i zobaczyłam ze w temacie KIBY, to kurde, nie uwierzysz ale - coś mnie tknęło, ze cos się stało. Wiem, wiem kassandra jestem... ale tak już mam, ze przeczuwałam, ze nie wklejasz nowych zdjęć. No i masz ci los. Gadałam już z Kasią, ucałuj jej skołatane serce i struny głosowe... A Kibulcowi najpierw złój mocno dupę, a potem mocno poczohraj go po grzbiecie. Takie to już są te nasze wypierdkowe "wiraszki".... Ja wiem, ze mój Kai zrobiłby to samo :) Najważniejsze, że zyje, i najgorsze ma za sobą, teraz żeby tylko szybko wyzdrowiał. Będzie dobrze, bo musi!!!!!!! Quote
ktrebor Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Uhhh, jedziemy dziś wieczór na USG, wczoraj mu się pogorszyło, zaczął wymiotować, nie chce jeść i jest totalnie osowiały - nawet się nie cieszył i nie wył na mój widok jak wróciłem. Są dwie możliwości albo to reakcja na antybiotyki, które dostał w poniedziałek albo doszło do zapalanie otrzewnej. Będziemy to teoretycznie widzieli wieczorem. Quote
Agappe Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 i jak tam Kibo??? jakie wyniki??? życzymy dużo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!! Quote
Hayne Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [SIZE=1]Kiba jest w trakcie leczenia. Swoją energię to on już odzyskuje, ale wyniki badań nie są jednoznaczne. Dziękuję wszystkim za pomoc i dobre słowo. K. [/SIZE] Quote
ktrebor Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 No tak, urazy jamy brzusznej nie należą do łatwo gojących się. Kiba nadal ma sensancje, on, który kiedyś mógł jeść kamienie wiadrami, teraz wymiotuje jak zje za dużo, i ogólnie zrobił się mrukliwy wobec innych psów ze stada. Nawet JaJa omija go szerokim łukiem. Quote
kslawin Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Życzę "Kibulcowi" dużo zdrówka, a Aki całuje go w nosek. Quote
ewaka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Będzie dobrze. Hokki to twardziele. Upierdliwe, jak coś je boli, ale Kiba się z tego wyliże, musi :) Quote
Hayne Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Pewnie, że musi, on twardziel, a my ludzie naiwniacy... ;) Quote
ktrebor Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Kiba czuje się lepiej tutaj link do filmu z udziałem Kiby, JaJy, Amandila i Andi'ego [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=I9cv6m2_JK8"]KIBA GADAJACY[/URL] Quote
Anne Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pięknie gada ... Narako to samo:) wczorajszej nocy tak gadała za kotem ze spac nie moglam:) Quote
ewaka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 upps, nie w tym temacie coś wkleiłam sorki... :( ta nowa DGM ciągle płata mi figle :( Quote
Recommended Posts