Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku jedyny!!!!! Bida kochana! Wycałujcie zarażnika po nosie i życze mu szybkiego powrotu do zdrowia!!!!! A ze będzie ciągnoł to wiadomo.On uważa że i tak wtłucze tamtym psom.PRZECIEŻ ON JEST HOKKAIDO ,nie?!?!?!?

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hej Robert, jak dostałam powiadomienie od wczoraj z DGM i zobaczyłam ze w temacie KIBY, to kurde, nie uwierzysz ale - coś mnie tknęło, ze cos się stało. Wiem, wiem kassandra jestem... ale tak już mam, ze przeczuwałam, ze nie wklejasz nowych zdjęć. No i masz ci los. Gadałam już z Kasią, ucałuj jej skołatane serce i struny głosowe... A Kibulcowi najpierw złój mocno dupę, a potem mocno poczohraj go po grzbiecie.

Takie to już są te nasze wypierdkowe "wiraszki".... Ja wiem, ze mój Kai zrobiłby to samo :)

Najważniejsze, że zyje, i najgorsze ma za sobą, teraz żeby tylko szybko wyzdrowiał.
Będzie dobrze, bo musi!!!!!!!

Posted

Uhhh, jedziemy dziś wieczór na USG, wczoraj mu się pogorszyło, zaczął wymiotować, nie chce jeść i jest totalnie osowiały - nawet się nie cieszył i nie wył na mój widok jak wróciłem. Są dwie możliwości albo to reakcja na antybiotyki, które dostał w poniedziałek albo doszło do zapalanie otrzewnej. Będziemy to teoretycznie widzieli wieczorem.

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=1]Kiba jest w trakcie leczenia.
Swoją energię to on już odzyskuje, ale wyniki badań nie są jednoznaczne.
Dziękuję wszystkim za pomoc i dobre słowo.
K.
[/SIZE]

Posted

No tak, urazy jamy brzusznej nie należą do łatwo gojących się. Kiba nadal ma sensancje, on, który kiedyś mógł jeść kamienie wiadrami, teraz wymiotuje jak zje za dużo, i ogólnie zrobił się mrukliwy wobec innych psów ze stada. Nawet JaJa omija go szerokim łukiem.

Posted

Kiba czuje się lepiej tutaj link do filmu z udziałem Kiby, JaJy, Amandila i Andi'ego

[URL="http://pl.youtube.com/watch?v=I9cv6m2_JK8"]KIBA GADAJACY[/URL]

• 1 year later...
  • 10 months later...