Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniap']Asia możesz napisać coś więcej?[/quote]
Asiu, nie ma o czym pisać z różnych powodów potrzebny jest dla niego nowy dom.

Dzwoniłam do Grażyny będziemy próbować z pieluchami

Posted

[quote name='asiaf1']

Dzwoniłam do Grażyny będziemy próbować z pieluchami[/quote]

Tylko te pieluszki niech będą takie np.pampersy z gumkami, jak reklamują, żeby nie były sztywne z boków, a miały takie rozciągane ( nie pamiętam jak to się tam nazywa). I żeby były na tyle duże (nie wiem jakiej wielkości jest Oskarek) żeby zachodziły dość wysoko na plecki , a pod brzuszkiem aż za siusiaczka,żeby mógł spokojnie siusiać w pieluszkę.

Posted

[quote name='Moriaaa']Tylko te pieluszki niech będą takie np.pampersy z gumkami, jak reklamują, żeby nie były sztywne z boków, a miały takie rozciągane ( nie pamiętam jak to się tam nazywa). I żeby były na tyle duże (nie wiem jakiej wielkości jest Oskarek) żeby zachodziły dość wysoko na plecki , a pod brzuszkiem aż za siusiaczka,żeby mógł spokojnie siusiać w pieluszkę.[/quote]

bardzo dziękuję za rady!:loveu:

Posted

te pampersy nazywają się "z gąsieniczką" ;) to Wam mama bliźniąt mówi i chyba sa od numeru 4 (od 9 kg chyba do 20 nie pamiętam do ilu dokładnie)...

Asiu tworzymy stronę AFN-u ...może można by apel o pomoc dla Oscara umieścić i na naszych stronach?...musimy miec zgodę na wykorzystanie zdjęć z wątku...i niektórych wypowiedzi...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']te pampersy nazywają się "z gąsieniczką" ;) to Wam mama bliźniąt mówi i chyba sa od numeru 4 (od 9 kg chyba do 20 nie pamiętam do ilu dokładnie)...

Asiu tworzymy stronę AFN-u ...może można by apel o pomoc dla Oscara umieścić i na naszych stronach?...musimy miec zgodę na wykorzystanie zdjęć z wątku...i niektórych wypowiedzi...[/quote]

Aga dzięki za rady.:loveu: Oskarek waży niecałe 20kg.

Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu żeby wykorzystać zdjęcia czy wypowiedzi.

Z góry dziękuję.

Im więcej osób o nim będzie wiedziało tym lepiej.

Posted

[quote name='wtatara']Wątek znalazłam dzisiaj. Jest on bardzo długi, więc mogę prosić o konto. Proszę mi napisać kto się nim cały czas opiekuje i czy ma wózeczek.[/quote]
Na Oskarka można wpłacać na konto AFN z dopiskiem Oskar z Otrębus.
Obecnie pies jest w hotelu w Otrębusach pod opieką właścielki pensjonatu.
Oskarek mawóżeczek.
Dziękujemy za pomoc.

Posted

Oskar wpakowany w pieluchę.
Narazie siedzi sztywny, nie rusza się (co w jego przypadku nie jest rzeczą normalną):evil_lol: nie wie o co w tym wszystkim chodzi:crazyeye:

Posted

Oskar niestety już sobie poradił z pieluchą, ma ją na kolanach.:shake:
Czy któraś z mam może napisać czy sa jakieś pieluchy z przedłużanym stanem?

Posted

[quote name='asiaf1']Oskar niestety już sobie poradił z pieluchą, ma ją na kolanach.:shake:
Czy któraś z mam może napisać czy sa jakieś pieluchy z przedłużanym stanem?[/quote]

Są...zapytajcie w aptece...są takie dla dosrosłych..może mu poprostu z tych kupić najmniejszy rozmiar.

Posted

Byłyśmy dziś w odwiedzinach u Oskarka.
Jak zwykle wesoły i pełen wigoru. Ponaświetlaliśmy lampą, posmarowłyśmy ranki oliwą. Powoli się goją.
Kupiłyśmy pieluch z gąsienniczką i takie dla dorosłych. Zapakowałyśmy go w te dla dzieci, wycięłam dziure na ogonek i pewnie dzięki temu się nie zsuwały (dzieki za patent) jak dzwoniła wieczorem Grażyna to cały czas miał je na sobie.
Moze juz niedługo wskoczy znów na wózek.

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=red]CZY KTOŚ Z OKOLIC WARSZAWY MÓGŁBY WZIĄĆ DO SIEBIE OSKARKA NA PARĘ DNI?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=black]Grażyna ma ślub córki i prosiła, żeby jej pomóc.[/COLOR][/B]
[B]Potrzebna jest osoba, która wzięłaby Oskarka do siebie na max. tydzień, tak gdzieś od 8.05.07.[/B]

Posted

[quote name='Gabriella']:loveu: Jeżeli nikt się nie zgłosi zabrać OSKARKA , oferuję Śląsk;)

Robiłam porządki w szafach i mam trochę reczników , szmatek, czy są potrzebne?[/quote]

Dziękujemy bardzo.:lol: Mam nadzieję, że zgłosi się ktoś bliżej ale będziemy pamiętać o ofercie.
Ręczniki się przydadzą bo trzeba w coś Oskarka wycierać;)
Ja już oddałm mu 3 szlafroki, żeby było go czym otulać po kąpieli:cool3:

Posted

[quote name='asiaf1']Byłyśmy dziś w odwiedzinach u Oskarka.
Jak zwykle wesoły i pełen wigoru. Ponaświetlaliśmy lampą, posmarowłyśmy ranki oliwą. Powoli się goją.
Kupiłyśmy pieluch z gąsienniczką i takie dla dorosłych. Zapakowałyśmy go w te dla dzieci, wycięłam dziure na ogonek i pewnie dzięki temu się nie zsuwały (dzieki za patent) jak dzwoniła wieczorem Grażyna to cały czas miał je na sobie.
Moze juz niedługo wskoczy znów na wózek.[/quote]

:)....fajnie się czyta, że Oskarek jest wesoły :)

Posted

[quote name='asiaf1'][B][SIZE=4][COLOR=red]CZY KTOŚ Z OKOLIC WARSZAWY MÓGŁBY WZIĄĆ DO SIEBIE OSKARKA NA PARĘ DNI?[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][COLOR=black]Grażyna ma ślub córki i prosiła, żeby jej pomóc.[/COLOR][/B]
[B]Potrzebna jest osoba, która wzięłaby Oskarka do siebie na max. tydzień, tak gdzieś od 8.05.07.[/B][/quote]

Moje burki niestety by go zjadły :(
[SIZE=1]A koty pewnie padły na zawał.[/SIZE]