Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']Już myślałam, że będę miała kiepski dzień - ale te mordalki mi tak humorek poprawiły, że chyba nawet przestanę się złościć, że zasuwałam rano na zajęcia, które odwołali w ostatniej chwili :angryy: :evil_lol:

To na dobry humorek :)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']Hi hi, jeszcze za dnia ją widzę, ale po zmroku niestety liczę na jej posłuszeństwo ;)
Będą foteczki zimowe. Tylko czekam na aparat z reklamacji, by je przeżucić na kompka :D

Zaraz przeszperam dyski w pracy, pewnie coś znajdę jeszcze ;)

Słuchamy pańci.

Zejdź kocie!!!!

Naprawdę to dla mnie :)

Mój fotelik!

http://img41.imageshack.us/img41/4831/m517101mae8fo.jpg

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie imponujace klaty maja dziewczyny mioooooooooodzio

Posted

AgaiTheta,alez one maja swietne miny ! Lubie tu wpadac i poogladac wszystkie boksie,bo to faktycznie humor poprawia !
Dam Wam jeszcze dzisiejszego Fidela,moze komus i on humor poprawi ?

Fuj,kto mnie tak oplul???!!!

Stójka

Żaba

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Typowy pies obronny :lol: :lol: :lol: ...

hahahahha chyba typowy poes ogrodowy ;)

swietny Fidel i do tego Żółteeeeeeeeeczek ;)

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
hehehe,no co,dzis ksiadz po koledzie bal sie wejsc :D A mialam nadzieje,ze Fidzia poswieci :lol:

Pies wyczuł, że ksiądz ma coś wspólnego z ojcem dyrektorem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

o rety jak ja dziekuje ze trafilam na ten Wasz kacik :) od razu mam pozytywny nastroj jak sie napatrze na te mordy kochane!
dzieki za to Aganiok:) bo ja to sie za malo rozgladalam po forum (a w koncu jestem w miare nowa:D)
pozdrowki od Dingusia!! wieeeeeeeeeeeeeecejjjjjjjjj fooooooooooteeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk

Posted

jestem pokrecony:eviltong:

ale ze mnie macho:cool3:

no i co podskakujesz? zobacz jakie mam zebiska!

hmmm...co to za pileczka?? Pańcia mowi ze grejpfrut:-o to super na pewno sie nadaje do zabawy!!:diabloti:

Olu pamiętaj zdjęcia max na 500x500 :) - Modzik Sylwia

Posted

evaxon napisał(a):
pewnie za jakas suczka sie rozglada;)

Pudlo :P Fidel obszczekuje dzieciakow na polu,tyle ,ze znikad nie mogl ich dobrze dojrzec.

Olu,a na kogo Dingus tak szczerzy swe zabki??

Posted

[quote name='ola_k11']

łoł:crazyeye: aż strach się bać takich ząbków:lol: ;)

jaki słodki pręgusek:loveu: , pozdrawiamy ja i oczywiście moja sucz:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...