Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aireedhelien :o jaka Rosi juz jest duza :) Ile ona juz ma w klebie??I ile sobie liczy?;) Sliczna.. a ten jezyk to ma nbardzo elastyczny :D :lol:

eh odczuwam brak aparatu cyfrowego... :-? Ale moze uda mi sie od kogos pozyczyc aparacik i zrobie Mejkowi sesje zdjeciowa :lol:

Posted

mrowko rosi ma w klebie 56-57 cm -> tak mi wyszlo jak ja mierzylam, ale jeszcze pozniej dla pewnosci sprawdze.

co do jezyka to naprawde niesamowite rzeczy z nim wyprawia podczas ziewania :)

pozdrawiam i czekam na zdjecia mejka (ile on juz cm sobie liczy??)

Posted

Aireedhelien Mejk tez tak jakos ma jak Rosi.. Nie umiem mu tego zmierzyc, wierci sie strasznie.. :D

No a na zdjecia to sie chyba nie doczekasz :lol: :lol: qrcze musze od kogos pozyczyc, tylko ciekawe kto ma aparat cyfrowy.. :roll: :wink:

Pozdrowienia i calusy od Mejka dla Rosi ;)

Posted

ja taż wstawie nowe fotki, już zopatrzyłam się w cyfrówkę więc nie mam większych problemów :wink:

zdjecia%20008.jpg

Obraz054.jpg

zdjecia%20073.jpg

Potwór ma kjuż 7 m-cy waga wskazuje 25 kg, a wzrost to ok 58 cm.

Co o tym sądzicie?%7Boption%7D

Posted

Najśmieszniejsze jest to ze dla postronnego widza ich zabawy wyglądają jak wściekła jadka, :wink: a w rzeczywistości żaden nie ponosi jakich kolwiek zadrapań.

Posted

marglow z tego co widze to wiekszosc zdjec ma b.dlugie nazwy. najlepiej sobie je upozadkuj np. zdjecie1, zdjecie2 <- bez spacji - bedzie ci wtedy latwiej. nie wiem czy zdjecia ktore sa na serwerze sa w jakims folderze czy nie. jesli nie tworzylas folderu to adres do tych zdjec powinien wygladac tak

1.)

http://marmar30.fm.interia.pl/zdjecie1.jpg

jesli masz je w jakims folderze to analogicznie

2.)

http://marmar30.fm.interia.pl/nazwafolderu/zdjecie1.jpg

zdjecie5.jpg

to zdjecie zamiescilam z twojego serwera. jak widac nie masz zadnego foldera na zdjecia wiec jesli chcesz zamieszczac zdjecia na forum to tak jak w punkcie 1.)

naprawde radze ponumerowac zdjecia w latwy sposob bo przy takich nazwach betina%207%20tydzien_p1.jpg latwo sie pomylic. nie rob tez spacji w nazwie zdjecia (to te %) bo utrudniaja ci tylko zamieszczenie zdjec.

pozdrawiam i zycze powodzenia oraz

Szczesliwego Nowego Roku

Posted

Dzięki za życzenia i również życzymy dużo szczęścia itd.w Nowym Roku ,dzięki za rady dostosujemy się ,na razie jest tam bałagan ,ale psotaramy się,wybaczcie to jest pierwsza nasza stronka i mamy troszke problemu z tym. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...