Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E tam :oops: :oops: :oops: a tak a propo imie Szpilka jest świetne :ylsuper:

No i przypominam że niedługo urodzinki, oczywiście wg naszego kalendarza :) Więc szykujmy imprezkę ;)

DIUK (Meritum) 28.08.1996

ATAK Elendir ma urodzinki juz tuz tuz - 26.08.00

Posted

Szpilka to imie na czesc Alternatyw 4 :) :) :) tylko ze nie budzi respektu a smiech jak ja wolam :wink: :D :D

ale dziekuje za docenienie mojej inwencji tworczej hihi

anastazjo kolorek mi sie podoba nie powiem ale ciesze sie ze nie mnie jedynej dzieki. a czy wpisalas Corisa d kalendarium jak nie to wpisuj szybciutko

Posted

dbsst-kolorek ma powalajacy-sam miodzo! :lol: tylko do calowania :D

sylwio-dzieki za wpisanie potwora :D

Druda Syliwo :D Rany-jaka Nusia ozywiona!!!! Ten blysk w oczkach!!!

A pamietam te smetne spojrzenia sprzed miesiecy-a teraz!

Drachmelka jak zwykle-Muszka :D A Piksik.... :D

Na fotce, gdzie sie przytula do poduszki takie niewiniatko :lol: :lol: :D

Foty swietne :D Tez musze w koncu cos powrzucac :oops: Tym bardziej, ze moja siostra uwaza, ze sie z Corisa tucznik zrobil :oops: :-?

Posted

A tu dla porownania jak sobie Tekilka pieknie rosnie :lol:

_308266_n.jpg

_308271_n.jpg

_308264_n.jpg

_308261_n.jpg

A tu Teki z kufim :)

Calusni sa na maxa :wink:

_308263_n.jpg

I blagalne spojrzonko mowiace "daruj mi wszystko" przeciez jestem grzeczna :wink:

_308262_n.jpg

Posted

:lol: Śliczności najcudowniejsze bardzo bym chciała żeby fotki Dudusia też się znalazły w galerii ale nie umiem ich tam umieścić próbowałam ale klapa......

Posted

Ja sie nauczylam jakies 4 dni temu wiec teraz moge szalec :lol:

Wejdz na strone np www.foto.onet.pl i utworz sobie tam swoj album (zarejestruj sie itd), potem wstaw sobie tam fotki swojego psiaka. jak bedziesz juz je tam miala to z gorki-klikasz na dane zdjecie-wchodzisz na wlasciwosci-kopiujesz adres fotki i wstawiasz tu!!! Wczesniej tylko wstawiasz tu adres i znowu (bez zadnej spacji i JUZ GOTOWE

Wiec do dziela!!!!!

Czekamy na fotki

Posted

Bosze wiecie co oglądam te zdjęcia i sie zachwycam...boksery sa strasznie fotogeniczne...ja mam juz cyfrówke...musze Sarze fotek napstrykac... :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...