dbsst Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Sylwiu jestes nieoceniona dziekuje ci w imieniu szpili i moim normalnie buzka
meggi Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 super macie boksery!! :klacz: a ja Szpile widuje na zywca i jest boska taki slodki :lilangel:
dbsst Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 meggi normalnie az sie :oops: za te komplementy :wink: Robert apropo naszej gadki dzisiejszej robi ze Szpili "kilera" :D
sylwiaskalska Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Sylwiu jestes nieoceniona dziekuje ci w imieniu szpili i moim normalnie buzka No co ty to sama przyjemność wklejac zdjęcia naszych pociech :)
dbsst Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 co ja bym zrobila bez twojej pomocy ni mogl bym wylansowac Szpileczki :D :wink:
sylwiaskalska Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 E tam :oops: :oops: :oops: a tak a propo imie Szpilka jest świetne :ylsuper: No i przypominam że niedługo urodzinki, oczywiście wg naszego kalendarza :) Więc szykujmy imprezkę ;) DIUK (Meritum) 28.08.1996 ATAK Elendir ma urodzinki juz tuz tuz - 26.08.00
anastazja Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 i Coris, i Coris- 26.08.1999 8) :lol: foteczki piekne jak zwykle, szczegolnie wodny Tekila :D Zadowolenie na pychu ze hej :D A Szpilka ma swietny kolorek :D
dbsst Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Szpilka to imie na czesc Alternatyw 4 :) :) :) tylko ze nie budzi respektu a smiech jak ja wolam :wink: :D :D ale dziekuje za docenienie mojej inwencji tworczej hihi anastazjo kolorek mi sie podoba nie powiem ale ciesze sie ze nie mnie jedynej dzieki. a czy wpisalas Corisa d kalendarium jak nie to wpisuj szybciutko
sylwiaskalska Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 a czy wpisalas Corisa d kalendarium jak nie to wpisuj szybciutko Juz wpisałam :)
sylwia i boksery Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 I ja jeszcze wrzucę parę fotek moich maluchów :D Drachma i Nusia Nusia wygrzewająca się na balkonie Nuśka zamyślona Picasso i Drachma Picassik :D
sylwiaskalska Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 No i jak tu sie nie zakochać się w bokserkach, przecież to cudeńka :D
anastazja Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 dbsst-kolorek ma powalajacy-sam miodzo! :lol: tylko do calowania :D sylwio-dzieki za wpisanie potwora :D Druda Syliwo :D Rany-jaka Nusia ozywiona!!!! Ten blysk w oczkach!!! A pamietam te smetne spojrzenia sprzed miesiecy-a teraz! Drachmelka jak zwykle-Muszka :D A Piksik.... :D Na fotce, gdzie sie przytula do poduszki takie niewiniatko :lol: :lol: :D Foty swietne :D Tez musze w koncu cos powrzucac :oops: Tym bardziej, ze moja siostra uwaza, ze sie z Corisa tucznik zrobil :oops: :-?
AGI Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 A ja w koncu nauczylam sie umieszczac fotki :oops: wiec pare wstawie :)
elvisek Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 Skąd kochani macie takie piękne chustki dogomanii ja też chcę dla Dudusia?
AGI Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 Wejdz na OFF TOPIC tam jest post gdzie mozna zlozyc zamowionko na chuste :wink:
AGI Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 A tu dla porownania jak sobie Tekilka pieknie rosnie :lol: A tu Teki z kufim :) Calusni sa na maxa :wink: I blagalne spojrzonko mowiace "daruj mi wszystko" przeciez jestem grzeczna :wink:
sylwiaskalska Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 łoj cos sie zepsulo... Naprawilam :) mam nadzieje ze zdjątka będę widzieć wszyscy
elvisek Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 :lol: Śliczności najcudowniejsze bardzo bym chciała żeby fotki Dudusia też się znalazły w galerii ale nie umiem ich tam umieścić próbowałam ale klapa......
AGI Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Ja sie nauczylam jakies 4 dni temu wiec teraz moge szalec :lol: Wejdz na strone np www.foto.onet.pl i utworz sobie tam swoj album (zarejestruj sie itd), potem wstaw sobie tam fotki swojego psiaka. jak bedziesz juz je tam miala to z gorki-klikasz na dane zdjecie-wchodzisz na wlasciwosci-kopiujesz adres fotki i wstawiasz tu!!! Wczesniej tylko wstawiasz (bez zadnej spacji i JUZ GOTOWE Wiec do dziela!!!!! Czekamy na fotki
dbsst Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 jaaaaaaaaaaaaaaaaaakie bombowe fotaski jaaaaaaaaaaaa
Agga Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Bosze wiecie co oglądam te zdjęcia i sie zachwycam...boksery sa strasznie fotogeniczne...ja mam juz cyfrówke...musze Sarze fotek napstrykac... :wink:
Recommended Posts