Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwio twoj boksio ma dość podobną maść do mojego Grafcia !!! :) Graf ma co prawda mocną czarną maskę i jest chyba odrobinę bardziej rudy.. Ale i tak to chyba najbardziej podobna maść jaką dotąd widziałam.. Takie umaszczenie nalezy ponoć do rzadkości.. :)

Śliczna psina.. :)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozazdrościć medali.. Piękne psiaki.. Mam nadzieję,ze Graf wda sie w rodzinkę i tez kiedyś zdobedzie jakiś medal.. ;)

Co do Lukrowych to nie wiedziałam.. Przykro mi.. Ja tez generalnie głównie po to się rejestrowałam.. :oops: Czasami korzystam tez z porad ale na forum to wogóle się nie udzielam.. Czy to źle? :(

Dogomania tak mnie pochłania,ze na inne fora (no moze poza zwierzakami) to rzadko zaglądam.. A teraz jest mi głupio.. :( Buuuu..

Posted
Jedyne co moge zrobić to obiecac poprawę.. :)

Mam nadzieję,ze ta mała gafa zostanie mi wybaczona.. :) :angel:

Zostanie wybaczona,bo widzę,że przejawiasz prawdziwą skruchę :D :wink:

No,ja też mam nadzieję,że Graf zdobędzie jakiś medal,bo innaczej będę pytała z głupią miną

"Graf?Graf?Nie,to pomyłka,to żadna rodzina!" :wink:

Oczywiście medale są bez znaczenia-chociaż fajnie na psiakach wyglądają.

Liczy się tylko charakter-dla mnie przynajmniej.

Sylwia-dzięki :D

Mam nadzieję,że za jakiś czas wkleję zdjęcie Nuśki,mojego trzeciego boksika-na razie film jest jeszcze w aparacie a Nuśka mało fotogeniczna(chuuda) :oops:

Posted

No co ja tu bede pisac.. Piekne psiaki, sliczne. Szkoda ze my nie nalezymy do rodzinki - brak rodowodu. Widac w rodzinie same takie sliczne. Ale Mejk dla mnie jest najpiekniejszy, chociaz bez rodowodu :) hehe

ja tam nadal proponuje stronkę

http://www.picturetrail.com./

Tam jest łatwo bardzo założyć swoja galerie

zebym ja znala angielski... :-? chyba trza sie wziasc za nauke :)

Ostatnio zauwazylam wlasnie ze nie da sie na lukrowi a chcialam tam zalozyc galerie Mejka :)

Pozdrowienia dla was :)

Posted
No co ja tu bede pisac.. Piekne psiaki, sliczne. Szkoda ze my nie nalezymy do rodzinki - brak rodowodu. Widac w rodzinie same takie sliczne. Ale Mejk dla mnie jest najpiekniejszy, chociaz bez rodowodu

Zawsze zostaje wielka,bokserska rodzinka do której należymy wszyscy :D

Posted
Zawsze zostaje wielka,bokserska rodzinka do której należymy wszyscy

No tak tak

".. Bo wszyscy bokseromaniacy to jedna rodzina..." :lol: Hehe

Yyy jak wy robicie to ze zamiast tego napisu cytat macie np. sylwia&boksery napisala ?? eH mecze sie i mecze i nie umiem wymyslec jak wy to robicie ;)

Pozdrowionka i buziaczki dla rodzinki ;) heh

Posted
skoro sie pytasz co masz o mnie powiedziec to mozesz powiedziec ze jestem boska,piekna,inteligentna.........:wink:

oki doki....jesteś piekna, boksa, inteligentna... :wink: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...