Marta !!! Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Sylwio twoj boksio ma dość podobną maść do mojego Grafcia !!! :) Graf ma co prawda mocną czarną maskę i jest chyba odrobinę bardziej rudy.. Ale i tak to chyba najbardziej podobna maść jaką dotąd widziałam.. Takie umaszczenie nalezy ponoć do rzadkości.. :) Śliczna psina.. :)
sylwia i boksery Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Ale slodziutkaaaaaaaa i piekniutkaaaaa :D AGI- :nono: -bo nasza pani moderator Cię wyrzuci z forum :wink: - Tekilka to chłopak :D
sylwiaskalska Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Dobra uwaga Sylwia, no chyba że to było o mnie :) :P
Marta !!! Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 AVI zarejestruj się na www.lukrowi.pl To chyba najłatwiejszy sposób.. Mozesz tam z łatwością założyć swoją galerię.. :)
sylwia i boksery Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Dobra uwaga Sylwia, no chyba że to było o mnie :) :P To była jawna obrona tożsamości Tekilki a nie próba ataku na moderatora :wink: :D :D :D
sylwia i boksery Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 AVI zarejestruj się na www.lukrowi.pl To chyba najłatwiejszy sposób.. Mozesz tam z łatwością założyć swoją galerię.. :) Lukrowi na razie zablokowali tworzenie galerii. Sporo osób zakładało tam tylko swoje galerie i tylko po to się rejestrowało. :o To nie do końca OK :o
sylwia i boksery Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Jeszcze i ja wrzucę psiaki na moich ulubionych tandetnych,snobistycznych zdjęciach z medalami :wink: :wink: :D to medalowa Musztardusia http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/4123.jpg a to Florian http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/4127.jpg
sylwiaskalska Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Sylwia wiem wiem że to obrona :lol: 8) :) ja tam nadal proponuje stronkę http://www.picturetrail.com./ Tam jest łatwo bardzo założyć swoja galerie :) Sylwia przyznaje Ci się zazroszcze Ci bo twoje boksie są ciudne
Marta !!! Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Pozazdrościć medali.. Piękne psiaki.. Mam nadzieję,ze Graf wda sie w rodzinkę i tez kiedyś zdobedzie jakiś medal.. ;) Co do Lukrowych to nie wiedziałam.. Przykro mi.. Ja tez generalnie głównie po to się rejestrowałam.. :oops: Czasami korzystam tez z porad ale na forum to wogóle się nie udzielam.. Czy to źle? :( Dogomania tak mnie pochłania,ze na inne fora (no moze poza zwierzakami) to rzadko zaglądam.. A teraz jest mi głupio.. :( Buuuu..
Marta !!! Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Jedyne co moge zrobić to obiecac poprawę.. :) Mam nadzieję,ze ta mała gafa zostanie mi wybaczona.. :) :angel:
sylwia i boksery Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Jedyne co moge zrobić to obiecac poprawę.. :)Mam nadzieję,ze ta mała gafa zostanie mi wybaczona.. :) :angel: Zostanie wybaczona,bo widzę,że przejawiasz prawdziwą skruchę :D :wink: No,ja też mam nadzieję,że Graf zdobędzie jakiś medal,bo innaczej będę pytała z głupią miną "Graf?Graf?Nie,to pomyłka,to żadna rodzina!" :wink: Oczywiście medale są bez znaczenia-chociaż fajnie na psiakach wyglądają. Liczy się tylko charakter-dla mnie przynajmniej. Sylwia-dzięki :D Mam nadzieję,że za jakiś czas wkleję zdjęcie Nuśki,mojego trzeciego boksika-na razie film jest jeszcze w aparacie a Nuśka mało fotogeniczna(chuuda) :oops:
Marta !!! Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Pokornie dziękuję za wybaczenie.. ;) W takim razie do zobaczenia na forum Lukrowych.. Hehe.. :) Pozdrawiam wszystkich psich maniaków..
mrowka Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 No co ja tu bede pisac.. Piekne psiaki, sliczne. Szkoda ze my nie nalezymy do rodzinki - brak rodowodu. Widac w rodzinie same takie sliczne. Ale Mejk dla mnie jest najpiekniejszy, chociaz bez rodowodu :) hehe ja tam nadal proponuje stronkę http://www.picturetrail.com./ Tam jest łatwo bardzo założyć swoja galerie zebym ja znala angielski... :-? chyba trza sie wziasc za nauke :) Ostatnio zauwazylam wlasnie ze nie da sie na lukrowi a chcialam tam zalozyc galerie Mejka :) Pozdrowienia dla was :)
sylwia i boksery Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 No co ja tu bede pisac.. Piekne psiaki, sliczne. Szkoda ze my nie nalezymy do rodzinki - brak rodowodu. Widac w rodzinie same takie sliczne. Ale Mejk dla mnie jest najpiekniejszy, chociaz bez rodowodu Zawsze zostaje wielka,bokserska rodzinka do której należymy wszyscy :D
mrowka Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Zawsze zostaje wielka,bokserska rodzinka do której należymy wszyscy No tak tak ".. Bo wszyscy bokseromaniacy to jedna rodzina..." :lol: Hehe Yyy jak wy robicie to ze zamiast tego napisu cytat macie np. sylwia&boksery napisala ?? eH mecze sie i mecze i nie umiem wymyslec jak wy to robicie ;) Pozdrowionka i buziaczki dla rodzinki ;) heh
Agga Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Sylwia & boksery masz przepiękne psiaki...takie kochaniutkie
Aireedhelien Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 Agga jak to sie stalo ze tam nad twoim emblematem sa ognie???
Agga Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Agga jak to sie stalo ze tam nad twoim emblematem sa ognie??? AWANS!!!!!!!!!!!!!
Agga Posted November 8, 2003 Posted November 8, 2003 hyhy i wszystko jasne :D nio ja szybko awansuje 8) :wink:
tunio Posted November 9, 2003 Posted November 9, 2003 Agga a co powiesz o mnie w takim razie ? :wink:
Agga Posted November 9, 2003 Posted November 9, 2003 Agga a co powiesz o mnie w takim razie ? :wink: a co mam powiedzieć....
tunio Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 skoro sie pytasz co masz o mnie powiedziec to mozesz powiedziec ze jestem boska,piekna,inteligentna.........:wink:
Agga Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 skoro sie pytasz co masz o mnie powiedziec to mozesz powiedziec ze jestem boska,piekna,inteligentna.........:wink: oki doki....jesteś piekna, boksa, inteligentna... :wink: :lol:
tunio Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 dzieki Aggus :).Dzialasz jak balsam na mojego ego :wink:
Recommended Posts