Abi Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Dziewczyny!!! Czy wy troszke nie przesadzacie z tym strzyzeniem :o , przeciez boksera nie ma z czego strzyc :roll: Te kilka odstajacych wloskow na udach :o Wybaczcie - ale strzyzenie boksera to profanacja. Czuje sie kompetentna do wypowiedzi w tym temacie bo Bazyli pochodzi z hodowli kojcowej, od kilku pokolen psy te mieszkaja na dworze i naprawde jak na boksera jest mega kedziezawy :D . U mnie oczywiscie mieszka w cieplym mieszkanku i przewala sie z fotela na fotel wiec troszke wloskow juz stracil. Nigdy nie spotkalam sie w opisie sedziego z zarzutem "siersc zbyt dluga na udach" :D u zadnego boksa. Wiem, ze w monografi boksera baaardzo starej, ale i baaaardzo wartosciowej istnieje uwaga na ten temat (byc moze w innych zrodlach rowniez). A propo podnoszenia tylnej lapki, to Bazyli podnosil w wieku 3 miesiecy :D i to zawsze a nie sporadycznie. A na konic fotka leniucha :D :D :D
Marta !!! Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Sylwio przyjedz, przyjedz!!!! Strasznie bym chciała poznać wreszcie Ciebie, Picassa i Drachmę !!! Ja jak pisałam będę na 99%, no chyba,zę mnie nagle coś rozłozy.. Zawodów zadnych chyba nie mam bo sprawdzalam tak więc chyba nic nie stanie na przeszkodzie.. :) Już się nie moge doczekać.. :) To bedzie nasz debiut !!! Oby udany.. ;) Ps. Mnie sie Shrek też wydał ogromniasty.. Pani Gosia mówiła,ze jest bardzo duży jak na psa ale nie wsopminała nic o dokładnych wymiarach.. W każdym arzie na fotkach, przy innych psach wygladąda na naprawdę rosłego.. :) Chciałabym by Graf taki był w przyszłości.. :) A co do ustawiania to -jak twierdzi sama włascicielka- głównie talent aktorski Patricka.. :)
mrowka Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 3 miesiace :o heh to tylko (jak narazie) 6 miesiecy wczesniej niz Mejk :lol: Uuu nie widze zdjecia :(
sylwia i boksery Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Shrek ma długą szyję,którą lubi mocno wyciągać i ogon!To go powiększa! A przy okazji cudnie się ustawia-to prawdziwy aktor :D Ale wzrost ma absolutnie przepisowy :wink: -przecież to górna granica wzrostu dla dużego samca. Chociaż moim ulubieńcem i tak jest Grappa Ach-kiedy Picasso miał taką szyję :wink: Z adnotacją sędziowską "doskonała"-teraz ma tylko karczycho :evilbat: ,po łabędzich kształtach zostało wspomnienie....No i obroży fajnej nie można dostać :evilbat: **** Abi-no dla urody pupila trzeba robić co można. Na którejś z wystaw,jak już wiedziałam,że bokserom można przystrzygać "nogawki" zwróciłam uwagę na pupki naszych milusińskich.I co?Faktycznie-niektóre miały obrzępolone nogawice aż miło :lol: Widać,że właściciele boksów na strzyżeniu to się za bardzo nie znają :lol: :lol: Ale to było strzyżenie z miłością :lol: :lol: *** No,chyba w takim razie będę musiała pokazać się w Bydgoszczewie :wink: Jakieś konkretne namiary na tą wystawę?Poproszę bardzo :D W sędziach nie będę przebierała-jadę towarzysko(jak zawsze zresztą). Pstrykniemy rodzinną fotkę :D :wink: *** Kufi bardzo wyrósł-kawał boksa się zrobił. I dziewczyny podrywa,listowe zresztą :wink: A że Sarunia to kawał kobitki-już pisałam :D Dobrze dbaj Ago o swojego skarba :D
Abi Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Sylwio :D No chyba, ze z milosci :D :D :D :wink:
Abi Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Bydgoszcz to fajny pomysl :D , szczegolnie, ze praca mi uniemozliwia wyjazd do Czestochowy :cry:
sylwia i boksery Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Bydgoszcz to fajny pomysl :D , szczegolnie, ze praca mi uniemozliwia wyjazd do Czestochowy :cry: O proszę-to się Anastazja ucieszy :D
mrowka Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Tylko prosze o duza dawke zdjec :D i oczywisci relacji ze spotkania.. Sylwio Drachma jest sliczna, a jak mknie po kladce i roznych przeszkodach! :D Abi Bazy na tym zdjeciu bosko wyglada!! Ta mordka, te czerwone oczy ahh juz sie zakochalam.. ;) Pamietajcie duzo zdjec!! Bo chce piechy zobaczyc jak nie na zywo to chociaz na zdjeciach :D Wysciskajcie je mocno..
Agga Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Mróweczko bardzo ci dziekuje za zamieszczenie fotek Sarci... Reszta zdjęć jest wspaniała...
sylwia i boksery Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Mrowka-Drachma jest zawsze śliczna :D -co ciekawe-im starsza,tym piękniej potrafi zaprezentować,jaka jest śliczna :lol: Jestem dumna,że jest moja. A co do zdjęć-różnie bywa...:wink: Szczególnie u mnie... W zeszłym roku byliśmy na wczasach w Janowi Podlaskim,przed samą sierpniową aukcją. Obcykaliśmy championki,ogiery czołowe(min ostatnie zdjęcia z Polski Ecaho)-mieliśmy cudne zdjęcia w objęciach z najpiękniejszymi klaczami na świecie :D I co?ZGUBILIŚMY FILM-tak po prostu :oops: Wierzyć się nie chce. Na jednym ze spacerów wypadł nam film-koszmar... I pamiątkę diabli wzięli :lol:
AGI Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 O i jest w koncu moja Tekila z Kufikiem :D niezla parka z nich :wink:
Marta !!! Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Ja mam tylko pytanko (najpewniej do Anastazji) bo na stronach ZK jeszcze nie ma info co do Bydgoszczy.. Do kiedy jest termin zgłoszeń???
Crazy@ Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Agi a moze ich ze swatamy jak dorosną? :wink:
Agga Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 No już mam nowy film w aparacie znowu coś wypstrykam...
anastazja Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Wpadam i wypadam-namiary na Bydgoszcz podane. Oczywiscie, ze bede bardzo, bardzo zadowolona, jak zwali sie do Bydgoszczy jak najwiecej bokseromaniakow, do czego serdecznie namawiam :D :D :D
Aireedhelien Posted March 2, 2004 Author Posted March 2, 2004 Sylwio Drachma jest sliczna, a jak mknie po kladce i roznych przeszkodach! :D dlaczego ja nigdzie nie widze drachmy pedzacej po kladce??? :cry: moj chlopak, ktoremu boksery sie nie za bardzo podobaja [twierdzi ze to biedne uposledzone psy (chodzi mu tu o zgryz) i nie przepada za krotkimi kinolami] twierdzi ze picasso jest pieknym psem. ach jak mnie tym zaskoczyl. a jak mu go pokazywalam wiele miesiecy temu to nie podobal mu sie. a teraz miodzio ;)
Marta !!! Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Anastazjo gdzie są niby te namiary? Patrzyłam przed chwila na stronach ZK i nic... Chyba nie zostaje mi nic innego jak zadzwonić osobiscie do nich i o wszystko wypytać.. :)
sylwia i boksery Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Sylwio Drachma jest sliczna, a jak mknie po kladce i roznych przeszkodach! :D dlaczego ja nigdzie nie widze drachmy pedzacej po kladce??? :cry: moj chlopak, ktoremu boksery sie nie za bardzo podobaja [twierdzi ze to biedne uposledzone psy (chodzi mu tu o zgryz) i nie przepada za krotkimi kinolami] twierdzi ze picasso jest pieknym psem. ach jak mnie tym zaskoczyl. a jak mu go pokazywalam wiele miesiecy temu to nie podobal mu sie. a teraz miodzio ;) To moja Drachmusia :D Picasso dziękuje pięknie :oops: Coś jest w tym moim psie-zaczarował już sporą grupkę osób-takiego mam czarusia w domu.
Aireedhelien Posted March 3, 2004 Author Posted March 3, 2004 To moja Drachmusia :D nic nie widze :cry: :cry:
Mokka Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Zajrzyj na stronkę Cavano, tam znajdziesz Drachmę w pełnej krasie.
mrowka Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 wlasnie na stronce Cavano znalazlam Drachmusie :wink: A co do Picassa to naprawde jest sliczny..
Aireedhelien Posted March 3, 2004 Author Posted March 3, 2004 bylam, widzialam, zazdroszcze....:wink: piechy piekne...ach jakbym chciala miec jeszcze jednego boksa... :D
Crazy@ Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 A to Drako - kumpel Kufcia ( tak z innei rasy :D ) ni i Kufci tam gdzie mu najlepiej ,czyli na kolankach u Pani :D
Recommended Posts