AgaiTheta Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Szybko Thetka i idę spać... ... ale niedługo wróce :diabloti: My balkonu nie mamy, ale za to, z racji mieszkania na parterze, czekamy sobie na przechodzących sąsiadów i mizianki od nich :D
Aganiok Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 rewelacja! Wiedziała cwaniara gdzie się ustwaić do miziania :evil_lol:
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='AgaiTheta'] ale super białasek na parapecia :D niczym kot mojej kolezanki:evil_lol:
Imbirka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A Imbirek boi się balkonu:shake: i nie umie wyglądać tak śliczni jak Thetka
Małgośka z Boksą Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Imbir1 napisał(a):A Imbirek boi się balkonu:shake: i nie umie wyglądać tak śliczni jak Thetka Z czasem pewnie się oswoi, nie rób niczego na siłę, słabości obracaj w żart, nagradzaj za małe sukcesyi będzie super :cool3: :cool3: :cool3: (zresztą po co to mówię :loveu: )
Małgośka z Boksą Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Skoro na bokserach bal przebierańców, to my prezentujemy: Śniętego Mikołaja :evil_lol:
Małgośka z Boksą Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kolejne przebranie Boksy to Naleśnik :cool1:
sylwiaskalska Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A ja prezentuje a'la braciszka Tekiego - który zawita u nas na zawsze w niedziele :) O to Gryfonik Brabancki - Laluś :) Trzymajcie kciuki aby pieski się zaprzyjaźniły :)
Bodziulka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Theta wymiata :evil_lol: Ja też chcę mieć taką sąsiadkę w oknie obserwująca podwórko - a nie te stare moherowe baby :shake: Brat Tegili nawet spłaszczony na pysku - ale fafli porządnych nie ma :evil_lol:
sylwiaskalska Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Bodziulka napisał(a):Brat Tegili nawet spłaszczony na pysku - ale fafli porządnych nie ma :evil_lol: Nie ma bo to nie boksiu :) :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Troja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='AgaiTheta']Szybko Thetka i idę spać... ... ale niedługo wróce :diabloti: My balkonu nie mamy, ale za to, z racji mieszkania na parterze, czekamy sobie na przechodzących sąsiadów i mizianki od nich :D Aga, Twoja Theta tak mi sie podoba że nie moge sie napatrzeć. Drugi mój boks (bo oczywiście jak się teraz wybudujemy to zamierzam mieć dwa) będzie na pewno biały.!!! A teraz my sie pochwalimy wczorajszym namawianiem mnie do wyjścia na dwór: Kastunia obczaił coś ciekawego na dworze Najpierw lizus obczaja co robie No to do roboty, zaczęły sie wymuszenia do wyjścia Nie daje za wygraną, jest upierdliwy jak nie wiem co No i chyba się udało
Bodziulka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Nie ma bo to nie boksiu :) :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No właśnie :-( Boksie górą!! :evil_lol: Ja Thetulcę to bym ściągnęła z tego okna i porwała :diabloti:
niki_ill Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Witam Skromnie sie przypomniemy :0 Aygo na spacerku kolo Wisly :) Nerusia, ktora wciaz dreczy cieczka, wyzywa sie na oponie :):diabloti: Fotki robilam jedna reka, a druga trzymajac psa, wiec wygladaja jak wygladaja hihi:oops: Wesze, wesze, moze amanta wywesze :D Ooo jest!!!! Ale daleko :( Pozdrawiam
Paskuda_Bandzior Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 No to my tez na spacerku :D JAk tak wszyscy spacerujecie to bandzik wam pozazdrościł:) Witamy na nowo Przypominam o regulaminowej wielkości zdjęć max 500x500
Bodziulka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior'] Uwaga dzieci, wspaniały Gacuś już do Was leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga K Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć Gacka świat przed ekran dziś zapraszam waaaas i kompa teraz włączcie na dogo szybko wchodźcie Świat Gacusia zaprasza już was Uwaga dzieci,zbliża się "niebezpieczeństwo" !!! To Gac-gamel !!! (fotka,której nie mogę wstawić :cool3:) :lol::lol::lol:
Paskuda_Bandzior Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Bodziulka napisał(a):Uwaga dzieci, wspaniały Gacuś już do Was leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I doleciał proszę Państwa :) BYło zderzenie z moimi nogami :P
dArEk86 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Wreszcie udalo mi sie zrobic jakies normalne fotki Aksi :) Juz ma 7miesiecy i miewa sie bardzo dobrze, tylko nie bijcie mnie za to, ze tak rzadko Was odwiedzam :) Postaram sie czesciej, konczy sie matura (jeszcze 2 egzaminy) i bede tu wpadal codziennie :D A oto aksa :]
Bodziulka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ale faflunica urosła! :crazyeye: Powodzenia na maturkach ;)
dArEk86 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Bodziulka napisał(a):Ale faflunica urosła! :crazyeye: Powodzenia na maturkach ;) oj urosla urosla, jeszcze nie dawno pamietam jak bralem ja pod pache i nioslem zeby sie wysikala i pobiegala a teraz... niezly z niej diabelek :diabloti: :D
dArEk86 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='evaxon'] słodkosci:loveu: ile ma w klebie?? 60 cm... i ponad 7 miesiecy :]
e.v.a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 dArEk86 napisał(a):60 cm... i ponad 7 miesiecy :] uulalaaaa to spora panienka z niej :cool3: moja to przy niej miniaturka:evil_lol:
niki_ill Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Heh to ja sie nie odezwe juz chyba :D Moj pies prawie 8 miesiecy i 57 cm :) Ale co tam, male jest piekne :D:loveu: :razz:
dArEk86 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 evaxon napisał(a):uulalaaaa to spora panienka z niej :cool3: moja to przy niej miniaturka:evil_lol: ale tigra jest o wiele mlodsza :) p.s. aksa ma strasznie krzywe zabki na dole :D
Recommended Posts