Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dArEk86']ale tigra jest o wiele mlodsza :)

p.s. aksa ma strasznie krzywe zabki na dole :D
eee tam ... Tigra ma juz pol roku :razz:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my pokażemy wodne szaleństwa boksi:lol: (troszkę niewyraźne ale słońce mieliśmy prosto w obiektyw)

Imbirek z kolegą Rokim z podwórka :lol:

[

i tak przez 4godziny, do znudzenia biegali w jedną i w drógą stronę:evil_lol: :lol: :loveu:

PRZYPOMINAM ZDJĘCIA MAX 500x 500

Posted

No jaka przepiekna dama. Mój Kastor pewnie by się zakochał !!!!:loveu: :loveu: :loveu:

To na co czekasz;) Kastorka przed monitor i juz ;)

Posted

[quote name='Cimi']Fiona pozstanie panna, a w dodatku dziewicą :lol: :cool3:.

Boksa też już na zawsze zostanie dziewicą :evil_lol: Czy panną, to nie wiem, może psy też się chajtają, ale dziewicą na bank, na dodatek w następnym tygodniu idzie pod nóż....tak się strasznie o nią boję :shake:

Posted

Kochani moi bokseromaniacy bardzo was prosze przestrzegajcie regulamin i wstawiajcie foty max 500 x 500.

Strony sie troszke rozjeżdżają...

Posted

:crazyeye: co tu sie dzieje :crazyeye: jakies propozycje matrymonialne:crazyeye: Darku:mad: Aksa to jeszcze dziecko a ty ja juz jej szukasz kawalera:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:crazyeye: co tu sie dzieje :crazyeye: jakies propozycje matrymonialne:crazyeye: Darku:mad: Aksa to jeszcze dziecko a ty ja juz jej szukasz kawalera:lol:

ale pozniej wszyscy kawalerowie beda zajeci i co? :] i aksia bedzie musiala isc do zakonu :D

Posted

haha jak dobrze ze Tigra ma juz faceta Locersa:evil_lol: ale cos ostatnio sie miedzy nimi psuje:shake: ach ten Pietrek :mad: [SIZE=2]no ale jak cos to liczymy na Tyśka:loveu: moja miłość:loveu:
ale czekamy az Tigra bedzie mogla uprawiac bezpieczny sex:lol: czyli po sterylce:razz:

Posted

[quote name='Troja']

toz to jakas sarenka jest! :) pieknie :)
moja sarenka, jak biegnie, to lepiej sie gdzies schowac - nie raz na spacerze jeden z pancow bokserowych padal na kolana po zderzeniu z dwiema pedzacymi krowami :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...