Bodziulka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Box był dziś z rodzicami na działeczce - baaardzo mu się to podobało :loveu: i trochę poszalał ;) a tu sterta poobcinanych wiosennie gałęzi - całkiem fajnie by było je porozrzucać :cool3: A taki poziom ma Wisła - pod sam wał tu, gdzi widać te pierwsze krzaki w oddali - jest droga do przeprawy promowej - a przynajmniej była, dopóki woda nie przyszła
dbsst Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='evaxon']musi pracowac na swoje jedzenia:lol: :evil_lol: haha a propo tego zdecia nogi naleza do mojego brata nie do mnie-zeby nie bylo ze jakas meska jestem :lol: a tu widac jaki moj pies jest pokrzywiony:lol: mistrz dla tej pani ;) a taraz troche nas bo dawno nas nie byla |(buhahahhaha)
Bodziulka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='dbsst'] To się nazywa zadowolony pies :lol:
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='dbsst'] i znowu jej wspaniale miesie :D Tigra by oszalala z zachwytu gdyby miala dostep do takiej stersty patykow:lol:
Magda-Amir Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 jaka mordzia słodziaszna :kiss_2: :iloveyou: uwielbiam ją a box musial mieć super zabawe z tymi badylkami :lol: :p
Paskuda_Bandzior Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A tak zima nie dawała żyć moim psom :P Niestey kiepsa jakość, bo z komórki :/ Paskuda: Bandzior:
Bodziulka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 moherowe bereciki :evil_lol: :diabloti: ach faflunki :loveu:
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Odwiedziny Jamnika Loco :) I jeszcze troche ::) Róznica wagowa :)
Bodziulka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Box miał kiedyś kolegę jamniora (psa mojej ciotki) - oj to się wtedy działo :evil_lol: w sumie razem się wychowywały i różnica wagowa im nie przeszkadzała :lol:
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Bodziulka napisał(a):Box miał kiedyś kolegę jamniora (psa mojej ciotki) - oj to się wtedy działo :evil_lol: w sumie razem się wychowywały i różnica wagowa im nie przeszkadzała :lol: Loco to istny szatan :evil_lol: :evil_lol: A mój grzecznie go tylko obserwował :)
Bodziulka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Jamnik - Agat był troszkę starszy, chyba ze 3 lata, ale jakoś im to nie pszeszkadzało świrować :lol: 1.04.06 Budzisz mnie? To chyba jakiś żart!!;) Będę spał Mordusia moja :loveu:
Imbirka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :lol: mój Imbirek seniork wychował się z jamniorem, zestawieni boksio-jamnik jest piękne!!!!!!!!
niki_ill Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Zoltki 2 :diabloti: Pyskacz Aygo Nerusia Zabawa z Pania Niedzielne pozowanie :) :razz: :evil_lol:
Paskuda_Bandzior Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 I nowa porcja :D:D:D:lol: Nowe foteczki :)))) Niektóre troche niebieskie :/ ale Bandzioszke widać :P Przypominam zdjęcia max 500 x 500
Aganiok Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='niki_ill']Zoltki 2 :diabloti: Pyskacz Aygo ten to ma charakterek :diabloti: :diabloti: :diabloti:
niki_ill Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ten to ma charakterek :diabloti: :diabloti: :diabloti: Oj ma!!! W zasadzie boksery zbyt czesto dzwiekow z siebie nie wydaja, ale Aygo robi to za wszystkie inne:diabloti: . Straszny gadula. Nawet jak cos go nie dotyczy, a np zajmuje sie Nera przylezie i "powie" swoje :D Pozdrawiam
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 niki_ill napisał(a):Oj ma!!! W zasadzie boksery zbyt czesto dzwiekow z siebie nie wydaja, ale Aygo robi to za wszystkie inne:diabloti: . Straszny gadula. Nawet jak cos go nie dotyczy, a np zajmuje sie Nera przylezie i "powie" swoje :D Pozdrawiam rozmowny chłopaczyna:lol: wszystkie boksie rewelacja:loveu: jak zawsze zreszta:cool3:
DORRAG Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior'] cudowny, śliczny:loveu: :loveu:bandziorek:loveu: :loveu:
Dukat Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 fakt ... boksie żadko szczekają. Moj wczoraj obszczekał zółtego trabanta (i pare w nim ... ) który miał czelnosc wjechac na jego ulubiona polanke ....
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzieki :loveu: Czy taki śliczne? są ładniejsze, ale ja i tak najbardziej kocham mojego Bandziocha :lol: :lol: A co do odgłosów to moej boksie są inne, bo owszem mało sczekaja, ale za to Paskuda śpiewa a Bandzik skrzeczy tak śmiesznie przez nos :P Dukat Śliczny jęzor na drugiej fotce :D:D:D:D
Magda-Amir Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Amir szczeka tylko jak chce sie bawic i zwrócic na siebie uwage :roll: :lol: i trosze mirusia :p
Recommended Posts