Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Box był dziś z rodzicami na działeczce - baaardzo mu się to podobało :loveu: i trochę poszalał ;)

a tu sterta poobcinanych wiosennie gałęzi - całkiem fajnie by było je porozrzucać :cool3:

A taki poziom ma Wisła - pod sam wał

tu, gdzi widać te pierwsze krzaki w oddali - jest droga do przeprawy promowej - a przynajmniej była, dopóki woda nie przyszła

Posted

[quote name='evaxon']musi pracowac na swoje jedzenia:lol: :evil_lol:
haha a propo tego zdecia nogi naleza do mojego brata nie do mnie-zeby nie bylo ze jakas meska jestem :lol:

a tu widac jaki moj pies jest pokrzywiony:lol:

mistrz dla tej pani ;)

a taraz troche nas bo dawno nas nie byla |(buhahahhaha)

Posted

[quote name='dbsst']

i znowu jej wspaniale miesie :D

Tigra by oszalala z zachwytu gdyby miala dostep do takiej stersty patykow:lol:

Posted

Box miał kiedyś kolegę jamniora (psa mojej ciotki) - oj to się wtedy działo :evil_lol: w sumie razem się wychowywały i różnica wagowa im nie przeszkadzała :lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Box miał kiedyś kolegę jamniora (psa mojej ciotki) - oj to się wtedy działo :evil_lol: w sumie razem się wychowywały i różnica wagowa im nie przeszkadzała :lol:

Loco to istny szatan :evil_lol: :evil_lol: A mój grzecznie go tylko obserwował :)

Posted

Jamnik - Agat był troszkę starszy, chyba ze 3 lata, ale jakoś im to nie pszeszkadzało świrować :lol:

1.04.06
Budzisz mnie? To chyba jakiś żart!!;)

Będę spał

Mordusia moja :loveu:

Posted

ten to ma charakterek :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Oj ma!!! W zasadzie boksery zbyt czesto dzwiekow z siebie nie wydaja, ale Aygo robi to za wszystkie inne:diabloti: . Straszny gadula. Nawet jak cos go nie dotyczy, a np zajmuje sie Nera przylezie i "powie" swoje :D

Pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):
Oj ma!!! W zasadzie boksery zbyt czesto dzwiekow z siebie nie wydaja, ale Aygo robi to za wszystkie inne:diabloti: . Straszny gadula. Nawet jak cos go nie dotyczy, a np zajmuje sie Nera przylezie i "powie" swoje :D

Pozdrawiam

rozmowny chłopaczyna:lol:
wszystkie boksie rewelacja:loveu: jak zawsze zreszta:cool3:

Posted

fakt ... boksie żadko szczekają. Moj wczoraj obszczekał zółtego trabanta (i pare w nim ... ) który miał czelnosc wjechac na jego ulubiona polanke ....

Posted

Dzieki :loveu: Czy taki śliczne? są ładniejsze, ale ja i tak najbardziej kocham mojego Bandziocha :lol: :lol:
A co do odgłosów to moej boksie są inne, bo owszem mało sczekaja, ale za to Paskuda śpiewa a Bandzik skrzeczy tak śmiesznie przez nos :P

Dukat Śliczny jęzor na drugiej fotce :D:D:D:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...