Bodziulka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Te obcięte uszka odejmują uroku... i czemu tego pręgusia w klatce trzymali :shake: czasami nie rozumiem ludzi...
teqquila Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 no wiec odbyl sie dzis spacer dogomaniakow z Łodzi i byly na nim 3 boksie :) Tigra Imbir i Tyson a oto zdjecia ze spacerku :) Imbir Tigra Tyson Tigra i Tyson
Imbirka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 to ja jeszcze dorzuce ze spacerku kilka fotek: Tigra i Tyson Tysio i Imbir boksiowe szaleństwo chłopaki ekipa RR Tigra z Tysiem Imbir ustawiamy się do zdjęcia A teraz możecie nam zazdrościć, było wspaniale:lol: :evil_lol:
Agga Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ja nie mogę jaka rewelka te zdjęcia te boksie...:loveu: :multi: Jak ja wam zazdroszcze spacerków. Ja nie mam z kim....mowie o psie a dogomaniaczki z Opola nawalają:mad: :mad: :shake:
dbsst Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 o ja trzy żółtki :loveu: :loveu: :loveu: suuuuuper żółte foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: slemy buziaki
e.v.a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :D fotki super a spacerek jesczze lepszy :D ooo jakie buziaki od Szpiluchny:loveu:
Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 kurczaki ale spacer mialyscie superowy :D :cool3: boksiki :loveu: miód :loveu: a tu Amirek zagląda ;)
Aganiok Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 fajnie znowu widzieć kochany pysiolek Amirka :loveu:
Aganiok Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Imbir1']z Tysiem hehe ktoś tu przed kimś czuje respekt :evil_lol:
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Aganiok napisał(a):hehe ktoś tu przed kimś czuje respekt :evil_lol: ktos tu mial glowe wieksza od całej Tigry :lol:
Bodziulka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):ktos tu mial glowe wieksza od całej Tigry :lol: ale żeby żółtek żółtka się bał :evil_lol: ;) Ehhh... kiedy warszawiacy się zbiorą na boksiowe spotkanie...
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Bodziulka napisał(a):ale żeby żółtek żółtka się bał :evil_lol: ;) Ehhh... kiedy warszawiacy się zbiorą na boksiowe spotkanie... przyjedz do Łodzi :D
Aga K Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Jak to obie strony od Łasku do Pabianic jest pół godzinki drogi,to praktycznie jedna strona :lol::lol::lol:
Bodziulka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Aga K napisał(a):Jak to obie strony od Łasku do Pabianic jest pół godzinki drogi,to praktycznie jedna strona :lol::lol::lol: Ja miałam na myśli Warszawa-Łódź ;) :evil_lol: ale i tak taka sama droga :lol: trzeba by zrobić jakieś duuuże spotkanko ;)
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Bodziulka napisał(a):Ja miałam na myśli Warszawa-Łódź ;) :evil_lol: ale i tak taka sama droga :lol: trzeba by zrobić jakieś duuuże spotkanko ;) hah a no ale to w lodzi sa spotkanaka a ni ew warszawie:eviltong: bo z was lenie warszawiaki :eviltong: a spotkanko najlepiej w polowie drogi zrobic:lol:
Aga K Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :placz::placz::placz:ale ja jeszcze nie mam boksia :placz::placz::placz::cry::cry::cry::watpliwy:
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Aga K napisał(a)::placz::placz::placz:ale ja jeszcze nie mam boksia :placz::placz::placz::cry::cry::cry::watpliwy: na łódzkich spotkankach nie ma tylko boksiow :) kazdy piesek mile widziany:D i bez pieska tez:)jesli tylko masz ochote :)
Aga K Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Hehe,moja Pusia nie lubi dorosłych bokserów(ja mam nadzieje,że ona sie przyzwyczai do suni jak dorośnie,ale puki co jeszcze jej nie mam)Chętnie byśmy sie wybrały-hehe,co to by był za jazgot-moja nie przepuści :) A kiedy są ???
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 spotkanka sa ustalane w tym watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2163 sa tamtez zdiecia ze spotkan :)
Imbirka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Bodziulka napisał(a): ... trzeba by zrobić jakieś duuuże spotkanko ;) Bodziulka ty tylko obiecujesz, a my do Łodzi już wiele razy zapraszałyśmy:evil_lol: :lol: Ja się przecież musze wkupić do AA:diabloti: :evil_lol: , nie dajesz mi szansy, wiecznie odmawiasz:lol: :evil_lol:
Bodziulka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Imbir1 napisał(a):Bodziulka ty tylko obiecujesz, a my do Łodzi już wiele razy zapraszałyśmy:evil_lol: :lol: Ja się przecież musze wkupić do AA:diabloti: :evil_lol: , nie dajesz mi szansy, wiecznie odmawiasz:lol: :evil_lol: Do AA by się chciało :evil_lol:
Recommended Posts