Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiec odbyl sie dzis spacer dogomaniakow z Łodzi i byly na nim 3 boksie :) Tigra Imbir i Tyson a oto zdjecia ze spacerku :)
Imbir

Tigra

Tyson

Tigra i Tyson

Posted

to ja jeszcze dorzuce ze spacerku kilka fotek:
Tigra i Tyson

Tysio i Imbir

boksiowe szaleństwo

chłopaki

ekipa RR

Tigra

z Tysiem

Imbir

ustawiamy się do zdjęcia

A teraz możecie nam zazdrościć, było wspaniale:lol: :evil_lol:

Posted

Ja nie mogę jaka rewelka te zdjęcia te boksie...:loveu: :multi:
Jak ja wam zazdroszcze spacerków. Ja nie mam z kim....mowie o psie a dogomaniaczki z Opola nawalają:mad: :mad: :shake:

Posted

evaxon napisał(a):
ktos tu mial glowe wieksza od całej Tigry :lol:

ale żeby żółtek żółtka się bał :evil_lol: ;)

Ehhh... kiedy warszawiacy się zbiorą na boksiowe spotkanie...

Posted

Bodziulka napisał(a):
ale żeby żółtek żółtka się bał :evil_lol: ;)

Ehhh... kiedy warszawiacy się zbiorą na boksiowe spotkanie...

przyjedz do Łodzi :D

Posted

Aga K napisał(a):
Jak to obie strony od Łasku do Pabianic jest pół godzinki drogi,to praktycznie jedna strona :lol::lol::lol:

Ja miałam na myśli Warszawa-Łódź ;) :evil_lol: ale i tak taka sama droga :lol: trzeba by zrobić jakieś duuuże spotkanko ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ja miałam na myśli Warszawa-Łódź ;) :evil_lol: ale i tak taka sama droga :lol: trzeba by zrobić jakieś duuuże spotkanko ;)

hah a no ale to w lodzi sa spotkanaka a ni ew warszawie:eviltong: bo z was lenie warszawiaki :eviltong:
a spotkanko najlepiej w polowie drogi zrobic:lol:

Posted

Aga K napisał(a):
:placz::placz::placz:ale ja jeszcze nie mam boksia :placz::placz::placz::cry::cry::cry::watpliwy:

na łódzkich spotkankach nie ma tylko boksiow :) kazdy piesek mile widziany:D i bez pieska tez:)jesli tylko masz ochote :)

Posted

Hehe,moja Pusia nie lubi dorosłych bokserów(ja mam nadzieje,że ona sie przyzwyczai do suni jak dorośnie,ale puki co jeszcze jej nie mam)Chętnie byśmy sie wybrały-hehe,co to by był za jazgot-moja nie przepuści :) A kiedy są ???

Posted

Bodziulka napisał(a):
... trzeba by zrobić jakieś duuuże spotkanko ;)

Bodziulka ty tylko obiecujesz, a my do Łodzi już wiele razy zapraszałyśmy:evil_lol: :lol:
Ja się przecież musze wkupić do AA:diabloti: :evil_lol: , nie dajesz mi szansy, wiecznie odmawiasz:lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bodziulka ty tylko obiecujesz, a my do Łodzi już wiele razy zapraszałyśmy:evil_lol: :lol:
Ja się przecież musze wkupić do AA:diabloti: :evil_lol: , nie dajesz mi szansy, wiecznie odmawiasz:lol: :evil_lol:

Do AA by się chciało :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...