Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aksa profesorek :loveu: hihi bajer :cool3:
Shila w galopie ulalaaa panna 1 klasa :)

no ale wybaczcie ale to Loco jest moja miloscia:loveu: :loveu:

[quote name='PiotrekJ']

a Tigrze to samo uszko sie zawija hihi

Posted

Moi Drodzy nie chce zakładac nowego Topicu więc tu wklejam moja prośbę/ przeczytajacie ten wątek uważnie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20607

Schronisko naPaluchu utrudnia nam wydanie psa- boimy się że tego psa juz nie ma a oni nam mydlą oczy:angryy: . Musimy jak najczęściej przypominać się i pytac gdzie jest Buldo. Ja wiem że osoby ze schroniska to czytają ale nie odpowidają i nas okłamują !!!!

Pomóżcie - z góry wszystkim dziękuje :)

Posted

Wiem że od pop,piąt, do pon. nie walczysz w kompie wiec to przeczytasz w poniedziałek Tekila b.dobrze wygląda :lol: tylko się cieszyc:lol: tyle miłości jej dałaś i dasz jeszcze:loveu: tylko pozazdrościć;)

Pozdrawiam gorąco wszystkich Goliad i robert s:cool3:

Posted

Opsssss:cool3: ale myśle że pańcia nie weżmie mi za złe tego fopa:lol: dzięki Aganiok;) pozdrawiam i ciepełka ,teraz właśnie przyszedłem i jest -20 brrrrrrr:shake: a pieniądze idą z dymem :-(
Goliad i robert s:loveu:

Posted

[quote name='dealer']Mam nadzieję że wszystkim bedzie tak wesoło podczas weekendu jak mojemu Dealerkowi:)

Aga&Dealer
zaje....... hahahaha:sweetCyb: :D:D

Posted

[quote name='dealer']Mam nadzieję że wszystkim bedzie tak wesoło podczas weekendu jak mojemu Dealerkowi:)

Aga&Dealer

hahahahah ale sie usmialam tuz przed snem :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :cool2: :cool2: :laugh2_2: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: co za usmiech!!! normalnie pychota tylko go wycalowac:* a tearz dobranoc...

Posted

No to jeszcze moja Sarunia - rekonwalescentka :)
z pozdrowieniami dla wszystkich, którzy tydzień temu trzymali za nią kciuki!

a tu widać, że mam skorygowany zgryz ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...