Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']To my też coś dorzucimy ;)

ojej jaki on cudny:)albo moze to ona?? cos pieknego!! i przypomina mi mojego Benusia

• byl identyko niemalze...do Dinga tez podobny tylko ze ma biala strzalke na nosku:] ale pieknosc-->gratuluje:]

• Posted

ola_k11 napisał(a):
    ojej jaki on cudny:)albo moze to ona?? cos pieknego!! i przypomina mi mojego Benusia
  • byl identyko niemalze...do Dinga tez podobny tylko ze ma biala strzalke na nosku:] ale pieknosc-->gratuluje:]

• ten piękniś to Loco moj ukochany :loveu: znaczy si eukochany mojej sunki :oops:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ile fotek ja nie moge:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudenika :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

dzis i my sie wstawimy ;) to z dzisiejszej przechadzki :D

wiecej u nas ;)

Posted

[quote name='dbsst']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ile fotek ja nie moge:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudenika :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

dzis i my sie wstawimy ;) to z dzisiejszej przechadzki :D

wiecej u nas ;)
    hahaha jakie fafluny latajace!!! oj jakie cudo!!!gratuluje cos pieknego:)

Posted

to sytuacja kiedy ja sie ucze i leze na lozku obladowana ksiazkami a Dingus wlazl na moje materaily sie "beszczelnie" powalil na nie :evil_lol: kochany ...

to oczywiscie spiacy Dingo(czytaj-> wcielenie "aniolka")
    :diabloti:

ja wiem ze pelno tych zdjec ze spiacym Dingiem a malo takich w ruchu ale wierzcie mi ze beda tylko jak sie uspokoji:) bo na razie jak chce mu zrobic zdjecie i sie schylam to mi nosa wsciubia w aparat:mad: a jak spi to zawsze bezproblemowo:) a to na dole to akurat jest po spacerze godzinnym i bieganiu:) Dingo zostal pochwalony przez pania ktorej malutkie dziecko sie przewrocilo i Dingo ratowal, lebkiem podnosil i lizal:loveu:

a tutaj po jedzonku...odpoczynek i drzemka obowiazkowe:cool3:

ps. wczoraj wieczorem to jakiejs glupawy dostal bo gryzlo wszystkie kapcie:) no wiec wyszlam z nim na spacer zeby sie wyszalal i padl ze zmeczenia:) a dzis to tata jak przyszedl do domu znalazl moj koc z lozka na ktorym Dingo lezy wyciagniety na srodek kuchni:) cos sie rozbrykal i rozpiescil:p

Posted

[quote name='ola_k11']
    to sytuacja kiedy ja sie ucze i leze na lozku obladowana ksiazkami a Dingus wlazl na moje materaily sie "beszczelnie" powalil na nie :evil_lol: kochany ...

to jest wzrok pt."lepiej byś się ze mną pobawiła, zamiast głupotami się zajmować" :evil_lol:

Posted

Ola Super :) ale Dinguś jest śliczny :)
    Moja Sara też się pakuje zawsze na moje papiery, nie lubi kiedy pani czyta :diabloti:

a teraz 2 zdjecia z archiwum - Sarula kilka lat młodsza :)

to z serii " nie chcę już żadnych zdjęć! " :-)

Posted

To jeszcze my z dzisiejszego spacerku :)

w śniegu

rzuć patyka :)

może by tak kogoś pogonić?:diabloti:

kiedyś cię dorwę, niech mi tylko ktoś tę bramę otworzy :mad:

wracajmy do domu bo mi tyłek zmarzł ;)

Posted

Agus no nie mow ze to ten chorenki psiak....:crazyeye: :lol: No nie moge jaka zmiana:crazyeye: BOKSERY SA NIEZNISZCZALNE:cool3:

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...