Paulina87 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A ja jestem taka jakaś dziwna, że na widok domowego pajączka uciekam z krzykiem... a pająki typu ptaszniki itp... biorę na rękę bez najmniejszych obaw... nawet te bardzo jadowite ale tylko w okresie wylinki (bo są mniej agresywne)... Węże też są super mają taką delikatną i przyjemną w dotyku skóre... a do tego piękne oczka... :roll: Mam dużą styczność z takimi zwierzakami bo mam kilku kolegów hodujących takie stworzenia... tzn 5 hoduje tylko pająki a jeden ma 2 węże, 8 pajaków, akseloloty, świerszcze i dalej to już nawet nie wiem :lol: Quote
Tymoteusz Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Paulinka18 - ja też tak mam :D pająki im większe tym bardziej przytulaśne 8) :lol: węże i jaszczurki - uwielbiam. Natomiast boję się szczypawek, wszystkiego co ma więcej niż 8 nóg i.... ciem i moli :roll: no bo kiedyś te bestie po całym domu mnie goniły... :roll: :oops: Quote
ameliace Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Pajączki.... mmmm jak ja je lubię. Trzymam je w domu :evilbat: A co do strachu przed amstaffami to przez to właśnie że ludzie się ich boją to tacy debile je kupują :evil: :x Quote
voc Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 sorki ze sie wtrącam ale po tym to juz nie wytrzymałam pająki im większe tym bardziej przytulaśne ja wszystko rozumiem ale słowa przytulaśne to bym nie uzyła :wink: ps. ja sie boje koników polnych a zwłaszcza takich duzych szaranczaków(chyba tak sie nazywają) Quote
Marta Chmielewska Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Wszystkie robale są paskudne. 0X Quote
Jarek_Soja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Wszystkie robale są paskudne. 0X Takie też ? Taka mała dżdżownica :lol: Quote
Recommended Posts