Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja jestem taka jakaś dziwna, że na widok domowego pajączka uciekam z krzykiem... a pająki typu ptaszniki itp... biorę na rękę bez najmniejszych obaw... nawet te bardzo jadowite ale tylko w okresie wylinki (bo są mniej agresywne)... Węże też są super mają taką delikatną i przyjemną w dotyku skóre... a do tego piękne oczka... :roll:

Mam dużą styczność z takimi zwierzakami bo mam kilku kolegów hodujących takie stworzenia... tzn 5 hoduje tylko pająki a jeden ma 2 węże, 8 pajaków, akseloloty, świerszcze i dalej to już nawet nie wiem :lol:

Posted

Paulinka18 - ja też tak mam :D pająki im większe tym bardziej przytulaśne 8) :lol: węże i jaszczurki - uwielbiam. Natomiast boję się szczypawek, wszystkiego co ma więcej niż 8 nóg i.... ciem i moli :roll: no bo kiedyś te bestie po całym domu mnie goniły... :roll: :oops:

Posted

Pajączki.... mmmm jak ja je lubię. Trzymam je w domu :evilbat:
A co do strachu przed amstaffami to przez to właśnie że ludzie się ich boją to tacy debile je kupują :evil: :x

Posted

sorki ze sie wtrącam ale po tym to juz nie wytrzymałam

pająki im większe tym bardziej przytulaśne

ja wszystko rozumiem ale słowa przytulaśne to bym nie uzyła :wink:
ps. ja sie boje koników polnych a zwłaszcza takich duzych szaranczaków(chyba tak sie nazywają)