Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Wolę biel, niż czerwień... Pzdr.[/quote] hehehe ... czyzby to byl przytyk w strone pewnych osobek ? :evil_lol: Quote
filbras Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/8607/porozjanieniu8un.jpg[/IMG] Asiaczku, pozdrowionka ode mnie i filutka i dzieki raz jeszcze za pyszne ciasto. Jeśli będziecie (a myślę,że tak) w Lesznie to pewnie się spotkamy, o ile tylko ZK zdąży z wyrobieniem mu papiurka:mad: Dla samego ciasta warto jechać, jeśli tylko upieczesz:lol: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Żaden problem, upiekę. Jak na razie będziemy w Głogowie, Leszno-Championy, Opole. Co dalej - nie mam pojęcia. Oby tylko nam się dni zgodziły... A ten olbrzymek na zdjęciu, to co to za cudo? Pzdr. Quote
filbras Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 To jest to cudo, które chciało w NDM pożreć Twojego psiurka i było na tyle nieeleganckie,że jeszcze i kocyk mu zajęło:oops: Ja teraz zaczynam nękać ZG o wyrobienie championa na Leszno, może się uda:lol: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Aaaa... No to nękaj, nękaj, bo chyba inaczej się nie uda. Pzdr. Quote
filbras Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Spróbuję, może ulegną pod siłą moich nacisków:mad: Quote
Recommended Posts