zaba14 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='asiunia']Hej! A gdzie Metosławe widzialas w akcji?:eviltong: Lucynko kuj kuj :buzi: musisz zdac![/quote] Hihi tamten rottek to był jeszcze raz taki jak Metka ;) toż to bydle nie rottek :diabloti: Quote
asiunia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='zaba14']Hihi tamten rottek to był jeszcze raz taki jak Metka ;) toż to bydle nie rottek :diabloti:[/quote] Hej! Nie wierze:eviltong:nie ma grubszych:shake: Quote
Alka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 cześc Lucy !:multi: Ostatnio bardzo rzadko pojawiasz sie , a jak już jesteś to niespodziewanie znikasz:cool1:, sądzę ,że po zdaniu egzaminu , czego ci bardzo życzę ,będziesz stale na DG:loveu: pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
zaba14 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Nie wierze:eviltong:nie ma grubszych:shake:[/quote] Asiu ten "rottek" o ktorym pies to pies z piekła rodem :diabloti: wysoki moze o polowe Twojej MEtusi i grubasek ale biegi ma, jednak moje psisko za to zwinniejsze :diabloti: :diabloti: Quote
anetta Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :-o ale sie zmienila :-o szok :lol: Za duzo slonka, za duzo :eviltong::eviltong: Quote
arima Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maluda rzeczywiście sie zmieniła, ale ten Ali to:crazyeye: :loveu: cudo!! Kogo jest ten olbrzym??? Lucy trzymam kciuki za egzaminy! Uczyć sie teraz to by mi sie nie chciało:oops: :shake: Quote
olekg89 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Lucy-jka mi ciebie zal ,ze musisz sie uczyc :( jakie to smutne :P Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='Lucy*'] [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/3028/tn080720060405ru.jpg [/IMG][/QUOTE] Suzi urosła, ale przy koledze wygląda na kruszynkę :loveu: Piękne to zdjęcie :loveu: Quote
Lucy* Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='arima']Maluda rzeczywiście sie zmieniła, ale ten Ali to:crazyeye: :loveu: cudo!! Kogo jest ten olbrzym??? [/quote] Ten olbrzym jest mojego dobrego przyjaciela Piotra :p :p , znam Alego od małego szczeniorka i tylko dlatego się go nie boję :evil_lol: bo w rzeczywistości Arimko on wygląda jak najprawdziwszy lew ...a najlepsze że też się tak zachowuje :razz: Quote
arima Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Lucy:loveu: Jak egzaminy???? Ten pies jest niesamowity!!:loveu: Ale jak sie zachowuje?? To taki misio czy raczej nie??? Quote
Lucy* Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='arima']Lucy:loveu: Jak egzaminy????[/quote] Mogę się nie wypowiadać ?? :eviltong: :eviltong: ... no co.... przecież jest jeszcze wrzesień no nie ..... :eviltong: :eviltong: [quote name='arima'] Ten pies jest niesamowity!!:loveu: Ale jak sie zachowuje?? To taki misio czy raczej nie???[/quote] Jest niesamowity :loveu: poszukam jakichś fajnych zdjęć to zaś coś wkleję... a co do misia to owszem dla wszystkich znanych mu osób :cool3: a dla obcych raczej nie :evil_lol: :evil_lol: wtedy jest ... misiem.... grizzly :evil_lol: :evil_lol: oczywiście pod kontrolą ...no ale broni terytorium :cool3: Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Cześc :multi: dotarlam i do Ciebie w ferworze nadrabiania nieobecności Malutka nieźle urosla :crazyeye: ona chyba maulta to nie będzie :evil_lol: i ma fajnistego wujka :loveu: [quote name='Lucy*'] ...no ale broni terytorium :cool3:[/quote] jak to kaukaz :evil_lol: Quote
arima Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Lucy jasne, że jeszcze wrzesień:eviltong: tylko szkoda tych wakacji:mad: :mad: Ten misio jest cudowny, ale nie chciałabym go spotkać na swojej drodze:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Lucy put put rzuc pare fotek swoim misiaczków słodkich :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Lucy, co studiujesz, że Cię tak molestują egzaminami :cool3: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Lucy, co studiujesz, że Cię tak molestują egzaminami :cool3:[/quote] dam Ci małą podpowiedź :evil_lol: podobno to krwiopijcy :evil_lol: .......ale ja i moi współpracownicy (bo już pracuję w zawodzie) to wyjątki..... :eviltong: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hihihi, prawo :eviltong: Na Śląskim :cool3: Na którym roku :cool3: Prof. N. jeszcze pyta :cool3: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Lucy świetnie że już pracujesz w zawodzie :multi: Quote
Lucy* Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 [quote name='beria']Hihihi, prawo :eviltong: Na Śląskim :cool3: Na którym roku :cool3: Prof. Nowak jeszcze pyta :cool3:[/quote] Boże.. on jest sławny jak Polska szeroka ?? :evil_lol: :evil_lol: każdy kto cokolwiek zasłyszał o prawie pyta o niego :evil_lol: wszyscy wiedzą że to legenda :evil_lol: ...legenda nie do przejścia :lol: jestem na piątym roku...w zasadzie to powinnam się bronić tegoroczonej wiosny ale właśnie [B]ON[/B] mi tylko (albo aż) został i coś czuje że mi się obrona przeciągnie do następnorocznej wiosny :cool1: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 [quote name='malawaszka']Lucy świetnie że już pracujesz w zawodzie :multi:[/quote] hehe też się cieszę :loveu: bo pracuję już tyle ile studiuje i na pewno mi to pomogło przejść jakoś przez te studia :p Quote
beria Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Lucy*']Boże.. on jest sławny jak Polska szeroka ?? :evil_lol: :evil_lol: każdy kto cokolwiek zasłyszał o prawie pyta o niego :evil_lol: wszyscy wiedzą że to legenda :evil_lol: ...legenda nie do przejścia :lol: jestem na piątym roku...w zasadzie to powinnam się bronić tegoroczonej wiosny ale właśnie [B]ON[/B] mi tylko (albo aż) został i coś czuje że mi się obrona przeciągnie do następnorocznej wiosny :cool1: :evil_lol:[/QUOTE] Poznałam tą legendę ;) [COLOR="LemonChiffon"][SIZE="1"]A odpowiedzialność mat. pracowników i def. pracodawcy dłuuuugo mi się po nocy śniły [/SIZE][/COLOR]:-? Zdasz :thumbs: Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Lucy obronisz sie :thumbs:............ kiedys :evil_lol: Quote
Lucy* Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Dziewczyny... stała się tragedia.......:-( :-( :-( Suzi odeszła.... to był straszny wypadek :placz: nie chce .... nie umiem narazie o tym mówić.......... przepraszam.... :placz::-(:placz::-( Suzi zawsze będziemy Cię kochać..... nawet za TM.......... ['] ['] ['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] ['] Quote
Recommended Posts