Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

A gdzie Metosławe widzialas w akcji?:eviltong:

Lucynko kuj kuj :buzi: musisz zdac![/quote]

Hihi tamten rottek to był jeszcze raz taki jak Metka ;) toż to bydle nie rottek :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']Hihi tamten rottek to był jeszcze raz taki jak Metka ;) toż to bydle nie rottek :diabloti:[/quote]
Hej!

Nie wierze:eviltong:nie ma grubszych:shake:

Posted

cześc Lucy !:multi:

Ostatnio bardzo rzadko pojawiasz sie , a jak już jesteś to niespodziewanie znikasz:cool1:, sądzę ,że po zdaniu egzaminu , czego ci bardzo życzę ,będziesz stale na DG:loveu:

pozdrowionka dla Was!:loveu:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Nie wierze:eviltong:nie ma grubszych:shake:[/quote]

Asiu ten "rottek" o ktorym pies to pies z piekła rodem :diabloti: wysoki moze o polowe Twojej MEtusi i grubasek ale biegi ma, jednak moje psisko za to zwinniejsze :diabloti: :diabloti:

Posted

Maluda rzeczywiście sie zmieniła, ale ten Ali to:crazyeye: :loveu: cudo!! Kogo jest ten olbrzym???
Lucy trzymam kciuki za egzaminy! Uczyć sie teraz to by mi sie nie chciało:oops: :shake:

Posted

[quote name='Lucy*']

[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/3028/tn080720060405ru.jpg [/IMG][/QUOTE]

Suzi urosła, ale przy koledze wygląda na kruszynkę :loveu: Piękne to zdjęcie :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='arima']Maluda rzeczywiście sie zmieniła, ale ten Ali to:crazyeye: :loveu: cudo!! Kogo jest ten olbrzym???
[/quote]

Ten olbrzym jest mojego dobrego przyjaciela Piotra :p :p , znam Alego od małego szczeniorka i tylko dlatego się go nie boję :evil_lol: bo w rzeczywistości Arimko on wygląda jak najprawdziwszy lew ...a najlepsze że też się tak zachowuje :razz:

Posted

[quote name='arima']Lucy:loveu: Jak egzaminy????[/quote]

Mogę się nie wypowiadać ?? :eviltong: :eviltong: ... no co.... przecież jest jeszcze wrzesień no nie ..... :eviltong: :eviltong:

[quote name='arima'] Ten pies jest niesamowity!!:loveu:
Ale jak sie zachowuje?? To taki misio czy raczej nie???[/quote]

Jest niesamowity :loveu: poszukam jakichś fajnych zdjęć to zaś coś wkleję... a co do misia to owszem dla wszystkich znanych mu osób :cool3: a dla obcych raczej nie :evil_lol: :evil_lol: wtedy jest ... misiem.... grizzly :evil_lol: :evil_lol:
oczywiście pod kontrolą ...no ale broni terytorium :cool3:

Posted

Cześc :multi: dotarlam i do Ciebie w ferworze nadrabiania nieobecności
Malutka nieźle urosla :crazyeye: ona chyba maulta to nie będzie :evil_lol:
i ma fajnistego wujka :loveu:

[quote name='Lucy*']
...no ale broni terytorium :cool3:[/quote]
jak to kaukaz :evil_lol:

Posted

Lucy jasne, że jeszcze wrzesień:eviltong: tylko szkoda tych wakacji:mad: :mad:
Ten misio jest cudowny, ale nie chciałabym go spotkać na swojej drodze:lol:

Posted

[quote name='beria']Lucy, co studiujesz, że Cię tak molestują egzaminami :cool3:[/quote]

dam Ci małą podpowiedź :evil_lol: podobno to krwiopijcy :evil_lol:

.......ale ja i moi współpracownicy (bo już pracuję w zawodzie) to wyjątki..... :eviltong:

Posted

[quote name='beria']Hihihi, prawo :eviltong: Na Śląskim :cool3: Na którym roku :cool3: Prof. Nowak jeszcze pyta :cool3:[/quote]

Boże.. on jest sławny jak Polska szeroka ?? :evil_lol: :evil_lol:
każdy kto cokolwiek zasłyszał o prawie pyta o niego :evil_lol: wszyscy wiedzą że to legenda :evil_lol: ...legenda nie do przejścia :lol:

jestem na piątym roku...w zasadzie to powinnam się bronić tegoroczonej wiosny ale właśnie [B]ON[/B] mi tylko (albo aż) został i coś czuje że mi się obrona przeciągnie do następnorocznej wiosny :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Lucy świetnie że już pracujesz w zawodzie :multi:[/quote]

hehe też się cieszę :loveu: bo pracuję już tyle ile studiuje i na pewno mi to pomogło przejść jakoś przez te studia :p

Posted

[quote name='Lucy*']Boże.. on jest sławny jak Polska szeroka ?? :evil_lol: :evil_lol:
każdy kto cokolwiek zasłyszał o prawie pyta o niego :evil_lol: wszyscy wiedzą że to legenda :evil_lol: ...legenda nie do przejścia :lol:

jestem na piątym roku...w zasadzie to powinnam się bronić tegoroczonej wiosny ale właśnie [B]ON[/B] mi tylko (albo aż) został i coś czuje że mi się obrona przeciągnie do następnorocznej wiosny :cool1: :evil_lol:[/QUOTE]

Poznałam tą legendę ;)
[COLOR="LemonChiffon"][SIZE="1"]A odpowiedzialność mat. pracowników i def. pracodawcy dłuuuugo mi się po nocy śniły [/SIZE][/COLOR]:-?
Zdasz :thumbs:

Posted

Dziewczyny... stała się tragedia.......:-( :-( :-(

Suzi odeszła.... to był straszny wypadek :placz: nie chce .... nie umiem narazie o tym mówić.......... przepraszam.... :placz::-(:placz::-(

Suzi zawsze będziemy Cię kochać..... nawet za TM..........

['] ['] ['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']['] [']