Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Szkoda tylko, że stare pozabierali :-? A tak je lubiłam :placz:[/quote]

I pozamieniali buźki.. wstawiałam w poprzednich postach jakieś a tu widzę nowe bezsensowne odpowiedniki :shake:

Posted

[quote name='asher']Ło bozie, jakie ciupcieństwo śliczniaste :iloveyou:

[SIZE=1](wy tez tak macie, że na widok szczeniaków psich się rozpływacie, a szczenieta ludzkie w ogóle was nie wzruszają? Ja tak własnie mam[/SIZE] :lol: [SIZE=1])[/SIZE][SIZE=2][/quote][/SIZE]

Czy ja wiem.. trochę wzruszają ale ogólnie się ich boję dotykać że niby uszkodzę.. a szczeniorków się nie boję :evil_lol:

[quote name='asher'][B]Lucy[/B], powiedz Sarze, żeby przy tym maleństwie za bardzo ogonem nie machała, bo bidulę zdmuchnie na żyrandol :lol:[/quote]

Powiedziałam.. pokręciła główką to chyba zakodowała :lol:

Posted

Trzymajcie kciuki :kciuki: :kciuki: z Maleńką nie jest najlepiej :-(
Nie chce się ruszać i nie chce jeść .. byliśmy u weta - dostała coś na wzmocnienie i odrobaczenie bo to może być przyczyna u tak małego pieska.. :kciuki:

Posted

Trzymam kciuki za maleństwo!!! JA odchowywałam kiedyś 5dniowe szczenie i wiem ile z tym problemow, bo czesto z dnia na dzien cos zlego sie dzialo,ze nagle slab albo cus...

Posted

Trzymajcie jeszcze mocno !!!
Z małą jest trochę lepiej :-) ale bardzo potrzebuje spokoju , wzmocnienia, tulenia i wygrzewania.. za wcześnie ktoś ją zabrał od mamusi :angryy:
Robaków narazie żadnych z siebie nie wydaliła ... czekamy.. leży sobie i łypie tymi ogromnymi cudnymi ślipkami :loveu: A o reszcie będę Was informować :buzi: za trzymanie !!!

Posted

Też mam taką nadzieję hahahaha ale widać że Mała chce żyć !! Dziś już sama wyczołgała się ze swojej gąbkowej budy i zrobiła siku :multi:

A Maleństwo narazie zwie się Sonia !!! :-)

Posted

[quote name='Lucy*']Przedstawiam moją Sarcię !! Najpierw będą zdjęcia z lat szczenięcych żeby zachować chronologię !!

[I]taka jestem zdezorientowana..[/I]
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/8800/tngryzak6nm.jpg[/IMG][/quote]

mówcie co chcecie ale jest najsłodszy na świecie :cool3:

Lucy gdzieś ty się uchowała z tym, jak ty go tam nazywasz, burakiem, żem ja was nie widziała :eviltong:

Posted

Dziękuję Serdecznie wszysktkim za życzenia !!!!! :mdrmed::Cool!::grins: :mdrmed::Cool!::grins: :mdrmed::Cool!::grins: :mdrmed::Cool!::grins: :mdrmed::Cool!::grins: :mdrmed::Cool!::grins: