Alojzyna Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 GRATULACJE dla Justussa za BOS i BOB Mam trochę zdjęć z wystawy, więc postanowiłam je pokazać. Marta - miło było cię poznać :lol: . Specjalnie dla ciebie ATHAMAS No i staffiki PSY - klasa młodzieży 1. CASTOR TROY Redbull - Zw.Mł. 2. UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka PSY - klasa championów TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka - CWC, BOS, BOB SUKI - klasa szczeniąt BELLA BLACK Sortis SUKI - klasa młodzieży 1. KIMMER Fransimo Bohemia 2. CAIRA CENTURIA Redbull SUKI - klasa pośrednia 1. CRAZY GIRL Redbull - CWC, BOS 2. AYKA Stawka Większa niż Życie SUKI - klasa championów 1. ALFA Skordatura - CWC Jak widać, na wystawie terrierów staffików było raptem siedem. W tym samym czasie była wystawa w Warszawie, na której Buśka czyli ABIGAIL-ABI Sortis zdobyła CWC i BOS - GRATULACJE!!! - mam nadzieję, że Monika wklei zdjęcia z wystawy. Natomiast AGENT J23 Stawka Większa niż Życie zdobył CWC, BOS i BOB, a na wyborze BOG był w pierwszej piątce. :angel: :angel: :angel: Quote
wera99 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A oto wyniczki AST :D klasa młodzieży 1 Alta carya EL BOMBERO NUX ZW.MŁ 2 ANGRY YOUNG MAN Alastor 3 AMERICAN DREAM Alastor klasa pośrednia 1CARLEONE DON VITO Zanzibar CWC NPWR :ylsuper: klasa otwarta 1 BALZAK ONORE Zanzibar CWC :ylsuper: 2 BONDBu-AM-Sti 3 BROK Bu-Am-Sti SUKI kl. młodzieży 1 Alta Carya ENAMORADA ZW.MŁ 2 DI NESTA Sfora-Staff 3 RCHIGARRI VINGADARA VANDY Staff-ka kl posrednia 1 BLUE STAR z Samotni CHrista CWC, NSWR, BOB 2 CERTINA Zanzibar :ylsuper: 3 RAKURRARA AFUNDAQBA Staff-ka kl otwarata 1 BENEVOLUS VIRESSA Płowy Diabeł CWC :B-fly: :D :D :D 2 BUENA VISTA Zanzibar :ylsuper: 3 PERSANA Sfora-Staff kl champion BENEVOLUS BRUMA Płowy Diabeł CWC Pozdrowienia dla Wszystkich uczestników imprezy :D :D Quote
wera99 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 To ja dodam jeszcze wyniki AST :D Psy Klasa młodzieży 1. ZW.MŁ.ANGRY YOUNG Alastor 2. RAP RAP RAKENDUE Staff-Ka FCI, 3. Alta Carya EL BOMBERO NUX 4. AMERICAN DREAM Alastor Klasa pośrednia 1. Gang-Staff CHARCOAL 2. CARLEONE DON VITO Zanzibar :ylsuper: Klasa otwarta 1.BONNO Marengo 2.PRETURIAN Tylko dla Orłów 3.BALZAK O'NORE Zanzibar :ylsuper: 4.MASTER Victory Suki Klasa młodzieży 1. Alta Carya ENAMORADA 2. RCHIGARRI VINGADARA VANDY Staff-Ka FCI, 3. DI NESTA Sfora-Staff, Klasa pośrednia 1. RAKURRARA AFUNDAQBA Staff-Ka FCI, 2. CERTINA Zanzibar, :ylsuper: Klasa otwarta 1. BENEVOLUS VIRESSA Płowy Diabeł CWC NSwR BOB :laola: 2. INA Atillo 3. BUENA VISTA Zanzibar :ylsuper: Quote
wejherstaff Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gratulacje dla zarówno dla zwycięzców :laola: jak i przegranych Quote
AMFI Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Alojzyna'] W tym samym czasie była wystawa w Warszawie, na której Buśka czyli ABIGAIL-ABI Sortis zdobyła CWC i BOS - GRATULACJE!!! - mam nadzieję, że Monika wklei zdjęcia z wystawy. Natomiast AGENT J23 Stawka Większa niż Życie zdobył CWC, BOS i BOB, a na wyborze BOG był w pierwszej piątce. :angel: :angel: :angel: Dzięki! Fotki już wrzuciłam. GRATULACJE dla WAS za osiągnięcia Agenta! :angel: A jak poszło dziś??? Quote
Alojzyna Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Dzięki za fotki. Niestety - dzisiaj nie bylismy, ale z tego co wróble ćwierkały wiem, że rasę wziął TORPERDUS ze Staff-Ki. Quote
coco Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A ma ktoś wyniki bullków :D ? PLEASSSEEE :D !!! Quote
Justuss Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alu dziekuje bardzo za gratulki :D :D :D że rasę wziął TORPERDUS ze Staff-Ki. zgadza się :D i do tego staneliśmy na III lokacie na grupie :P :P wyniki z niedzieli: PSY kl.młodzieży: 1.ZW.MŁ. GOLD CHARGER Buldożer :D 2.UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka FCI 3.SIMBA Mendog kl.otwarta: 1.DIABLO Bu-Am-Sti kl.championów: 1.CWC,NPwR,BOB,BOG-l.III TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI :P :P :P SUKI kl.młodzieży: 1.CAIRA CENTURIA Red Bull nb-KIMMER Fransimo Bohemia kl.pośrednia: 1.NSwR CRAZY GIRL Red Bull kl.otwarta: 1.AGNES Red Bull Nio to podam jeszcze Asty :D PSY kl.młodzieży: 1.ZW. MŁ. Alta carya EL BOMBERO NUX :D :D 2. ANGRY YOUNG MAN Alastor 3. AMERICAN DREAM Alastor 4.PARYS od Stira klasa pośrednia: 1.CWC,NPwR CARLEONE DON VITO Zanzibar klasa otwarta: 1.CWC BALZAK ONORE Zanzibar 2. BONDBu-AM-Sti 3. BROK Bu-Am-Sti 4. BONNO Marengo SUKI kl. młodzieży 1.Zw.Mł. Alta Carya ENAMORADA :D :D :D 2. DI NESTA Sfora-Staff 3. RCHIGARRI VINGADARA VANDY Staff-Ka FCI :D :D kl posrednia: 1.CWC,NSwR,BOB BLUE STAR z Samotni CHrista 2. CERTINA Zanzibar 3. RAKURRARA AFUNDAQBA Staff-Ka FCI :D :D kl otwarta: 1. CWC BENEVOLUS VIRESSA Płowy Diabeł 2. BUENA VISTA Zanzibar 3. PERSANA Sfora-Staff kl championów: 1.CWC BENEVOLUS BRUMA Płowy Diabeł A jeżeli chodzi o bullki to wiem tylko tyle, że Luger Złośnicy dostał NPwR i przegrał o rase z psem z klasy młodzieży (chyba pana Marka -TONY RICARDSSON Opalplast-jak coś to mnie Złośnica poprawi :D ) GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :P :P :P Quote
coco Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Złośniczko :) ! Nadaj, jak tam bullbulle :) ! Quote
coco Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 No i może jakieś zdjątka, bo tych nigdy za dużo :oops: Quote
Złośnica Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dzisiejsze wyniki z Krajowej Wystawy Terrierów i Czarnego Teriera Rosyjskiego Psy Klasa młodzieży TONY RICARDSSON Opalplast - lokata I / Zw. Młodzieży TEDE Buteo - lokata II KENZO Bisurman - lokata III Klasa pośrednia SCOOTER Buteo - lokata I CWC ATHAMAS Trojsky Kun - lokata II Klasa otwarta LINCOLN CONTINENTAL Dziedzictwo Tudora - lokata I CWC NPwR MAGBET Niebezpieczne Związki - lokata II Suki Klasa młodzieży KLUSKA Bisurman - lokata I / Zw. Młodzieży VERONA Wild Famy - lokata II SISTERS OF MERCY Jedi - lokata III Klasa pośrednia NAOMI CAMPBELL Blandior - lokata I CWC Klasa otwarta PHILADELPHIA STREETS AT OPALPLAST Ara-Scania - lokata I CWC EMILIA PLATER Opalplast - lokata II Klasa championów GUARA Dziedzictwo Tudora - lokata I CWC NSwR Zw. Rasy ZWYCIĘZCA 3 SEKCJI - Terriery typu bull - GUARA Dziedzictwo Tudora :wink: Quote
Złośnica Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 no to prostuję... :lol: Krajowa wystawa 11.09. niedziela sedziuje Ewa Pyrchała oczywiście znowu kradnę zdjęcia od Justy i Darka :oops: PSY Klasa młodzieży TEDE Buteo - lokata I Zw.Młodzieży TONY RICARDSSON Opalplast - lokata II Klasa pośrednia SCOOTER Buteo - lokata I NPwR ATHAMAS Trojsky Kun - lokata II Klasa otwarta LINCOLN CONTINENTAL Dziedzictwo Tudora - lokata I CWC MAGBET Niebezpieczne Związki - lokata II JIMMIE BOND Timar - nieobecny SUKI Klasa młodzieży TEKLA Gal Bull - lokata I Zw. Młodzieży AKSAMITKA Herbu Quercus - lokata II SISTER OF MERCY Jedi - lokata III BLANCHE THE BEAUTY Ja-Mar - lokata IV Klasa pośrednia NAOMI CAMPBELL Blandior - lokata I CWC NSwR QUATTRO Dziedzictwo Tudora - lokata II KASJOPEA Obcy z Marsa - lokata III Klasa otwarta PLATER EMILIA Opalplast - lokata I CWC SINDY Błękitny Skarb - lokata II Klasa championów GUARA Dziedzictwo Tudora - lokata I CWC ZWYCIĘZCA RASY TEDE Buteo - jedyne co mogę powiedzieć...to CWC przy pierwszej lokacie i ocenie dosk. wcale nie było "bankowe", dopiero czekam na info od Prezesa Lazara. Luger nie dostał CWC , pomimo, że wygrał pośrednią, że został NPwR i że walczył o BOBa do końca ( właściwie walka o BOB rozgrywała się między Lugerem a Tede ) No cóż...nie wiem czy to zanierzone działanie sędziny, której wybitnie się niepodobał "cięzki kaliber" Lugera 8) czy może niedopatrzenie bardzo nierozgraniętej sekretarz. :-? Quote
Złośnica Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 oczywiście zdjęcia zakoszone od Justyny i Darka :oops: na nich zawsze mozna liczyć 8) Gratulacje dla wygranych i przegranych :wink: Quote
Matisse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Alojzyna, mnie również było bardzo miło :lol: I serdecznie dziękuję za śliczne fotki mojego przystojniaka 8) Również gratuluje wystawcom. Quote
Matisse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A ja chciałam publicznie podziękować Horacemu za wspaniałe przypuszczam wystawienie Taśka. Niestety nie mogłam sobie popatrzeć ale na urlop też trzeba czasem wyjechać :wink: Quote
Recommended Posts