IraKa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Gaber']Witaski! Poczytałem wnikliwie wasze opinie odnośnie Neli i postanowiłem zrobić drobną korektę we fryzurze suki. Ścieniowałem (sam) nieco długość włosa na łapach i usunąłem pojedyńcze odstające kłaki. [/QUOTE] Hejka Moja pierwsza sunia też była bez rodowodu. Dziś ma 12 lat i do towarzystwa jeszcze dwie morelki. Wysterylizowałam ją jak młodym dziewczęciem była ;) Szczeniąt nie miała. Jest zdrowa na ciele i umyśle i figurę trzyma jak trzeba. Nie wiem w jakim mieście mieszkasz ale może zainteresuje cię agility? Świetna zabawa dla pudla i właściciela też. A ze strzyżeniem dobrze Ci idzie. Nie chciałbyś zobaczyć mojego pierwszego razu:evil_lol: Zresztą dzisiaj tez talentem nie grzeszę:roll: Miłych chwil z pudelsem i na forum. Zaglądaj często.
PATIszon Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A treraz cos dla ludzi o mocnych nerwach. [B]Berek[/B], bedzie Ci sie podobalo, pies nie cierpiala :evil_lol: Hmmm, znowu zaba szwankuje..... ...albo ona wyglada tak tragicznie, ze zdjecie sie nie chce pokazac [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7879/32656688cr6.jpg[/IMG]
Joanna G Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Eustachy kurde coś Ty moją Czesię - fasolkę na agility wyciągnęła :mad: Ona ma jak krolewna siedziec w domku na foteliku , z drineczkiem z mleczka w łapce i się nie przemęczać hehehehhee. Normalnie przyjadę do Wawy i ja porwę siłą do mamusi hihiiiiii. A tak poważnie to żartuję , pewnie Czesia odziedziczyła talent do agility po swojej normalnie najblizszej cioci od strony mamusi , czyli suni IraKi :)
Gaber Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dziękuje wszystkim za dobre słowa... i z wielką przyjemnością zaglądał będę na dogomanię :)
Guest Reyes Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Gaber']Dziękuje wszystkim za dobre słowa... i z wielką przyjemnością zaglądał będę na dogomanię :)[/quote] :multi::multi::multi: To witamy serdecznie kolejnego pudlomaniaka!
Gośka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Oleniek']Gośka, co prawda nie w temacie....no może trochę... ja też mam dwóch synków - starszego Marka i młodszego Mateusza:multi:[/quote] Oleniek to do roboty:cool3: Bo jeszcze Ali ci brakuje:lol:;) [B]Gaber witam :multi:[/B] raz jeszcze.
Eustachy Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Joanna G']Eustachy kurde coś Ty moją Czesię - fasolkę na agility wyciągnęła :mad: Ona ma jak krolewna siedziec w domku na foteliku , z drineczkiem z mleczka w łapce i się nie przemęczać hehehehhee. Normalnie przyjadę do Wawy i ja porwę siłą do mamusi hihiiiiii. A tak poważnie to żartuję , pewnie Czesia odziedziczyła talent do agility po swojej normalnie najblizszej cioci od strony mamusi , czyli suni IraKi :)[/quote] A co :evil_lol: tłuszczykiem ma obrastać :evil_lol: niech zarabia na wikt i opierunek :evil_lol: Niech się wprawia, bo jak wiesz ciężki ją żywot czeka :cool3: będzie dzieciaka zaganiać :evil_lol: do maja to pewnie dam rade pobiegać a potem to zobaczymy hehehehe
gops Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ma ktos moze ta specjalna obroze dla pudli? czym ona sie rozni? ;)
Equus Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='PATIszon'] Zaraz podrzuce fotke.[/quote] PATIszon -super! Bardzo mi się podoba, tylko ja bym chciała uszy nie na łyso ale reszta jak dla mnie rewelacja!!! .ania - zrobisz mi tak Dicksy następnym razem? P.S. Ale taki fryz tyle, że + długie uszy pewnie nie nadaje się na wystawę? Kurcze jakoś mnie tak trochę kusi, żeby z raz na wystawę się wybrać z moją bestią... P.S. Ile ma się czasu na wyrobienie rodowodu?
Eustachy Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Equus']PATIszon -super! Bardzo mi się podoba, tylko ja bym chciała uszy nie na łyso ale reszta jak dla mnie rewelacja!!! .ania - zrobisz mi tak Dicksy następnym razem? P.S. Ale taki fryz tyle, że + długie uszy pewnie nie nadaje się na wystawę? Kurcze jakoś mnie tak trochę kusi, żeby z raz na wystawę się wybrać z moją bestią... P.S. Ile ma się czasu na wyrobienie rodowodu?[/quote] Ja na rodowód Cześki będę czeka 2 miesiące a złożyłam metrykę w Związku 25.02. Jak dla mnie koszmarnie długo.
PATIszon Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Equus']Ale taki fryz tyle, że + długie uszy pewnie nie nadaje się na wystawę? [/quote] No niestety nie.:shake:
Oleniek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 gOŚKA [QUOTE] Oleniek to do roboty:cool3: Bo jeszcze Ali ci brakuje:lol:;-) [/QUOTE] uwierzysz lub nie, ale ... zanim się Marek urodził trwały boje o "żeńskie imię" mąż chciał Ewę ja Alicję!!!, ale urodził się ... Marek, potem znów to samo i ... urodził się Mateuszek:lol: i na razie na tym koniec Choć Ci powiem w tajemnicy przed mężem, że nie miałabym nic przeciwko [U]Alicji[/U] za parę lat:oops:
PATIszon Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Oleniek']Marek, potem znów to samo i ... urodził się Mateuszek:lol: i na razie na tym koniec [/quote] To jeszcze brakuje Wam Natalki i bedzie M jak MIlosc jak ta lala! ;)
Oleniek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nie oglądam M jak miłość:lol: stąd i Natalki mi nie brakuje, ale śmieją się z nas że jeszcze Łukasza i Jana mamy zrobić:evil_lol:
iremos Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Equus']PATIszon -super! Bardzo mi się podoba, tylko ja bym chciała uszy nie na łyso ale reszta jak dla mnie rewelacja!!! .ania - zrobisz mi tak Dicksy następnym razem? P.S. Ale taki fryz tyle, że + długie uszy pewnie nie nadaje się na wystawę? Kurcze jakoś mnie tak trochę kusi, żeby z raz na wystawę się wybrać z moją bestią... P.S. Ile ma się czasu na wyrobienie rodowodu?[/quote] Kiedyś strzyzono , głownie duże pudle, na ferderała i mialy wygolone uszy i ogon. dzisiaj już się tak nie strzyże?
Guest Reyes Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='iremos']Kiedyś strzyzono , głownie duże pudle, na ferderała i mialy wygolone uszy i ogon. dzisiaj już się tak nie strzyże?[/quote] A nie mylisz z terrier clip? [URL]http://www.pudel-vom-annenhof.de/bilder/terrierclippikto.jpg[/URL]
Oleniek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wiem, że nie na temat, ale w związku z tym że odpowiedni wątek został zamknięty, a napisano w nim [QUOTE]Wasze topiki o szczeniaczkach pozostają na miejscu.Tak zdecydowałyśmy z Chefrenkiem[/QUOTE]. Pozostaje mi podziękować:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
iremos Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Reyes']A nie mylisz z terrier clip? [URL]http://www.pudel-vom-annenhof.de/bilder/terrierclippikto.jpg[/URL][/quote] fajna stronka, znalazłam to o co mi chodziło, czyli o strzyzenia na karakuła [IMG]http://www.pudel-vom-annenhof.de/bilder/germanclip.jpeg.jpg[/IMG] Mój pudelek zaś był robiony na royal-dutch-clip [IMG]http://www.pudel-vom-annenhof.de/bilder/karakulclip.jpeg.jpg[/IMG]
Gośka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Oleniek']nie oglądam M jak miłość:lol: stąd i Natalki mi nie brakuje, ale śmieją się z nas że jeszcze Łukasza i Jana mamy zrobić:evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol::lol: Nie no Oleniek, ja mam dokładnie tak samo. Za każdym razem jak mówię, to pytają czy będzie jeszcze Łukasz i Jan:lol::lol::lol::lol: A Alicję wybrał Mateusz jak była 6 tygodniowym zarodeczkiem;) Dziewczyny nie wiem jak z terrier clipem, bo ten nowy beznadziejny wzorzec coś mówi o tym że w żadnej fryzurze nie wolno zgolić uszu.:roll: Patiszon baardzo mi się podoba Kimi w tym fryzurowym wydaniu. Eguus żeby zgłosić na wystawę nie musisz mieć rodowodu, piszesz w zgłoszeniu w rubryce gdzie jest PKR - w przygotowaniu.
betty_labrador Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mi sie u pudli duzych podoba najbardziej taka fryzura :) [url]http://images33.fotosik.pl/163/3a41ff4d3cfd524b.jpg[/url] [B]Gośka [/B]czy masz wiecej zdjec swego psiaka z ta fryzurka?
Gośka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Od 2 lat mam zdjęcia Forda tylko w tej fryzurze;) Jak chcesz to pogrzebię po fotosiku i wstawię, bo na razie nie ma co liczyć na nowe fotki, pogoda do bani, a ja muszę na spacery z Alą, więc póki wieje to wychodzimy tylko na 10-15 min
IraKa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dziękuję Moderatorom za pozostawienie wątków. Sorry, że wam zatruwałam życie ale nie mogłam pozwolić aby śliczne Małgosine przede wszystkim szczenięta zginęły w odchłaniach dogomanii;) Jeszcze raz dzięki:loveu: Pozdrawiam i miłej pracy IK
aneta Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cieszę sie że nasze tematy - do których jesteśmy po prostu przezwyczajeni są dalej :)
Recommended Posts