PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Sabina1']rzadko tu wpadasz, [/quote] eetam Sabina :cool3: ja i obrażanie :evil_lol: Ja tu codziennie jestem,:cool3: lukam co u Ciebie, ale sie nie odzywam tylko :oops: Od dziś sie będe codzinnie meldowac :lol: [quote name='Evelina'] Z poczta francuska tez mam jaja :evil_lol: Wyslalam list: z wierzchu byl adresat a z tylu nadawca. Jakas jelopa na poczcie przystemplowala list na odwrocie i nieszczesny wrocil do mnie :wallbash: z zalozenia, ze tam gdzie stempel tam adresat mimo, ze znaczek byl na swoim miejscu. :evil_lol:[/quote] :crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [B]i zdjecia są, super:p [/B] [B]wszystko wraca do normy :p [/B] Quote
Katcherine Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Sabina1']Z tym łóżkiem to jest walka odkąd wróciłam ze szpitala. Wystarczy , że na chwilę opuszczę łoże , Caro już leży, wcale nie w nogach jak kiedyś, tylko dokładnie tam gdzie ja. Na "złaź z łóżka " głuchnie i patrzy w inną stronę. Więc po 5min mówię "posuń sie", to troche skutkuje i skunks się troszkę posuwa, ale troszeczkę tylko. :mad:[/quote] :loveu: sama nie chcialas w lozku lezec.... to teraz pies daje wymowke. Czego nie zrobi dla swojej panci:evil_lol: :lol: naraza sie calemu dogo zeby Tobie tylko pomoc. Dropek idzie w slady Caro...wlasnie mam doniesienia ze walka trwa z mama o wersalke- ale chyba mama jest na straconej pozycji.... A mowilam nie wpuszczac !!!!!!!:lol: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Sabinko melduje sie zgodnie z obietnicą :lol: A Ty gdzie? :razz: Quote
Agga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Evelina no widzisz jaka poczta hest fajna:eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Sabinko a jak sie czujesz? I jak kolekcja kartek, listów i innych niespodzianek?[/COLOR][/B] Quote
Sabina1 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='PIKA']Sabinko melduje sie zgodnie z obietnicą :lol: A Ty gdzie? :razz:[/quote] Jestem, ale okropnie nudno spędziłam dzień. Rano byłam u Damiana na pobraniu krwi, potem troche czytałam, troche spałam, oglądałam tv no i byłm w różnych galeriach. Aha i byłam sama , po kolei, z psami na spacerze. Niedługo, bo zaraz rozpętała sie okropna burza. Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Sabina1'] Aha i byłam sama , po kolei, z psami na spacerze. [/quote] :klacz: dzielna dziewczyna :buzi: Quote
Sabina1 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Bea dziekuje . [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Ja mam ciągle jedną osobę przed oczami. Bea ty wiesz kogo:-([/COLOR][/B][/quote] Czytam sobie posty od 50tej strony i przytoczyłam specjalnie post Aggi. Nie tylko Bea wie, ja też wiem Agga . Powiem Ci tak: Będzie co będzie. Mam przed sobą długą chemię i na nic nie mam wpływu. Nie robię planów na przyszłość, raczej żyję dniem dzisiejszym i staram sie cieszyć kazdym dniem, zwłaszcza, że samopoczucie mam coraz lepsze. Ja jestem babą silną psychicznie i mimo że zdaje sobie sprawę ,ze mam teraz taką "przerwę na życie" i nie wiadomo kiedy ona się skończy, to patrzę ze spokojem w przyszłość i w poczuciu, że przecież jestem w Bardzo Dobrych Rękach....i cokolwiek będzie, będzie dobrze. Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [I][B]:loveu:Sabinko , jesteś wspaniała.Właśnie tak zdrowe podejscie do zycia a szczególnie do spraw dotyczacych własnej osoby jest najważniejsze . Co do spacerków , to Twoje 4 nozne towarzystwo chyba zadowolone ,ze pańcie wyciągają z domku;) [/B][/I] Quote
bea100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Sabina1']Czytam sobie posty od 50tej strony i przytoczyłam specjalnie post Aggi. Nie tylko Bea wie, ja też wiem Agga . Powiem Ci tak: Będzie co będzie. Mam przed sobą długą chemię i na nic nie mam wpływu. Nie robię planów na przyszłość, raczej żyję dniem dzisiejszym i staram sie cieszyć kazdym dniem, zwłaszcza, że samopoczucie mam coraz lepsze. ... ....i cokolwiek będzie, będzie dobrze.[/quote] Popatrz Agga co napisała Sabina1. BĘDZIE DOBRZE. [SIZE=1]Nie zdaży się znowu taka straszna tragedia. Po prostu nie może. [/SIZE] [SIZE=1]Tutaj nie może być żadnych porównań Agga, nie może po prostu i już.[/SIZE] Ty Sabinko wygrasz. Wyzdrowiejesz. Inaczej być nie może. Kropka. Masz wpływ na swoje życie i zdrowie.Powinnaś wierzyć i spokojnie robić swoje własne plany na przyszłość.Bardzo Cię kochamy i jesteśmy z Tobą. Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Bea wiem. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Sabinko trzeba wierzyć. Tak jak pisze Bea Ty wygrasz. Trzymaj się kochana. CZekaj na kartke z hmmm powiedzieć jej czy nie? No dobra powiem na kartke z MORSKA. Z naszego IV DOgomaniackiego zlotu. Tam to juz kochana dogomaniacy sami się podpiszą.:lol: [/COLOR][/B] Quote
bea100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :lol: Agga, Nie wytrzymałaś i popsułaś niespodziewajkę :lol: Ale Cię rozumiem w pełni :evil_lol: Noo, takiej kartki to Ci Sabino1 wszyscy będą zazdrościli :p Agga, tylko gdzie Ty skarbie znajdziesz taką wielka karteczkę by się wszystkie podpisy zmieściły?!? Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='bea100']:lol: Agga, Nie wytrzymałaś i popsułaś niespodziewajkę :lol: Ale Cię rozumiem w pełni :evil_lol: Noo, takiej kartki to Ci Sabino1 wszyscy będą zazdrościli :p[/quote] [B][COLOR=darkgreen]Etam popsułam to tylko jedna część o której Sabinka wie. Reszty nie zdardze.DOpiero na to teraz wpadłąm hihihih to sie dogomaniacy napracują. Musze zabrac akcesoria na zlot:evil_lol: Zrobimy jej coś ładnego. Sabina szykuj gablotke na to coś:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Sabina1 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [B]Te niespodziewajki od Was (kogut, , pocztówki, ksiażeczka i to "coś" wielce intrygującego ze zlotu), to jak złota biżuteria z brylantami, którą mnie co jakiś czas, niezasłużenie, (mimo braku urody:evil_lol: i innych walorów) obsypujecie. Tak sie właśnie czuję i słowo daję, wyczuwam to ciepło i serdeczność bijące od Was.[/B] Chciałam sie przy okazji poradzić. Chcę sprzedać część książek o tematyce "psiej" i dochód przeznaczyć na schron w Węgrowie. Czy wolno zgłosić to na dogo, tzn, tytuły i chęć sprzedaży,czy może jest już taki temat. Wiem, że sporadycznie, dogomaniacy odsprzedaja sobie poszukiwane książki. Nie chciałabym się bawić w Allegro, bo raz, ze nie umiem, po drugie długo by to trwało. Moje pytanie kieruję właściwie do Moda, czy to byłoby uznane za niedozwolony handel? Quote
Evelina Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Sabina1'] Chciałam sie przy okazji poradzić. Chcę sprzedać część książek o tematyce "psiej" i dochód przeznaczyć na schron w Węgrowie. Czy wolno zgłosić to na dogo, tzn, tytuły i chęć sprzedaży,czy może jest już taki temat. Wiem, że sporadycznie, dogomaniacy odsprzedaja sobie poszukiwane książki. Nie chciałabym się bawić w Allegro, bo raz, ze nie umiem, po drugie długo by to trwało. Moje pytanie kieruję właściwie do Moda, czy to byłoby uznane za niedozwolony handel?[/QUOTE]Taka akcja jest jak najbardziej dozwolona na Dogo :loveu: Temat o niej trzeba jedynie umiescic we wlasciwym miejscu. Moze nie wszystkim wiadomo, ze Dogo wzbogacila sie ostatnimi czasy o nowe podforum gdzie z powodzeniem mozesz swoja akcje oglosic :) Zapraszam do dzialu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99"][B]Bazarek[/B][/URL], z którego dochód jest przekazywany na pomoc potrzebującym psom. W czesci podwieszonej dzialu jest umieszczony wewnetrzny regulamin. Zycze powodzenia :loveu: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześć Sabinko :multi: Ja się znowu melduje :razz: Pomysl ze spzredażą niepotrzebnych książek jest świetny :razz: Quote
Sabina1 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Byłam na Bazarku i chyba dobrze zrozumiałam, że to nie musza być tylko książki z dziedziny kynologii? To świetnie. Jeśli ktos będzie chciał kupić książkę, poproszę o wpłacenie pieniążkow na konto Bei100 (na wątku pomocowym o Węgrowie), a dla mnie chyba zeskanowany dowód wpłaty i adres tak? czy macie jakis prostszy pomysł? Myśle, ze jak będę miała dowód wpłaty, to w tym momencie wysyłam książkę. Baaaaardzo proszę, zaglądajcie do wątku , którego adres jest nad moim banerkiem. Aha, temat w Bazarku założę i podam tytuły za jakieś dwie godziny. Quote
asher Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [B]Sabinko[/B], cieszę się bardzo, że dobrze się czujesz :Rose: I że jesteś pogodna i masz dobry humor :Rose: I wiesz, ja tak sobie myślę, że z chemią, czy bez, każdy z nas ma właśnie taką, jak to okresliłaś, "przerwę na życie". Bo przeciez nikt z nas nie wie, co będzie za godzinę, za dzień, czy za tydzień... A my, małe, bidne robaczki możemy jedynie po prostu żyć i nie dać się zeżreć tej niepewności jutra ;) ps. Link w Twoim podpisie przekierowuje mnie na tronę główną Dogomanii :shake: [SIZE=1][COLOR=white]pps. i tak ciuchutko spytam, bo nigdzie nie doczytałam, czy kartka ode mnie doszła?[/COLOR][/SIZE] :oops: Quote
Sabina1 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Witaj Asherku Kochany! Rzeczywiście , jestem gapa :oops: , ale już poprawiłam. "Zawiozłam" już książki na Bazarek :lol: Quote
Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Ja naprawde któregos dnia zejda na serce.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Wchodze na galerie i pierwsze co to wchodze na ten temat. A co teraz zobaczyłam ZE TEGO TEMATU NIE MA JAKO PRZYKLEJONEGO! :shake: Az mi sie włos na głowie zjeżył. Ale se mowie nie wpadaj w panike. I dzięki Bogu znalazłam go na 2 stronie. Co za dowcipniś z modratora.:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]No Sabinko wierze w dogomaniaków hihihi i az strach pomyślec co oni wymyśla:crazyeye: :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Evelina Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen] Co za dowcipniś z modratora.:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen] [/COLOR][/B][/QUOTE]Dowcipniś uzgodnił sprawę z samą zainteresowaną :p Pozostali, jeśli "kochają" ;) topiczek sobie odnajdą. Quote
Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Evelina']Dowcipniś uzgodnił sprawę z samą zainteresowaną :p Pozostali, jeśli "kochają" ;) topiczek sobie odnajdą.[/quote] [B][COLOR=darkgreen]Ten dowcipny moderator został usprawiedliwiony:p[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Pewnie, że jak "kochają" to znajda patrz JA:loveu:[/COLOR][/B] Quote
Patka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Sabinko super super że dobrze sie czujesz :multi: Quote
Alicja Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 :lol::lol::lol:a ja się naszukałam , okulary nawet umyłam:oops:ale znalazłam:p Quote
aga1215 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Znalazłam :multi: :multi: :multi: [B]Sabinko - Misiu[/B] -poproszę o więcej Caruska :modla: :buzi: Quote
Recommended Posts