Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina1']rzadko tu wpadasz, [/quote]
eetam Sabina :cool3: ja i obrażanie :evil_lol:
Ja tu codziennie jestem,:cool3: lukam co u Ciebie, ale sie nie odzywam tylko :oops: Od dziś sie będe codzinnie meldowac :lol:

[quote name='Evelina'] Z poczta francuska tez mam jaja :evil_lol:
Wyslalam list: z wierzchu byl adresat a z tylu nadawca.
Jakas jelopa na poczcie przystemplowala list na odwrocie i nieszczesny wrocil do mnie :wallbash: z zalozenia, ze tam gdzie stempel tam adresat mimo, ze znaczek byl na swoim miejscu. :evil_lol:[/quote]

:crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']Z tym łóżkiem to jest walka odkąd wróciłam ze szpitala. Wystarczy , że na chwilę opuszczę łoże , Caro już leży, wcale nie w nogach jak kiedyś, tylko dokładnie tam gdzie ja. Na "złaź z łóżka " głuchnie i patrzy w inną stronę. Więc po 5min mówię "posuń sie", to troche skutkuje i skunks się troszkę posuwa, ale troszeczkę tylko. :mad:[/quote]
:loveu: sama nie chcialas w lozku lezec.... to teraz pies daje wymowke. Czego nie zrobi dla swojej panci:evil_lol:
:lol: naraza sie calemu dogo zeby Tobie tylko pomoc.

Dropek idzie w slady Caro...wlasnie mam doniesienia ze walka trwa z mama o wersalke- ale chyba mama jest na straconej pozycji....
A mowilam nie wpuszczac !!!!!!!:lol:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Evelina no widzisz jaka poczta hest fajna:eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Sabinko a jak sie czujesz? I jak kolekcja kartek, listów i innych niespodzianek?[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='PIKA']Sabinko melduje sie zgodnie z obietnicą :lol:
A Ty gdzie? :razz:[/quote]
Jestem, ale okropnie nudno spędziłam dzień. Rano byłam u Damiana na pobraniu krwi, potem troche czytałam, troche spałam, oglądałam tv no i byłm w różnych galeriach. Aha i byłam sama , po kolei, z psami na spacerze. Niedługo, bo zaraz rozpętała sie okropna burza.

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Bea dziekuje . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Ja mam ciągle jedną osobę przed oczami. Bea ty wiesz kogo:-([/COLOR][/B][/quote]
Czytam sobie posty od 50tej strony i przytoczyłam specjalnie post Aggi. Nie tylko Bea wie, ja też wiem Agga . Powiem Ci tak: Będzie co będzie. Mam przed sobą długą chemię i na nic nie mam wpływu. Nie robię planów na przyszłość, raczej żyję dniem dzisiejszym i staram sie cieszyć kazdym dniem, zwłaszcza, że samopoczucie mam coraz lepsze. Ja jestem babą silną psychicznie i mimo że zdaje sobie sprawę ,ze mam teraz taką "przerwę na życie" i nie wiadomo kiedy ona się skończy, to patrzę ze spokojem w przyszłość i w poczuciu, że przecież jestem w Bardzo Dobrych Rękach....i cokolwiek będzie, będzie dobrze.

Posted

[I][B]:loveu:Sabinko , jesteś wspaniała.Właśnie tak zdrowe podejscie do zycia a szczególnie do spraw dotyczacych własnej osoby jest najważniejsze .

Co do spacerków , to Twoje 4 nozne towarzystwo chyba zadowolone ,ze pańcie wyciągają z domku;)
[/B][/I]

Posted

[quote name='Sabina1']Czytam sobie posty od 50tej strony i przytoczyłam specjalnie post Aggi. Nie tylko Bea wie, ja też wiem Agga . Powiem Ci tak: Będzie co będzie. Mam przed sobą długą chemię i na nic nie mam wpływu. Nie robię planów na przyszłość, raczej żyję dniem dzisiejszym i staram sie cieszyć kazdym dniem, zwłaszcza, że samopoczucie mam coraz lepsze.
...
....i cokolwiek będzie, będzie dobrze.[/quote]
Popatrz Agga co napisała Sabina1.
BĘDZIE DOBRZE.

[SIZE=1]Nie zdaży się znowu taka straszna tragedia. Po prostu nie może. [/SIZE]
[SIZE=1]Tutaj nie może być żadnych porównań Agga, nie może po prostu i już.[/SIZE]

Ty Sabinko wygrasz. Wyzdrowiejesz. Inaczej być nie może. Kropka.
Masz wpływ na swoje życie i zdrowie.Powinnaś wierzyć i spokojnie robić swoje własne plany na przyszłość.Bardzo Cię kochamy i jesteśmy z Tobą.

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Bea wiem. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Sabinko trzeba wierzyć. Tak jak pisze Bea Ty wygrasz. Trzymaj się kochana. CZekaj na kartke z hmmm powiedzieć jej czy nie? No dobra powiem na kartke z MORSKA. Z naszego IV DOgomaniackiego zlotu. Tam to juz kochana dogomaniacy sami się podpiszą.:lol: [/COLOR][/B]

Posted

:lol: Agga, Nie wytrzymałaś i popsułaś niespodziewajkę :lol: Ale Cię rozumiem w pełni :evil_lol:
Noo, takiej kartki to Ci Sabino1 wszyscy będą zazdrościli :p

Agga, tylko gdzie Ty skarbie znajdziesz taką wielka karteczkę by się wszystkie podpisy zmieściły?!?

Posted

[quote name='bea100']:lol: Agga, Nie wytrzymałaś i popsułaś niespodziewajkę :lol: Ale Cię rozumiem w pełni :evil_lol:
Noo, takiej kartki to Ci Sabino1 wszyscy będą zazdrościli :p[/quote]

[B][COLOR=darkgreen]Etam popsułam to tylko jedna część o której Sabinka wie. Reszty nie zdardze.DOpiero na to teraz wpadłąm hihihih to sie dogomaniacy napracują. Musze zabrac akcesoria na zlot:evil_lol: Zrobimy jej coś ładnego. Sabina szykuj gablotke na to coś:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[B]Te niespodziewajki od Was (kogut, , pocztówki, ksiażeczka i to "coś" wielce intrygującego ze zlotu), to jak złota biżuteria z brylantami, którą mnie co jakiś czas, niezasłużenie, (mimo braku urody:evil_lol: i innych walorów) obsypujecie. Tak sie właśnie czuję i słowo daję, wyczuwam to ciepło i serdeczność bijące od Was.[/B]

Chciałam sie przy okazji poradzić. Chcę sprzedać część książek o tematyce "psiej" i dochód przeznaczyć na schron w Węgrowie. Czy wolno zgłosić to na dogo, tzn, tytuły i chęć sprzedaży,czy może jest już taki temat. Wiem, że sporadycznie, dogomaniacy odsprzedaja sobie poszukiwane książki. Nie chciałabym się bawić w Allegro, bo raz, ze nie umiem, po drugie długo by to trwało. Moje pytanie kieruję właściwie do Moda, czy to byłoby uznane za niedozwolony handel?

Posted

[quote name='Sabina1']
Chciałam sie przy okazji poradzić. Chcę sprzedać część książek o tematyce "psiej" i dochód przeznaczyć na schron w Węgrowie. Czy wolno zgłosić to na dogo, tzn, tytuły i chęć sprzedaży,czy może jest już taki temat. Wiem, że sporadycznie, dogomaniacy odsprzedaja sobie poszukiwane książki. Nie chciałabym się bawić w Allegro, bo raz, ze nie umiem, po drugie długo by to trwało. Moje pytanie kieruję właściwie do Moda, czy to byłoby uznane za niedozwolony handel?[/QUOTE]Taka akcja jest jak najbardziej dozwolona na Dogo :loveu:
Temat o niej trzeba jedynie umiescic we wlasciwym miejscu.

Moze nie wszystkim wiadomo, ze Dogo wzbogacila sie ostatnimi czasy o nowe podforum gdzie z powodzeniem mozesz swoja akcje oglosic :)

Zapraszam do dzialu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99"][B]Bazarek[/B][/URL], z którego dochód jest przekazywany na pomoc potrzebującym psom.
W czesci podwieszonej dzialu jest umieszczony wewnetrzny regulamin.
Zycze powodzenia :loveu:

Posted

Byłam na Bazarku i chyba dobrze zrozumiałam, że to nie musza być tylko książki z dziedziny kynologii? To świetnie. Jeśli ktos będzie chciał kupić książkę, poproszę o wpłacenie pieniążkow na konto Bei100 (na wątku pomocowym o Węgrowie), a dla mnie chyba zeskanowany dowód wpłaty i adres tak? czy macie jakis prostszy pomysł? Myśle, ze jak będę miała dowód wpłaty, to w tym momencie wysyłam książkę.
Baaaaardzo proszę, zaglądajcie do wątku , którego adres jest nad moim banerkiem.
Aha, temat w Bazarku założę i podam tytuły za jakieś dwie godziny.

Posted

[B]Sabinko[/B], cieszę się bardzo, że dobrze się czujesz :Rose: I że jesteś pogodna i masz dobry humor :Rose:

I wiesz, ja tak sobie myślę, że z chemią, czy bez, każdy z nas ma właśnie taką, jak to okresliłaś, "przerwę na życie". Bo przeciez nikt z nas nie wie, co będzie za godzinę, za dzień, czy za tydzień... A my, małe, bidne robaczki możemy jedynie po prostu żyć i nie dać się zeżreć tej niepewności jutra ;)

ps. Link w Twoim podpisie przekierowuje mnie na tronę główną Dogomanii :shake:

[SIZE=1][COLOR=white]pps. i tak ciuchutko spytam, bo nigdzie nie doczytałam, czy kartka ode mnie doszła?[/COLOR][/SIZE] :oops:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Ja naprawde któregos dnia zejda na serce.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Wchodze na galerie i pierwsze co to wchodze na ten temat. A co teraz zobaczyłam ZE TEGO TEMATU NIE MA JAKO PRZYKLEJONEGO! :shake: Az mi sie włos na głowie zjeżył. Ale se mowie nie wpadaj w panike. I dzięki Bogu znalazłam go na 2 stronie. Co za dowcipniś z modratora.:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]No Sabinko wierze w dogomaniaków hihihi i az strach pomyślec co oni wymyśla:crazyeye: :cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen] Co za dowcipniś z modratora.:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]
[/COLOR][/B][/QUOTE]Dowcipniś uzgodnił sprawę z samą zainteresowaną :p
Pozostali, jeśli "kochają" ;) topiczek sobie odnajdą.

Posted

[quote name='Evelina']Dowcipniś uzgodnił sprawę z samą zainteresowaną :p
Pozostali, jeśli "kochają" ;) topiczek sobie odnajdą.[/quote]

[B][COLOR=darkgreen]Ten dowcipny moderator został usprawiedliwiony:p[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Pewnie, że jak "kochają" to znajda patrz JA:loveu:[/COLOR][/B]