mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Sabina1']ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁomatko, po co ja psy focę?:lol: :lol: :lol: Areukaria stoi w pokoiku po Zosi, tam sa wszystkie moje [SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]rośliny[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=6][COLOR=Red][B]Achaaaaaaaaaaaaaa![img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/confused/2/34.gif[/img][img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/confused/2/34.gif[/img][img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/confused/2/34.gif[/img][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [B]Sabinko , fotki super / na koniec to chyba ci się bateryjki rozładowały :roll:/[/B] Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sabino ! Ty sie NIE DENERWUJ ! Masz taki wypasiony aparat, o jakim ja moge tylko marzyć... I juz sie z nim zaprzyjaźniłaś ![/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Psy są świetne - tak więc NIE DENERWUJ SIĘ ! Psa może w końcu mieć KAŻDY ! A to zielsko - nie ... :lol: [/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 No nareszcie!!! :sweetCyb: A o tym marnowaniu dni, to które do którego mówi? :cool1: Quote
Sabina1 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 No bo Sabunia ma cieczkę, a Caro zupełnie na nią. nie zwraca uwagi, więc ona sie do niego zaleca, strasznie śmieszne sceny sa: lize go,trąca, wklada mu główkę pod brodę, bywa, że na nim siada. Bywa wręcz nachalna. Biedny carus zaczął przed nia uciekac. No, za kilka dni to sie wszystko skończy. Quote
KUMPELka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Sabina1']No bo Sabunia ma cieczkę, a Caro zupełnie na nią. nie zwraca uwagi, więc ona sie do niego zaleca, strasznie śmieszne sceny sa: lize go,trąca, wklada mu główkę pod brodę, bywa, że na nim siada. Bywa wręcz nachalna. Biedny carus zaczął przed nia uciekac. No, za kilka dni to sie wszystko skończy.[/quote] :-o To chyba lepiej bo gdyby się zainteresował to wtedy miałabyś niezły problem ;) Biedny Caruś :evil_lol: Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Oj Lilith juz po tylko zapaszkiem - perfumem jeszce nęci ;) gratuluje zdobycz technicznych :multi: Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Zapomniałam, że Saba ma te dni ;) Faktycznie musicie miec ubaw po pachy ;) Quote
Sabina1 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Żal mi jej, bo Caro pomrukami daje jej do zrozumienia, że zachowuje się niestosownie, jest bezwstydna i on jest zażenowany przejawami jejlekkich obyczjów :lol: Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 No cóz ktos musi miec lekkie obyczaje a potem będzie tęsknił za jej przymilnością ;) Quote
aga1215 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Sabina1']Żal mi jej, bo Caro pomrukami daje jej do zrozumienia, że zachowuje się niestosownie, jest bezwstydna i on jest zażenowany przejawami jejlekkich obyczjów :lol:[/quote] Sabinko-możesz to ślicznie sfilmować - Twój aparacik to potrafi NAPEWNO :lol: a i Carowe pomruki się nagrają :multi: Quote
Sabina1 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Dobry wieczór Aguniu ! Idzie wiosna ! Najgorsze już za nami. Do filmiku to mi jeszcze daleko, ale moze do tego dojdę......kiedys :lol: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Sabina1'] Do filmiku to mi jeszcze daleko, ale moze do tego dojdę......kiedys :lol:[/quote] My mamy Bajana nagranego! :lol: Tylko nie umiemy ani umieścić na dogo ani nawet przesłać mailem bo za ciężki, mimo, że taki krótki :roll: A ty Sabinko się nie zniechęcaj bo już i tak się wiele nauczyłaś! :lol: Quote
Sabina1 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Małgpsiu, koniecznie daj ten film. Spytaj sie Agi, albo Gosi, one wszystko wiedzą, ale przyślij nam !!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Sabina1']Małgpsiu, koniecznie daj ten film. Spytaj sie Agi, albo Gosi, one wszystko wiedzą, ale przyślij nam !!!!!!!!!![/quote] [B][COLOR=Blue]Sabinko[/COLOR] nie umiemy! :shake: Próbowałam, w nieświadomości swojej, przesłać mailem, ale nic z tego! Ten filmik, mimo, że króciutki waży 123 MB więc więcej niż ma pojemności sama skrzynka...z tego co wiem :cool3: Jeśli ktoś nam poradzi co z tym zrobić to oczywiście chętnie pokażemy! :lol:[/B] Quote
KUMPELka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Sabinko - właśnie przeczytałam, że czeka na Ciebie z dowozem pod dom :crazyeye: wymarzony kalendarz ogaro-gończy :cool3: i jeszcze jedna miła niespodzianka gratis :multi: Quote
KUMPELka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mmbbaj'][B][COLOR=blue]Sabinko[/COLOR] nie umiemy! :shake: Próbowałam, w nieświadomości swojej, przesłać mailem, ale nic z tego! Ten filmik, mimo, że króciutki waży 123 MB więc więcej niż ma pojemności sama skrzynka...z tego co wiem :cool3: Jeśli ktoś nam poradzi co z tym zrobić to oczywiście chętnie pokażemy! :lol:[/B][/quote] Gosiu, jeżeli nadal masz problem to proszę napisz pw do mnie - już Sławek coś poradzi :razz: Quote
mmbbaj Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [B]Witaj Sabinko :lol: Widzę, że znowu masz nowy avatarek ........., a gdzie nowe fotki? :p[/B] Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [COLOR=Magenta][B]Czyyyyyyyyyyyyy naaaaas jeszczeeeeeeee[/B][B] pamiętaaaaasz...[/B][/COLOR] [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/1.gif[/img] [B][SIZE=3]Sabinko![/SIZE] :shake:...na 6 stronie? :mad: Wracaj do nas![/B]:modla: Quote
Sabina1 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ach te nasze prywatki Bajaneczku, gdzie one :loveu: Ukrywam się, bo nie mam fotek :scared: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Sabina1']Ach te nasze prywatki Bajaneczku, gdzie one :loveu: Ukrywam się, bo nie mam fotek :scared:[/quote] [COLOR=purple]a to tak ładnie nie mieć fotek :mad:[/COLOR] [CENTER][SIZE=6][COLOR=purple][B]my chcemy fotki !!! my chcemy fotki !!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Sabina1']Ach te nasze prywatki Bajaneczku, gdzie one :loveu: Ukrywam się, bo nie mam fotek :scared:[/quote] [B]Sabinko..., a co się stało z aparatem? :hmmmm: Obraził się na ciebie? [/B]:evil_lol: Quote
KUMPELka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Sabina1']Ach te nasze prywatki Bajaneczku, gdzie one :loveu: Ukrywam się, bo nie mam fotek :scared:[/quote] Sabinko - avatarek to chyba także z Lwa ;) - piękny A jak tam Twój prywatny zwierzyniec :roll: i co z tym kalendarzem :roll: Quote
Sabina1 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='KUMPELka']A jak tam Twój prywatny zwierzyniec :roll: i co z tym kalendarzem :roll:[/quote] Wszystkie moje "kulawe kaczęta " mają się dobrze. Na szczęście zaczęła się odwilż. bo Saba rozmiłowana w śniegu, a dwa dni temu znowu sypnęło, po prostu odmawia powrotów do domu. Caruś jest bardzo karny, cieszy go wszystko, ale zgodnie wraca, pod warunkiem, że obejdzie "znany rewir". Nie bardzo lubi chodzić w nowe miejsca. Natomiast ten grubas Sabunia, wchodzi w najwieksze zaspy, tarza sie ,ryje w śniegu i jak czuje, ze koniec spacerku, kładzie się i ani rusz. Jagulka była na kontroli, z tym jej rakiem. Właściwie nic się jeszcze nie posunął. Jest od lipca naciek w płucach, ale nie powiększył się. Czuje się świetnie, trochę głucha, trochę ślepa, ale wściekła jak zawsze i rządzicielka. Te cholerne zdjęcia zrobię chyba dopiero w niedzielę. [COLOR=red]KALENDARZ KUMPELECZKO MAM . [/COLOR][COLOR=black]W zeszłym tygodniu, umówiłam się z Pawłem na GG i odebrałam później u nich. Miałam też okazję poznać i podziwiać ich pięknego Rożka, bardzo grzecznego i dobrze wychowanego.[/COLOR] Quote
KUMPELka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Sabina1']Wszystkie moje "kulawe kaczęta " mają się dobrze. Na szczęście zaczęła się odwilż. bo Saba rozmiłowana w śniegu, a dwa dni temu znowu sypnęło, po prostu odmawia powrotów do domu. Caruś jest bardzo karny, cieszy go wszystko, ale zgodnie wraca, pod warunkiem, że obejdzie "znany rewir". Nie bardzo lubi chodzić w nowe miejsca. Natomiast ten grubas Sabunia, wchodzi w najwieksze zaspy, tarza sie ,ryje w śniegu i jak czuje, ze koniec spacerku, kładzie się i ani rusz. Jagulka była na kontroli, z tym jej rakiem. Właściwie nic się jeszcze nie posunął. Jest od lipca naciek w płucach, ale nie powiększył się. Czuje się świetnie, trochę głucha, trochę ślepa, ale wściekła jak zawsze i rządzicielka. Te cholerne zdjęcia zrobię chyba dopiero w niedzielę. [COLOR=red]KALENDARZ KUMPELECZKO MAM . [/COLOR][COLOR=black]W zeszłym tygodniu, umówiłam się z Pawłem na GG i odebrałam później u nich. Miałam też okazję poznać i podziwiać ich pięknego Rożka, bardzo grzecznego i dobrze wychowanego.[/COLOR][/quote] No właśnie byłam ciekawa jak Pawłowy Rożek się podobał :razz: To masz wesoło z Sabiunią - ja mam podobnie z Kumplem tylko, że on jak wchodzimy do klatki patrzy się na mnie proszącym wzrokiem, że jeszcze troszkę :placz: a jak to nie pomaga to sobie nawet popłacze troszkę :roll: Popieść biedną Jagulkę od nas :-( Quote
Recommended Posts