Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']czkasz za pieniądze? :crazyeye:

a kogo? :evil_lol:

tego dumnego pana ?:razz:
Ano czkam :crazyeye: , cokolwiek to znaczy. Wiesz Pika , podoba mi sie Twoje stwierdzenie. W taki sposób o Carusiu nie myslałam. Jak on po każdej komendzie najpierw przygląda mi się , a wykonuje ją po chwili, brałam to za tępotę , albo beszczelność. (przyzwyczjona jestem do Saby, która reaguje natychmiast). Ale może to jest dumny pies i czeka, zebym sobie nie myślała, że on jest taki wiernopoddańczy? W każdym razie tak będę podchodzić, bo może masz rację. Mój dumny, nie płaszczący się i nie narzucający wyżłunio:loveu: .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ano czkam :crazyeye: , cokolwiek to znaczy.
no czkawka to czkawka :evil_lol:

Sabina1 napisał(a):
Wiesz Pika , podoba mi sie Twoje stwierdzenie. W taki sposób o Carusiu nie myslałam. Jak on po każdej komendzie najpierw przygląda mi się , a wykonuje ją po chwili, brałam to za tępotę , albo beszczelność. (przyzwyczjona jestem do Saby, która reaguje natychmiast). Ale może to jest dumny pies i czeka, zebym sobie nie myślała, że on jest taki wiernopoddańczy? W każdym razie tak będę podchodzić, bo może masz rację. Mój dumny, nie płaszczący się i nie narzucający wyżłunio:loveu: .

Haha po prostu Saba to labek, :lol:
Jam przyzwyczajona do molsa więc do wolnego po zastanowieniu się, wykonania komendy jestem przyzwyczajona :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
no czkawka to czkawka :evil_lol:

Haha po prostu Saba to labek, :lol:
Jam przyzwyczajona do molsa więc do wolnego po zastanowieniu się, wykonania komendy jestem przyzwyczajona :lol:

jestem pewna, że hasło "na spacerek" nawet Saba wykonuje bez zastanowienia - czyż nie?????????????:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']jestem pewna, że hasło "na spacerek" nawet Saba wykonuje bez zastanowienia - czyż nie?????????????:evil_lol:

taaa pewnie :roll:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):

czy Ty ją Pikuś w łóżku na smyczy musicz trzymać:crazyeye:

nie, nie musze w łózku doskonale się sprawuje bez smyczy :evil_lol:

Tu tylko chcialam z nia iśc na poranny spacer :roll:, wiec ja "ubralam" m, ale to jak widac, tylko ja chcialam iśc :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
nie, nie musze w łózku doskonale się sprawuje bez smyczy :evil_lol:

Tu tylko chcialam z nia iśc na poranny spacer :roll:, wiec ja "ubralam" m, ale to jak widac, tylko ja chcialam iśc :roll:

u nas jest wręcz przciwnie:evil_lol:

Posted

Aga, wiem już o co chodzi z tym zapowietrzonym aparatem i jego niewydarzoną funkcją makro. Żeby robić makro, trzeba dokupić komplet soczewek za ponad 100 zł. To makro co mam jest do.........:angryy:

Posted

[quote name='Sabina1']Aga, wiem już o co chodzi z tym zapowietrzonym aparatem i jego niewydarzoną funkcją makro. Żeby robić makro, trzeba dokupić komplet soczewek za ponad 100 zł. To makro co mam jest do.........:angryy:
:hmmmm: :niewiem: - dziwne - w moim (a mamprzecież niższej klasy) było od razu :hmmmm:

Posted

[quote name='Sabina1']Parę zdjęć z "Dni SGGW" organizowanych ,jak co roku ,na warszawskiej uczelni.
PIESKI

Piekny seter angielski

Bernuś - ratownik

ooo -jakie fajne pieski :multi: czy my przypadkiem tych ogarków skądś nie znamy :hmmmm:
a kwiatki były???

Posted

Aga - było mnóstwo kwiatów. Bukiety artystyczne, szkółki różne się wystawiały. Ale nie mam ani jednego zdjęcia, bo zdenerwowały mnie fretki. Stałam długo i usiłowałam zrobic chociaz jedną fotke, tym ruchliwym scierwom. Straciłam czas i musiałam wracac do pracy. Będę teraz focić tylko zwierzęta gospodarskie. Byk przez cały czas mojego pobytu na wystawie, stał w tym samym miejscu.
Te ogarki to Bas z Kiciborza i Szeptun Goniwiatr.

Posted

[quote name='aga1215']ooo -jakie fajne pieski :multi: czy my przypadkiem tych ogarków skądś nie znamy :hmmmm:
Psipadkiem nie :shake: , ale znamy tę osóbkę bez głowy, to hodowczyni św.p. tatusia naszej Poświatki :multi: .

Posted

[quote name='Poświata']Psipadkiem nie :shake: , ale znamy tę osóbkę bez głowy, to hodowczyni św.p. tatusia naszej Poświatki :multi: .
Zgadza się to włascicielka zmarłego Dusiołka. A bez głowy jest niechcący i bez złej myśli :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']
Te ogarki to Bas z Kociborza i Szeptun Goniwiatr.Z Kiciborza ! Czyżby to był braciszek Barda??? Zdjęcie Barda jest w kaledarzu gończych i wygląda o niebo młodziej, ma mniej siwą morduchnę .