Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

maga fryzurka odjechana na maxa! a mileczka wygląda w niej nieziemsko :D

onka Twoje pieski pięknieją z dnia na dzień :lol: ...tylko szkoda,że rumianek nie bedzie miał radarków,jak cała reszta.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
śliczności :angel: :angel: a czemu Rumianek nie został kosmitą? :lol:

no własnie sama nie wiem.. bije sie z myslami czy tak czy nie? :roll:
no bo bedzie miał taki długi właos jak tata na uszach to i szkoda.. bardzo mi sie podobaja z takimi ucholami
i nie wiem
juz mialam ankiete robic :wink: czy kleic czy nie kleic

Posted

onka napisał(a):
AnkaW napisał(a):
śliczności :angel: :angel: a czemu Rumianek nie został kosmitą? :lol:

no bo bedzie miał taki długi właos jak tata na uszach to i szkoda.. bardzo mi sie podobaja z takimi ucholami
i nie wiem
Jedni wolą kłapouszki , inni z radarkami. Mnie podobają się kłapouszki, ale on musi się przede wszystkim tobie się podobać

Posted

onka napisał(a):
Emkus ja iwme, wiem,ze Ty jestes fanka stojących
a moze zrobimy ankiete co? :wink:
tylko jak......... :roll:

no to ja jestem za stojakami :roflt:

Posted

Em-ka napisał(a):
onka napisał(a):
Emkus ja iwme, wiem,ze Ty jestes fanka stojących
a moze zrobimy ankiete co? :wink:
tylko jak......... :roll:

no to ja jestem za stojakami :roflt:
Ja za kłapciatymi

Posted

Onka cudne te twoje maleństwa, ale o tym to ty już dobrze wiesz :D
Jeszcze nie tak dawno Tasi tak wygladała i również oglądałam jej zdięcia. Ale te misie szybko rosną.
Dziś Tasi się obraziła na weta tak barzo że nie zjadła jednego posiłku :D Już wpadłam w panikę, że znów chora, ale panienka sie wyspała i zjadła kolejną porcję. Teraz próbuje odgryść się na Panu, który musi wstac o 4 rano, i szaleje jak dziki zając po całym domu. A jaki raban przy tym robi. :D Jak Arti spojrzał na nią z dezaprobatą to go obszczekała. no i mój małżonek stwierdził, że to moja wina, bo ja też szaleję na noc :D :D :D

Posted

onka napisał(a):
a tutaj moje ufoludki :lol:
Rumianek zostaje z klapnietymi ucholami :)
Ramonda

Rosa Thea

Rubus

Rumianek

onka cudowne te ufoludki!! :D :D

Posted

onka napisał(a):

i nie wiem

ja bym tam postawila :D
a wlosy moze miec tez na stojących :D daj mu szanse!! :lol: :lol:

Posted

Onka zostaw wiszące,jak będzie miał długi włos na uszkach będzie wyglądał super.Tym bardziej że zapowiada się na dużego psa.Małemu pp jest dobrze ze stojącymi uszami duże wygladają śmiesznie.

Posted

paniMysza napisał(a):
marta, warto byłoby juz uszy stawiac, przynajmniej łysemu.
Nie rozumiem , jak to jest(ja mam zerowe doświadczenie w grzykach), dlaczego jednym same stają uszki, a innym trzeba stawiać. Mojej same stanęły, bez żadnych zabiegów.

Posted

paniMysza napisał(a):
uszy sa rózne :D jedne same stoja odrazu jak radary, innym trzeba troche pomagac.
A czy to można poznać odrazu, które będą same stały, a które trzeba kleić, bo nieudolnym klejeniem można chyba spowodować, że nigdy nie staną (ja tu mówię w oparciu o sznaucery, którym często musiałam stawiać uszy}

Posted

masz racje draczyn, nieudolnym klejeniem mozna osłabic ucho (niestety ja tak nieudolnie kleilam i marcelowi oklapło jedno :-? ). 7 lat temu nie miala kogo zapytac jak to robic najlepiej i chyba przez miesiac zle kleiłam :-?

Posted

No właśnie, chyba jak się nie umie tego robić, to lepiej nie kleić, bo przecież mogą same stanąć, tak jak u mojej grzywaczki. Hodowczyni mi kazała kleić. Ja nie posłuchałam i uszy stoją świetnie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...