didi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Witam Was!! Ciesze się bardzo że zdjęcia Wam się podobają !! Konczitka wygląda jak jedna wielka KULKA. No jutro ma 58 dzień wiec poród w tym tygodniu. Myśle że tak za pare dni, teraz napewno nie bo nie zanosi się jeszcze na to! Pozdrawiam
resuruss Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Trzymam mocno kciuki za szybki i bezbolesny porod!!!!!Zreszta dla Was to nie pierwszy raz wiec wszystko pojdzie szybko i wprawnie!!!!Oczywiscie jak maluchy beda juz wieksze czuje sie zaproszona na pepkowe!!!! :wink:
didi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='resuruss']Trzymam mocno kciuki za szybki i bezbolesny porod!!!!!Zreszta dla Was to nie pierwszy raz wiec wszystko pojdzie szybko i wprawnie!!!!Oczywiscie jak maluchy beda juz wieksze czuje sie zaproszona na pepkowe!!!! :wink:[/quote] Czyli jak to się mówi ...."nie dziękuje" No rzeczywiście nie pierwszy raz! hmmm jak sięgam pamięcią to teraz bedzie .... 7. Pierwsze szczeniaki odebrałam sama w wieku 13 lat :D ale nie było tak źle bo wcześniej widziałam jak to robi weterynarz :wink: Oczywiście zapraszam na pepkowe !! :D
resuruss Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Oj juz sie doczekac nie moge! :D :D :D Zaszaleje z moim aparacikiem i maluchy beda mialy cala serie zdjec!!!!!!Ale fajnie!!!!!!!!! :baby:
didi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ja również nie moge się doczekać tych maluchów :D
maga18 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [b]Didi[/b] Jason ślicznie obrasta!!! :angel: A rozjasnia sie? Czy jest taki tricolor? Bylam na waszej stronie - zmienila sie - na lepsze!! :D Ale nie znalazlam tam info o Jasonku ;) Trzymam kciuki za młodą mamusie!! :D
anna1 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Dudek'] [img]http://www.rosathea.com/Fot/tata4a.jpg[/img] [/quote] ale fota:)) dudek- Verka to dopiero modela :)))
anna1 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 no to trzymam kciuki za najblizsze porody:))) zuczek zostal juz po raz drugi dziadkiem:) pierwsza to heisha w kanadzie - 2 hl dziewczynki i 2 hl chlopaki a druga to Amanda (Scherry lady favonius) - 1 lysy chlopak, 1 owlosiona dzierw\czynka i 3 gole dziewuchy!!!!] [img]http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/amandaslitter.jpg[/img]
didi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='maga18'][b]Didi[/b] Jason ślicznie obrasta!!! :angel: A rozjasnia sie? Czy jest taki tricolor? Bylam na waszej stronie - zmienila sie - na lepsze!! :D Ale nie znalazlam tam info o Jasonku ;) Trzymam kciuki za młodą mamusie!! :D[/quote] Witam !! Jason troszke się rozjaśnia, pod koniec swojej "przemiany" będzie biało-srebno-czarny :D Strona nadal jest w przeróbce, o Jasonie też będzie. troche to trwa ale nic na to nie poradze :( [color=olive][b]Ania1 [/b][/color] Wielkie dzięki!! A co to za śliczne maluchy?? Tyle łysych :D ??!! Pozdrawiam [/b]
anna1 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 hej didi:) to sa wnuki Campariego, a mamą jest Amanda z pierwszego miotu od Olivii Favonius; tata to Lemiz Celebrity N'CO , ten sam co tata mojego miotu "M" :)) Amanda sie popisala- 4 lyse (w tym 3 suki ) i 1 owlosione i do tego dziewuszka :))) i wszystkie ladnie zarosniete; beda pewnie talk samo super zarosniete jak moje;
orsini Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Amanda juz ma dzieci???? :o :o :o albo ona mloda albo ten czas zapie... jak dzik
anna1 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 i jedno i drugi:) Amanda w lutym konczy 2 lata a czas niezle zap. odchowa dzieci i wraca na ringi konczyc reszte:)
AngelOfDeath Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 orsini jestes juz psy-chopata :lol: :lol: :lol: :lol: gratulacje :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='AngelOfDeath']orsini jestes juz psy-chopata :lol: :lol: :lol: :lol: gratulacje :lol: :lol: :lol:[/quote] hahahaha tak od 10000 juz bylam :lol: :lol: :lol: :lol: liczy sie reflex...szachisty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini jestes juz psy-chopata :lol: :lol: :lol: :lol: gratulacje :lol: :lol: :lol:[/quote] hahahaha tak od 10000 juz bylam :lol: :lol: :lol: :lol: liczy sie reflex...szachisty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale ciebie dawno tu nie bylo :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 hahahaha no fakt, ale wiesz ja przez tydzien nie nabijam ponad 1600 postow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 to skoro jestes to zobacz co sie dzialo na topicku przycinanie ogonow ... niezle akcje :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 ja juz nie mam sily z tymi oszolomami rozmawiac :lol: :lol: :lol: :lol: oszolomy w rzadzie , oszolomy everywhere, juz mam dosc pie... moherowych beretow!!!! podobno chca pozamykac w niedziele markiety!!! :o :o :o centra handlowe tez sie pod to beda lapaly?pewnie tak :evil: :evil: :evil:
AngelOfDeath Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='orsini']ja juz nie mam sily z tymi oszolomami rozmawiac :lol: :lol: :lol: :lol: oszolomy w rzadzie , oszolomy everywhere, juz mam dosc pie... moherowych beretow!!!! podobno chca pozamykac w niedziele markiety!!! :o :o :o centra handlowe tez sie pod to beda lapaly?pewnie tak :evil: :evil: :evil:[/quote] masz racje , niestety :-? :-? :-? :-? :-?
resuruss Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Angel!!!!!Gratuluje plomyczka!!!!!!Szybki jestes :lol:
maga18 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='anna1']no to trzymam kciuki za najblizsze porody:))) zuczek zostal juz po raz drugi dziadkiem:) pierwsza to heisha w kanadzie - 2 hl dziewczynki i 2 hl chlopaki a druga to Amanda (Scherry lady favonius) - 1 lysy chlopak, 1 owlosiona dzierw\czynka i 3 gole dziewuchy!!!!] [img]http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/amandaslitter.jpg[/img][/quote] :o ten Cebbi to kurcze płodny w łyse widze :lol: :klacz:
AnkaW Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Śliczne :angel: :angel: Tylko gdzie reszta zdjęć maluszków :evil: [b]Onka[/b],/chyba w szpitalu więc wybaczone, wracaj szybciutko do domku :P / [b]Agama, Marta [/b]kiedy fotki bo one tak szybko rosną
Agama Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 AnkaW zdjecia beda jeden grzywaczyk juz otworzyl oczeta :D
Recommended Posts