Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis parę ujęc z życia maluszków

to mnie rozczula normalnie, taki mały emrionik hah

tak się zawsze poskręcają że nie można zrobić fajnego zdjęcia

Posted

orsini napisał(a):
no i jeszcze lazi po scianach dla rozrywki:)))))))))))

Anna1 w encyklopedii psow rasowych jest napisane ze pewna suka gryfonika upolowala wrobla dla szczeniat :o :o :o czy one sa do tego zdolne ?? :lol: :o :o :o :o :o

Posted

hahahaha chyba znalazla zdechlego bo jakos nie bardzo sobie wyobrazam, ze z takim pyszczkiem to one na cos poluja hahahahaha
ale zwinne sa skurczybyki :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
onka napisał(a):

:angel: :angel: :lilangel: :lilangel: slicznosci :angel: :angel: :lilangel: :lilangel:

a skóry ma tylleee że starczyło by dla dwóch łysoli :lol: :lol: całkiem jak shar pejek :lol:

Posted

Angel- to jest mozliwe :))) w zyciu bym nie pomyslala ze to to jest zwinne i szybkie ale JEST :)
niby ma problem z jedzeniem w zwiazku z duzym przodozgryzem ale jak jest jej smakolyk np. wedzone ucho(im bardziej smierdzi tym lepiej) to pochlania w mig i z taka sprawnoscia ze mi czasem oczy z orbit wychodza:)
wlazi wszedzie- nie wiem jak- na parapet gdzie nie ma po czym sie wspiac :o - zero krzesla, kanapy czy czegos innego;

Posted

ale będzie z Moni cholera oj będzie temperamencik to ona ma:) a jak nadgoniła rodzeństwo wagowo :D bałam sie ,ze nie da sobie rady przy tych klockach grubych dupciach a jednak :D
a jak pape drze ja sie dostac nie może do cyca hah
jest kochana bardzo i ciągle gdzies łazi :)

Posted

angel- przegladalam wczoraj katalog poznanski i widze ze amitycja przoduje w papilonach- masa ich byla z amitycji:) czyzby chince juz zarzucili?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...