Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe,teraz doczytałam ,ze mnie tu faworyzujecie za ujecia ;)
Nic specjalnego nie robie....co poradze ,ze moje psy to odmiency :evil_lol:
Ale miło mi sie zrobiło ;)

Posted

Bułka teraz wygląda jak husky :evil_lol:
A Madze przypominała takiego misia z okresu komunizmu - ciałko misia z buzią lalki :evil_lol:

Wogole Maga jak weszłą i zobaczyła Bułke to w szoku jaka Bułka mała jest :loveu:

Posted

Po zgoleniu maszynką na łysolka u Bułki włos na razie odrasta ...no i na razie jest jak u szczeniaka - kazdy w inna strone ...na grzbiecie jej stoi do gory ,na łapakach i na klateczce juz opada .Jakos nie widze zeby sie krecił....Nazwałabym to raczej etap wicherków :evil_lol:

Poza tym zauwazyłam ,ze włosa jest wiecej i juz jestem przerazona ,bo Bu nigdy nie narzekała na słaby włos...No i smieszne jest to ,ze w miejscu gdzie sie rozdrapała na łopatce włos rosnie twardszy i kruczoczarny z rudym przesianiem.....i bez podszerstka :crazyeye:

Lalunia !!!Mowiłam Ci ze ja teraz fanka Kofi .Bedziemy sie zamieniac tak.Tesknie troche do włoskow juz ;)

Posted

[quote name='Dada']A komu Bułeczka język pokazała?
Wygląda jak mini wersja niedźwiadka :loveu:[/quote]

Bulin sie zajadała trawą a ja wyczekałąm dobry moment gdy nadmiar chciała wywalic z buzi :evil_lol:

Posted

slodka fota na dobranoc:loveu:calusy w ten brazowy nochalek,mam slabosc do brazowych psow wszelakich ras:oops:na ulicy tez moj wzrok koncentruje sie na wielorasowcach w kolorze brazu,choc nigdy nie ubieralam sie w ta barwe

Posted

Agamo!!Gizmus ma swoj urok :loveu: i ten brązowy nosek jeszcze mu tego uroku dodaje .Moja mała paroweczka :loveu:
Pamietam był miot saluk w 1992 roku - i była tam sunia własnie czekoladowa /wątrobiana i miała zielone oczy !!!!!!Nie wystawowa była ,ale ten kolor poprostu nieziemski był :loveu:

Posted

Gizmus jak zwykle besciarski:loveu:widzialam w bazie grzywka o kolorze ciemnnej czekolady,nie pamietam czy byla to dziewczynka czy chlopiec-nagus Cudo:loveu:
przyznaje sie bez bicia mam odchyl na punkcie tego koloru-czego wyrazem jest King

Posted

Są dwie czekoladki w hodowli Roin Gold po Corvettce.Wiem ,ze w Rossini oprocz Gizma był taki jego brat Goldi i jeszcze chyba 2 psiaki z innego miotu.
Jakby nie było blokad typu metry kwadratowe ,kasa i zdrowy rozsądek to pokusiłabym sie o kolejnego brąza ,no i o niebieskookiego tez :loveu: .

Posted

ha kazdy chcialby jeszcze jednego i jednego
byl wspanialy artykul w PSIE autorstwa Pana Z .Jakubowskiego odnosnie Jego pobytu w hodowli czalow ,stara podmoskiewska willa i w kazdej komnacie na fotelach ,kanapach po kilka misiakow...
musze koniecznie po latach jeszcze raz przeczytac-artykul napisany przepiekna polszczyzna i o takim klimacie...:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='resuruss']Po zgoleniu maszynką na łysolka u Bułki włos na razie odrasta ...no i na razie jest jak u szczeniaka - kazdy w inna strone ...na grzbiecie jej stoi do gory ,na łapakach i na klateczce juz opada .Jakos nie widze zeby sie krecił....Nazwałabym to raczej etap wicherków :evil_lol:

Poza tym zauwazyłam ,ze włosa jest wiecej i juz jestem przerazona ,bo Bu nigdy nie narzekała na słaby włos...No i smieszne jest to ,ze w miejscu gdzie sie rozdrapała na łopatce włos rosnie twardszy i kruczoczarny z rudym przesianiem.....i bez podszerstka :crazyeye:

Lalunia !!!Mowiłam Ci ze ja teraz fanka Kofi .Bedziemy sie zamieniac tak.Tesknie troche do włoskow juz ;)[/quote]

Kc ma tak samo po wyszarpaniau wlosa na grzbiecie jak tanczyła break dance:) Za to moja aprzechodzi etap łysienia przez ten gorąc:):) juz jest chyba 100% hailess:lol: nie ma z czym na wystawe jechac:shake:

Siwy do cyrku:)

Posted

dawno nic nie wstawialam.. ale moje psiaki niestety nie sa takie uzdolnione jak wasze.. widocznie grzywacze w kupie zachowuja sie inaczej:):) ale cos wstawie;)
najpierw Kc przed kapielą;) ta litość w oczach tak ją nie uratuje przed kąpaniem i suszeniem:diabloti:
[IMG]http://img507.imageshack.us/img507/1435/p7210025gz8.jpg[/IMG]

raz przypozowała:).. na konkurs najdłuższego jęzora

[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/5141/beztytuuhi2.jpg[/IMG]

a potem ksieżniczka juz byla znudzona
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/1328/p7180018pu0.jpg[/IMG]

i jeszcze moj kudłaty głupowaty:)
[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/3434/p7210030cq6.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...