Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie, dlaczego młoda pozuje 'od tyłu'? :)

Joy:

Usiadł paskudnik na Sary głowę:p

Niedźwiadek powoli się z niego robi, włoski odrastają

Posted

z tych co sa na zdjeciach to ruda suka pp i pies hl (brazowo-kremwy) ida za granice... bialo czarna zostaje u mnie i jeszcze sa w PL dwa pieski pp :loveu:

Posted

[quote name='Dada']Właśnie, dlaczego młoda pozuje 'od tyłu'? :)

Joy:

Usiadł paskudnik na Sary głowę:p

Niedźwiadek powoli się z niego robi, włoski odrastają

maly coraz fajniejszy jeszcze troche i chlopak bedzie biegal po ringach:lol: a Sara ma kompana do zabawy

Posted

Młoda ma dupkę jak modelka :lol: . Przyznam, że się zachwycałam :evil_lol:
Dziękuję :oops: , a Joy to taki lovelas, że jak nad stawem byliśmy w niedzielę, to się ludziom pakował na kocyk kładł się na plecki i prosił zeby po brzuszku drapać. I niestety też błagał o jedzenie i dostawał! :shake: juz 5kg waży, a to wszystko przez miłosć do jedzenia.. Po pływanku w jeziorku jak mokry wyszedł, to moja mama skwitowała to jednym zdaniem.. Że już nie tylko Sara tłuścioszek (moim zdaniem to ona jest nabita, nie gruba)
A jak Wam się to podoba?

Maga!
To, ze krowka zostaje u Ciebie, to jasne :D, ślicznotka. Ale nie wiedziałam, ze jeszcze dwa pieski, super! Pewnie na ringach będziemy je niedługo oglądać :D

Posted

maga jakie rozbrykane pociechy, urocze są:loveu: ...juniora to już niedługo bedzie ciężko odróżnić od Tofika:)

Posted

[quote name='cyga']maga jakie rozbrykane pociechy, urocze są:loveu: ...juniora to już niedługo bedzie ciężko odróżnić od Tofika:)

Hihi ,kolejny klon :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...