Dygotka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ouuu... ja chcę trzeciego grzywka ! :placz: Uzależnienie Totalne.
resuruss Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malaSilky napisał(a):Foteczki i psiaki super:p a moze tak prosic o porownanie konia z grzywka?;) Kon i grzywka jest 2 strony wczesniej ;) Michał jak profesjonalny model :loveu: Super ,ze masz aparat - duuuuzo fotek rob!!!!!!!
Dada Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Natalia, piękne zdjecia Ps: masz sliczny dywan w kropeczki :lol: Dygotka: też chce kolejnego grzywacza i mieć będę.. ale sobie jeszcze poczekam..:roll:
Dudek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 mam kilka fotek moich dzieci;) Whoopi Wessi Water Lily Wizard
miniaga Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kasia bardzo fajnie te twoje maluszki się ruszają:loveu:
resuruss Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Fajne dzidzolki ,choc juz w sumie podlotki to są :loveu: Mam władzeeeeeeeeeeee!!!!!:evil_lol:
Dudek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ress - Ale Zuza ma raj na ziemi:loveu: Dada - aż strach się bać;) :evil_lol: Natalia - dopiero przeczytałam o tych rajstopach:evil_lol: uśmiałam się strasznie:cool3: znajoma nie mogła nosić rajstop - bo jak je zakładała to jej suka (z którą się bawiła w jej młodości w przeciąganie rajstop) zaczynała 'zabawę' a była gabarytów przerośniętego ON-ka:evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a ja dzisiaj musiałam zwrócić rodowód Wendy do poprawki bo znalazłam aż 10 błędów:mad: m.in. taki w ktorym ten sam pies był jednocześnie matką jednego psa a ojcem drugiego:evil_lol: no i oczywiście drugi hicior to że przy Milvie wpisali PRA - chociaż dostarczyłam kopię certyfikatu z OptiGen-u i wyraźnie napisałam prcd-PRA NORMAL/CLEAR:mad: :mad:
Dada Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 One tak się wspaniale bawią :diabloti: Joy zacheca Sarę do zabawy podgryzając za ucho, a później się ścigają, w jedną stronę Sara Joyka, w drugą Joyek Sarę. Jak dwa głupki. Na tym zdjęciu śmiesznie to wyszło. Joyek atakuje:evil_lol: , a on jest taki grzeczniutki, aniołeczek
resuruss Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hihi,widze ,ze walki psow juz nie tylko u mnie są :evil_lol: Dudek .....normalka ......u mnie w ZK ,juz była pani z rodowodem w ktorym ojciec urodził psiaka kryty był dziedkiem ze strony matki ,ktorej wogole nie było wpisanej :evil_lol: A ja dzis robiłam foteczki na stronkę
lalunia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 resss siwego znam a ten blądynek to kto ? bo ja zacofana jestem
Dada Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Piękne! Dudek: Jeżeli teraz będę wyrabiać Joykowi rodowód na podstawie metryki to mogą być też błędy? Nie wiedziałam, ze taki bałagan w ZK mają Ress: trudno to nazwać walkami psów ;) , trzeba by więcej kompanów do zabawy, by podkręcić atmosferę. Ale one mają coś takiego, ze w połowie naszej drogi na łące, kiedy wiedzą, że w tą stronę się już wraca, to zaczynają się rozkręcać i szaleją :evil_lol: Dzisiaj natomiast moim psom nie chciało się bawić, polatały chwilę na działce i padły na trawie. Zdjęcia jutro, bo dopiero pracę pisać skończylam i idę spaaać :)
resuruss Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dzieki Dada! Ja musiałam zrobic dzis foty ,bo cos ze stronki mi czesc poznikała i są tylko info ,ze taki obraz nie istnieje :placz: Czekam na foty jutro!!!! Ja zauwazyłam u moich psow ,ze jak wstaje i ide sie napic lub usiasc jak człowiek przy stole to one sie rozkręcają :evil_lol: A tak pozował Siweusz ,co wybitnie ochoty na modeling nie miał
maga18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dada błędy mozesz miec zarówno w metryce jak i rodowodzie. Metryke sprawdza hodowca i tak jak w przypadku Dudka oddaje do poprawki jak zachodzi taka potrzeba, a rodowod sprawdza wlasciciel - Ty - i jak widzisz rażące bledy to rowniez zwracasz rodowod do poprawki. Moj Toffi ma w imieniu matki błąd: powinno byc BRITISH GLORY BERENIKA a ma ...BERENIKE ale jakos zapomnialam o tym i nie poprawialam :grins: co innego jakby mial bledy w nazwie hodowcy, wlasciciela, badz w swoim imieniu czy dacie ur - wtedy bym o to zadbala by poprawili... jednak ten bląd co ma uwazam ze nie ma zaczenia, bo metryki dzieci nie robi sie na podstawie rodowodu a na podstawie karty miotu Pamietam, ze w jednej metryce mialam blad w imieniu American Beauty - poprawili mi od ręki - napisała Pani poprawnie imię i przybiła pieczątke - mam juz rodowód Bezy i jest wszystko OK! :)
maga18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ress cudne fotki!!! :loveu: Harley marzyciel a Swiy to po prostu bombowo wyszedł w statyce!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :angel:
resuruss Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dzieki Magus!!!!Harys odkurzony ,oprocz tego ,ze chudy ,to nawet nawet chłopinka biegała ;) A na Siwego mam new sposob - musi zobaczyc psa ,to sam staje jak mur . Mam tez foty Smarkatej w ruchu......wprawdzie nie tak łądne jak Twoje ,ale są ;)
maga18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 zauwazyliscie, ze nie ma opcji edytowania postów? :razz:
resuruss Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Zauwazyłam i sie wsciekłam!!!!!!!!!Zrobiłam takiego byka ,ze myslałam ,ze padne jak go zobaczyłam i nie moge poprawic :placz:
maga18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 trzeba zaczac pisac do modów i adminow zeby poprawilai nasze posty to wtedy nam przywroca ta opcje :evil_lol: :lol: bez sensu ze ją wyłączyli...:razz:
Recommended Posts