Dudek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nadrabiam zaległości bo się malo dzieje dzisiaj w pracy:evil_lol: Sticz jest po prostu boski:loveu: a jak się jego kolega nazywa?? Arisa - musisz szaleć ze szczęścia - 2 grzywki to już raj na ziemi;) Maga - Alpen Gold - super model - czekam na następne foty:p Małe Wiatry Pustyni - super!!!! Podoba mi się bardzo tricolorka:loveu: :loveu: :loveu: Donio - Jęziu dla mnie bomba!!!! no i jak już wcześniej pisałam Zuzia mnie po prostu rozczuliła!! Puputek mały:loveu:
Natalia:) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='resuruss'] Człowiek moc-elastyczny i zadziwiony grzywacz :cool1: Super focia!!
anna1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='lothia'] Ress- to jest poprostu rewelacja!!!!! a Pasiak z jakim zdziwieniem zaglada; :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Zdolna jestem dziewczynka prawda? Dzis przez połowe dnia nie miałam netu......i postanowiłam zabrac dzieci na działke.Bułka ma cieczke wiec chodzi tylko na smyczy ,a dzis poprostu szalała.Tak miło słonko swieciło ,ze sobie siedziałam na ziemi ,i chyba mnie przewiało....bo teraz sie trzese jak osika .
Agama Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aniu niedawno chorowalas ,siedzenie na ziemi ,chyba lanie powinnas dostac
resuruss Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :oops: Pogoda taka zwodnicza była ...słonko swieciło ,ze nie czułam jak zimno w doopke mi wchodzi :evil_lol: . Agamo specjalnie dla Ciebie :pierwsze tej wiosny u mnie na działce:
maga18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 do zabawy najlepsza.... pańciowa pończoszka!!! :cool1: zgodne rodzenstwo :loveu: phi... a ja mam caly koszyczek misiów :multi: poka, poka :cool3: gruba, rozpycha sie... ide sobie :angryy: mojeeeeeee wszystko mojeeeee :grins:
maga18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 bozeeee co to ja mam za rusztowanie na głowie... :razz: gdzie? nie widze? hehe ja nie mam :grins:
maga18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hmmm co by tu zbroić... :hmmmm: aaaa gazetka :diabloti: a masz, a masz :mad: a co tu sie dzieje?? mamo, mamo to one ja jestem grzeczny :angel: gazetek nie wolno... ale o łysym nie było mowy :diabloti: :mad:
maga18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 i z serii "porównanie" Apricot Bohito w wieku 3 dni i 5 tyg oraz jaki tatuś taki syn (tatuś - Toffik z prawej w wieku 3 miesiecy :) )
resuruss Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Maga!!!Do zabawy najlepszy jest przeciez kotek :eviltong: Słodkie foteczki malcow :loveu:
maga18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nie mam koteczka... :) ale moze ptaszniki sie nadają :hmmmm: :lol:
flashka-g Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='resuruss']Maga!!!Do zabawy najlepszy jest przeciez kotek :eviltong: Słodkie foteczki malcow :loveu: o kocik..:evil_lol: :cool3: haha Pasiak ma zaczepista minke:loveu:
resuruss Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A Ty sikasz dalej w domuuuuuu :eviltong: No ,bo ja malusia jestem :oops:
Solange Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Maga, ale szczeniaczki piękne...!!! :loveu: :loveu: :loveu: Res, widzę, że małej się na spacerku podobało! :loveu: :multi: A kot nie podrapie jej tej gołej skórki?
resuruss Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Solange napisał(a):Maga, ale szczeniaczki piękne...!!! :loveu: :loveu: :loveu: Res, widzę, że małej się na spacerku podobało! :loveu: :multi: A kot nie podrapie jej tej gołej skórki? Solange!Ja mysle ,ze nie ,bo to ten mały diabeł atakował,wiec chyba kot krzywdy jej nie robił.Poza tym ja skracam pazury moim kotom ;)
AngelOfDeath Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Maga i Ress zdjecia rewelacyjne !!!!!!!!!! Widac ze psy zyja :loveu::loveu::multi: i sa szczesliwe !! a nie poustawiane na stolach :evil_lol: jak figurki z porcelany :diabloti:
maga18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ress fotki pierwsza klasa!! Az chce sie isc z psami na to błoto jak se patrzy na wojaże Twoich grzywków!! ;) Pasiak ma pięęęęęęękna kurteczke :loveu:
resuruss Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzieki ,ja cała zime czekałam na to ,zeby w koncu pofocic w normalnych warunkach. A Pasiakowa kurteczka juz przyciasnawa bedzie niedługo :evil_lol:
Recommended Posts