Dudek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Gdyby sędziowie oceniali moje psy w kuchni...:crazyeye: :cool3: :multi: ;)
Light of Shin-Ra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ale macie piękne grzywki tylko pozazdrościć. Nie to co moje. To Narake brudny po trzygodzinnym spacerze w lesie i posklejany lanoliną i Inuyasha też utytłany w ziemi bo kopał (jemu się czasem zdaje, że jest norowcem chyba) a wogóle to najlepsze biegi przez błoto. Za to koty piękne i czyściutkie prezentują robioną przeze mnie biżuterię.
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A ja pozazdrościłam wszystkim(bo ja taka zazdrośnica jestem) i od dziś mieszka ze mną naga suczka:loveu::loveu::loveu:
Dudek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 miniaga napisał(a):A ja pozazdrościłam wszystkim(bo ja taka zazdrośnica jestem) i od dziś mieszka ze mną naga suczka:loveu::loveu::loveu: no to super-pochwal się fotką
Dudek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Han Sharn'] Za to koty piękne i czyściutkie prezentują robioną przeze mnie biżuterię. jakie dostojne sfinksy:loveu: piękne zdjęcia!! bardzo nastrojowe:p a i bużutki niczego sobie:multi: super!
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nio nie mam jak, bo oddałam wczoraj aparacik :placz::placz::placz:
Dudek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ależ Narake szybko odrasta:crazyeye: Sharn, fajnie mają chłopaki z Tobą:loveu:
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='onka']ach Verka:) piękna panna:) a tutaj moja Gieniuchna:lol: Onak piekne zdjęcia. Twoje psy maja boską sierść!!!
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Naguska pochodzi z hodowli Kozłówkowy Wzgórek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W związku z modą na golone pp dorwałam wczoraj Tygrysa Tasmine i zrobiłam sobie NAGUSA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś z tygrysa nie ma już śladu, bo moje suczysko zachowuje sie jak owca i pierwszy raz Jagoda rozstawiła ją po katach. A mówiąc poważnie- ozywiście golenie było podyktowane innymi względami niż chcęć posiadania nagusa. Tasia nie będzie wystawiana przynajmniej do czasu aż sierść odrośnie, choć nie wykluczam, że w Poznaniu było jej ostatnie polownie na sędziego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystko zależy od jej resocjalizacji;).
Dudek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 WOW - dość radykalne kroki podjęłaś:crazyeye: ale jestem ciekawa jak teraz wygląda Twój HL;) :cool3:
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jak wyglada? Jak nie mój pies....Wygląd zewnętrzny nie zmienił się specjalnie - ot Tasia ostrzyżona na nagusa. Zdziwiła mnie natomiast zmian zachowania - Z dominującej suki z odbiciami - Tasia zrobiła się pokorna, spragniona przytulania i słodziutka .... brauje mi trochę tygrysa:evil_lol:
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 miniaga napisał(a):Jak wyglada? Jak nie mój pies....Wygląd zewnętrzny nie zmienił się specjalnie - ot Tasia ostrzyżona na nagusa. Zdziwiła mnie natomiast zmian zachowania - Z dominującej suki z odbiciami - Tasia zrobiła się pokorna, spragniona przytulania i słodziutka .... brauje mi trochę tygrysa:evil_lol: o masz! to ja golę Lunę regularnie i nie ma takich zmian w zachowaniu a by się przydały :placz:
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nio ja też nie spodziewałam się:crazyeye:Co prawda słyszałam, że niektóre psy po goleniu "wstydzą się",ale Taśka wręcz chowa się po kątach. Dziś nie odstępowała mnie na krok - jakby wraz z włosami straciła całą pewność siebie;) W przypadku Tasminy nie zadziwi mnie już nic:evil_lol: Durne, kochane suczysko:loveu::loveu::loveu: Teraz śpi praktycznie na Arturze z mordą pod jego pachą:lol:
resuruss Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Hehe,ja własnie wczoraj jadąc samochodem z Elitese,rozmawiałam o tym ,ze jak ogoliłam Hanke to zamieniła sie w typowego nagusa,bo jednak co jak co ,ale zachowanie nagusy maja specyficzne:evil_lol:
flashka-g Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Chetnie fotke zobacze malej...ale tak porzadnie wygolonej:) żeby sobie porównac... a może i moja zrobie hl :D
miniaga Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Flashka jedyne zdjęcie jakie mam to zrobione przy pomocy telefonu, ale Ress moze ci wysłać mmsem.
Solange Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Res, czy to Twój Gizmo basset? ;) Wcale nie wygląda tak grubo na tym zdjęciu. A kotek ma przepiękny kolor futerka. :loveu: Mam sentyment do rudych zwierzątek.
resuruss Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Tak ,to moj Gizmol.Nie wyglada bo lezy ,a poza tym staram sie go ciut zmniejszyc,bo ciocia waszka bedac u mnie w goscinkach ostatnio sie z niego smiała ,ze wyglada jak biała kiełbaska i mi wpłyneła na ambicje :evil_lol:
malawaszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 jak biała, surowa, grilowa z supermarketu :diabloti:
resuruss Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 I tak jest piekny,nawet jako kiełbaska :eviltong:
Elitesse Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 malawaszka napisał(a):jak biała, surowa, grilowa z supermarketu :diabloti: coz za malo apetyczne porownanie :evil_lol:
AnkaW Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 W oczekiwaniu na zdjęcia wszystkich noworodków :loveu: :loveu: /mam nadzieję, że takowe się pojawią :cool3: / wstawię parę zdjęć mojej szarańczy z dzisiejszego spacerku. U nas dziś była prawdziwa wiosna :multi: :multi:
Recommended Posts