Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale macie piękne grzywki tylko pozazdrościć. Nie to co moje. To Narake brudny po trzygodzinnym spacerze w lesie i posklejany lanoliną i Inuyasha też utytłany w ziemi bo kopał (jemu się czasem zdaje, że jest norowcem chyba) a wogóle to najlepsze biegi przez błoto.

Za to koty piękne i czyściutkie prezentują robioną przeze mnie biżuterię.

Posted

miniaga napisał(a):
A ja pozazdrościłam wszystkim(bo ja taka zazdrośnica jestem) i od dziś mieszka ze mną naga suczka:loveu::loveu::loveu:

no to super-pochwal się fotką

Posted

[quote name='Han Sharn']
Za to koty piękne i czyściutkie prezentują robioną przeze mnie biżuterię.

jakie dostojne sfinksy:loveu: piękne zdjęcia!! bardzo nastrojowe:p a i bużutki niczego sobie:multi: super!

Posted

Naguska pochodzi z hodowli Kozłówkowy Wzgórek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W związku z modą na golone pp dorwałam wczoraj Tygrysa Tasmine i zrobiłam sobie NAGUSA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziś z tygrysa nie ma już śladu, bo moje suczysko zachowuje sie jak owca i pierwszy raz Jagoda rozstawiła ją po katach.

A mówiąc poważnie- ozywiście golenie było podyktowane innymi względami niż chcęć posiadania nagusa. Tasia nie będzie wystawiana przynajmniej do czasu aż sierść odrośnie, choć nie wykluczam, że w Poznaniu było jej ostatnie polownie na sędziego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszystko zależy od jej resocjalizacji;).

Posted

Jak wyglada? Jak nie mój pies....Wygląd zewnętrzny nie zmienił się specjalnie - ot Tasia ostrzyżona na nagusa. Zdziwiła mnie natomiast zmian zachowania - Z dominującej suki z odbiciami - Tasia zrobiła się pokorna, spragniona przytulania i słodziutka .... brauje mi trochę tygrysa:evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Jak wyglada? Jak nie mój pies....Wygląd zewnętrzny nie zmienił się specjalnie - ot Tasia ostrzyżona na nagusa. Zdziwiła mnie natomiast zmian zachowania - Z dominującej suki z odbiciami - Tasia zrobiła się pokorna, spragniona przytulania i słodziutka .... brauje mi trochę tygrysa:evil_lol:

o masz! to ja golę Lunę regularnie i nie ma takich zmian w zachowaniu a by się przydały :placz:

Posted

Nio ja też nie spodziewałam się:crazyeye:Co prawda słyszałam, że niektóre psy po goleniu "wstydzą się",ale Taśka wręcz chowa się po kątach. Dziś nie odstępowała mnie na krok - jakby wraz z włosami straciła całą pewność siebie;)
W przypadku Tasminy nie zadziwi mnie już nic:evil_lol: Durne, kochane suczysko:loveu::loveu::loveu:

Teraz śpi praktycznie na Arturze z mordą pod jego pachą:lol:

Posted

Hehe,ja własnie wczoraj jadąc samochodem z Elitese,rozmawiałam o tym ,ze jak ogoliłam Hanke to zamieniła sie w typowego nagusa,bo jednak co jak co ,ale zachowanie nagusy maja specyficzne:evil_lol:

Posted

Res, czy to Twój Gizmo basset? ;) Wcale nie wygląda tak grubo na tym zdjęciu. A kotek ma przepiękny kolor futerka. :loveu: Mam sentyment do rudych zwierzątek.

Posted

Tak ,to moj Gizmol.Nie wyglada bo lezy ,a poza tym staram sie go ciut zmniejszyc,bo ciocia waszka bedac u mnie w goscinkach ostatnio sie z niego smiała ,ze wyglada jak biała kiełbaska i mi wpłyneła na ambicje :evil_lol:

Posted

W oczekiwaniu na zdjęcia wszystkich noworodków :loveu: :loveu: /mam nadzieję, że takowe się pojawią :cool3: / wstawię parę zdjęć mojej szarańczy z dzisiejszego spacerku. U nas dziś była prawdziwa wiosna :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...