Iwona Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='cyga'][B]Iwonko [/B]ona jest Twoja:cool3:[/QUOTE] Nasza:lol: - czyli moja i mojej cóery Darii:loveu:
cyga Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 jest przepiękna i moim zdaniem najbardziej czarująca z miotu:loveu: Super,że trafiła do Was:multi: ciekawe kiedy do nas trafi grzywkowy maluch, wciaż szukamy ...ale napewno to bedzie łysolek- przegłosowana zostałam w tej kwestii:mad:
Solange Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [B]Iwona[/B], sunia jest przepiękna! :loveu: (Już zresztą kiedyś chyba to mówiłam). Gratuluję nowego członka rodziny!
Dorota_33 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Iwona sunia jest przesliczna-super ze ja macie!!!!!!!!
Donio Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Iwona, serdeczne gratulacje. Chyba czas uaktualnić podpis:lol: Mam nadzieję, że Wasza sunia i moja mała Sissy prędzej czy póżniej się spotkają:cool1: Mój aparat niestety przebywa w serwisie:placz:
gruca Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [B]Iwonko [/B]gratuluję ,sunia jest bardzo ładna.
paniMysza Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 iwona! jaka ona śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:
resuruss Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Donio']Iwona, serdeczne gratulacje. Chyba czas uaktualnić podpis:lol: Mam nadzieję, że Wasza sunia i moja mała Sissy prędzej czy póżniej się spotkają:cool1: Mój aparat niestety przebywa w serwisie:placz:[/quote] Donio!!!Jakos tak sobie pomyalałam ,ze Twoja Sissy bardzo mi przypomina taka jedna piękna powder puffke z okolic Warszawy....ciekawe dlaczego ;)
Iwona Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Dzięki wszystkim:-) cieszę się, że mała podoba się- jak każdy szczeniaczek jest śliczna słodkością szczeniaczka:lol: Mordka nie ogolona, na razie mała przyzwyczja się do nas i nie chcę jej od razu stresować- ale lada moment nadejdzie czas zmierzenia się z "ryczącym potworem" :shake: Donio-podpis zedytowany:-)
resuruss Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Iwona!!!Jednak widze ,ze przekonałas sie do semikow.Fajna ta sunka i bedzie bardzo efektowna z bujnym wloskiem :loveu:
Iwona Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='resuruss']Iwona!!!Jednak widze ,ze przekonałas sie do semikow.Fajna ta sunka i bedzie bardzo efektowna z bujnym wloskiem :loveu:[/QUOTE] Wcale się nie musiałam przekonywać:lol: - zawsze twierdziłam,że podobają mi się semiki bo są efektowniejsze z tym pięknym włosem, ale nie mam nic przeciwko mniej owłosionym naguskom:cool3: - zresztą nie najważniejsze jest owłosienie;) . Akurat w przypadku Abi to nawet nie miałam za dużo do powiedzenia:crazyeye: - można powiedzieć ,że decyzja była największych poprzednich przeciwników pojawienia się w naszm stadku nagiej grzywaczki;)
Misa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Iwonko, gratuluje k wyboru takiej ladnej suni, mocne kosci, piekna glowa, kontowanie, osierscienie, super!!! Zycze, ze by robila wam tylko sama radosc w domu i na wystawach.
Iwona Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Misa- bardzo, bardzo dziękuję:oops: . Kesi jest naszą ukochaną Pierwszą Damą:loveu: , Abi to już rezultat grzywaczowej choroby:lol: . Jednak to prawda- jak wiele osób to tu pisało- grzywki uzależniają i trudno poprzestać na jednej:lol:
maga18 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Piękna dziewczynka!! :loveu: Gratuluje!! :laola:
malawaszka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Iwona :laola: :loveu: ale śliczna mała myszka :loveu:
lalunia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Iwona']Misa- bardzo, bardzo dziękuję:oops: . Kesi jest naszą ukochaną Pierwszą Damą:loveu: , Abi to już rezultat grzywaczowej choroby:lol: . Jednak to prawda- jak wiele osób to tu pisało- grzywki uzależniają i trudno poprzestać na jednej:lol:[/quote] popieram i nie moge sie na patrzec na twoja malutka sunie czerwona wstążeczka potrzebna :multi:
lalunia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='cyga']jest przepiękna i moim zdaniem najbardziej czarująca z miotu:loveu: Super,że trafiła do Was:multi: ciekawe kiedy do nas trafi grzywkowy maluch, wciaż szukamy ...ale napewno to bedzie łysolek- przegłosowana zostałam w tej kwestii:mad:[/quote] cyga a ja trzymam kciuki za pieknego łysolka dla ciebie
Light of Shin-Ra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Inuyasha [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/355/inuyashawysttv2.jpg[/IMG] Narake [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/809/barnabawyswh0.jpg[/IMG] I kotka Drożdżówka [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/626/piernatwystawowyqx2.jpg[/IMG] koniecznie chciała być jak psy. A to jest bohater filmowy od którego mój Inuyasha ma Imię. Inu Yasha - psi demon. [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/2214/inu3209ug4.jpg[/IMG]
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Iwona - jak dla mnie mała tyyyyż jest piękna jak będzie tak się rozwijała jak wygląda teraz ............ to :crazyeye::crazyeye: ludzie ........ zawojujecie wszystkie ringi - czego serdecznie życzę !!!
resuruss Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Han!!!!Widze ,ze cwiczyszz chlopakami :loveu: A kot mnie powalił na kolana :lol:
resuruss Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 To ja tez cosik wstawie: :evil_lol: [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/3317/dsc06019ez9.jpg[/IMG]
Iwona Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Nesjanka']Iwona - jak dla mnie mała tyyyyż jest piękna jak będzie tak się rozwijała jak wygląda teraz ............ to :crazyeye::crazyeye: ludzie ........ zawojujecie wszystkie ringi - czego serdecznie życzę !!![/QUOTE] Aga- :lol:
Recommended Posts