Iwona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Onka- jakie te maluchy prześliczne:loveu: :loveu: :loveu: A Tilia baaaardzo wpadła mi w oko:cool3: śliczności, buuu- chciałabym taką:placz:
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 KESI nareszcie mialaby sie z kim bawic:multi: :multi: :multi:
Iwona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agama napisał(a):KESI nareszcie mialaby sie z kim bawic:multi: :multi: :multi: Ależ Kesi ma sie z kim bawić:evil_lol: jak wiesz shar-pei świeeetnie nadają się do zabawy:lol:
resuruss Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A to zdjecie robione przed chwilka- uszka juz nabieraja kształtow:
Iwona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A jaką zabawę bym ja miała- te kąpiele, czesanie, suszenie, oliwienie i papilotowanie:cool3:
AnkaW Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Agama']ANKA W jutro wstawimy fote BARTUSIA -juz otworzyl jedno oczko:lol: I gdzie ten Bartuś :mad: :mad: :mad: Onka psiaki cudownie powyrastały :loveu: :loveu: , ale Fredzio jakiś smutny, że musi zostawić rodzeństwo :-( :-(
AngelOfDeath Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 AnkaW napisał(a):I gdzie ten Bartuś :mad: :mad: :mad: nie ma :placz::placz::placz::placz: onka szczeniaczki slodkie:loveu:
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 IWONA zabawy KIKI z szarpejka zakonczyly sie fatalnie jutro mamy umowionago CHIRURGA ortopede-oczywiscie dla szarpejki-przednia lapka przestala funkcjonowac a BULA ma dopiero 3 i pol roku:placz: :placz:
AnkaW Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Biedna Bula :placz: :placz: ale z szalonymi grzywkami nie ma co zaczynać.:shake: :shake:
AnkaW Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Moje dziś wykończyły charta :evil_lol: :evil_lol: , urządziły taką gonitwę, że wzrokiem nie mogłyśmy za nimi nadążyć :lol: . Mały Radek tak za nimi zap.... że mało nóg nie pogubił. Ale dzielnie dotrzymał im kroku :loveu: :loveu: :loveu:
Iwona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agama napisał(a):IWONA zabawy KIKI z szarpejka zakonczyly sie fatalnie jutro mamy umowionago CHIRURGA ortopede-oczywiscie dla szarpejki-przednia lapka przestala funkcjonowac a BULA ma dopiero 3 i pol roku:placz: :placz: Bardzo mi przykro:-( mam nadzieję,że to nie będzie nic bardzo poważnego. Trzymam kciuki za Bułę:bigok: Jak na razie zabawy dziewczyn kończą się bezkontuzjowo- najwyżej Kesi lata podrapana i ciut wyskubana:evil_lol: , ale nauczyła się już bronić grzywy :cool3:
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 niestety chyba dosc powazna kontuzja prawie przestala chodzici lapka jest zupelnie zgieta w stawie lokciowym -wykluczono tylko zlamanie:placz:
resuruss Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agama!!!!Mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok!!!!!!Moja Bułka pozdrawia Bułke.
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 MELISA czy masz bernenczyka tak sobie pisze i nie wiem co bedzie z siusianiem bo BULA zaczela nas traktowac zebiskami przy probie wyjscia -a w zasadzie zniesienia na dwor
resuruss Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agama -widocznie ja bardzo boli.Czesem ból jest tak wielki ,ze zwierze zachowuje sie inaczej nie normalnie.Biedna dziewczynka.:-(
Melisa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Bernenkę mam :loveu: BULA da radę na trzech łapach... Wczoraj ściągnęłam Kejti opatrunek, miała złamaną nogę ( wpadł na nią, za piłką, pies koleżanki ) Teraz uczy się chodzić na...4 łapach :roll:
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 dostala srodki p, bolowe-spi teraz na mojej poduszce i glosno chrapie jak to szarpki
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 wiem ze na 3 lapkach pieski chodza i biegaja nawet na kursie dogoterapiijest bardzo sprawny piesek zupelnie bez lapki
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Haneczka jest słodziachna :loveu: nie mogę się doczekać soboty kiedy ją wyprzytulam :loveu:
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 WASZKO moze TY powiesz czy HANECZKA zostaje u RESS-jeszcze nikt sie o to nie zapytal
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agama napisał(a):WASZKO moze TY powiesz czy HANECZKA zostaje u RESS-jeszcze nikt sie o to nie zapytal jak nikt o to nie zapytał to nawet Ress nie miała możliwości odpowiedzieć :eviltong:
Recommended Posts