Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Onka- jakie te maluchy prześliczne:loveu: :loveu: :loveu:
A Tilia baaaardzo wpadła mi w oko:cool3: śliczności, buuu- chciałabym taką:placz:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agama']KESI nareszcie mialaby sie z kim bawic:multi: :multi: :multi:[/QUOTE]
Ależ Kesi ma sie z kim bawić:evil_lol: jak wiesz shar-pei świeeetnie nadają się do zabawy:lol:

Posted

[quote name='Agama']ANKA W jutro wstawimy fote BARTUSIA -juz otworzyl jedno oczko:lol:[/quote]

I gdzie ten Bartuś :mad: :mad: :mad:

[B]Onka[/B] psiaki cudownie powyrastały :loveu: :loveu: , ale Fredzio jakiś smutny, że musi zostawić rodzeństwo :-( :-(

Posted

IWONA zabawy KIKI z szarpejka zakonczyly sie fatalnie jutro mamy umowionago CHIRURGA ortopede-oczywiscie dla szarpejki-przednia lapka przestala funkcjonowac a BULA ma dopiero 3 i pol roku:placz: :placz:

Posted

Moje dziś wykończyły charta :evil_lol: :evil_lol: , urządziły taką gonitwę, że wzrokiem nie mogłyśmy za nimi nadążyć :lol: . Mały Radek tak za nimi zap.... że mało nóg nie pogubił. Ale dzielnie dotrzymał im kroku :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agama']IWONA zabawy KIKI z szarpejka zakonczyly sie fatalnie jutro mamy umowionago CHIRURGA ortopede-oczywiscie dla szarpejki-przednia lapka przestala funkcjonowac a BULA ma dopiero 3 i pol roku:placz: :placz:[/QUOTE]

Bardzo mi przykro:-( mam nadzieję,że to nie będzie nic bardzo poważnego. Trzymam kciuki za Bułę:bigok:
Jak na razie zabawy dziewczyn kończą się bezkontuzjowo- najwyżej Kesi lata podrapana i ciut wyskubana:evil_lol: , ale nauczyła się już bronić grzywy :cool3:

Posted

[URL="http://img89.imageshack.us/my.php?image=pict01221fi.jpg"][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/4158/pict01221fi.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

niestety chyba dosc powazna kontuzja prawie przestala chodzici lapka jest zupelnie zgieta w stawie lokciowym -wykluczono tylko zlamanie:placz:

Posted

MELISA czy masz bernenczyka

tak sobie pisze i nie wiem co bedzie z siusianiem bo BULA zaczela nas traktowac zebiskami przy probie wyjscia -a w zasadzie zniesienia na dwor

Posted

Bernenkę mam :loveu:
BULA da radę na trzech łapach...
Wczoraj ściągnęłam Kejti opatrunek, miała złamaną nogę ( wpadł na nią, za piłką, pies koleżanki ) Teraz uczy się chodzić na...4 łapach :roll:

Posted

wiem ze na 3 lapkach pieski chodza i biegaja nawet na kursie dogoterapiijest bardzo sprawny piesek zupelnie bez lapki

Posted

[quote name='Agama']WASZKO moze TY powiesz czy HANECZKA zostaje u RESS-jeszcze nikt sie o to nie zapytal[/quote]

jak nikt o to nie zapytał to nawet Ress nie miała możliwości odpowiedzieć :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...