Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota 33 - jak tam Twoje chlopaki? :)
ja juz trzymam kciuki za katowice bo niestety sie nie spotkam ze znajomymi, buu'; ale za to zobacze sie z onka w berlinie:)

Posted

Superpies w odpowiednich rękach :loveu: :loveu: :loveu:
[B]Ress[/B] - Nie bierzesz przypadkiem Zuzki na wystawę, może by mi Gizmaka wystawiła :lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='anna1']Dorota 33 - jak tam Twoje chlopaki? :)
ja juz trzymam kciuki za katowice bo niestety sie nie spotkam ze znajomymi, buu'; ale za to zobacze sie z onka w berlinie:)[/quote]

Wszystko dobrze Aniu,ale młody tak rozrabia,że głowa boli.
Chwilami to już nie wiem co do nich mówię:evil_lol:

Posted

[quote name='Dorota_33']Wszystko dobrze Aniu,ale młody tak rozrabia,że głowa boli.
Chwilami to już nie wiem co do nich mówię:evil_lol:[/quote]

Co prawda to nie do mnie :eviltong: , ale chyba wiem o czym piszesz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oj [B]Ress[/B] wielka szkoda, ale może czapeczke bejsbolówkę jej ubierzemy i nikt nie zauważy Twoich zapędów fryzjerskich :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']Co prawda to nie do mnie :eviltong: , ale chyba wiem o czym piszesz :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Dostał takiego powera ostatnio,że ręce opadają!!!

Posted

[quote name='Dorota_33']Dostał takiego powera ostatnio,że ręce opadają!!![/quote]

:evil_lol: :evil_lol: mogę Cię pocieszyć - szybko mu to nie przejdzie :cool3: :cool3: :cool3: .
Dopiero teraz tak naprawdę poczuł się jak u siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']:evil_lol: :evil_lol: mogę Cię pocieszyć - szybko mu to nie przejdzie :cool3: :cool3: :cool3: .
Dopiero teraz tak naprawdę poczuł się jak u siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

No to mnie pocieszyłaś!!!

Posted

A u mnie dalej pelno sniegu.....:angryy:
Ta ławka przy ktorej Zuzka stoi jest normalnej wielkosci........

[IMG]http://img396.imageshack.us/img396/5696/131012nz.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='resuruss']A u mnie dalej pelno sniegu.....:angryy:
Ta ławka przy ktorej Zuzka stoi jest normalnej wielkosci........

[IMG]http://img396.imageshack.us/img396/5696/131012nz.jpg[/IMG][/QUOTE]

Nas też wczoraj znowu zasypało :placz: :placz: gdzie ta wiosna :mad:

Posted

a u mnie wczoraj byla sliczna pogoda- słoneczko, ok 7 stopni, no i dzis od rana tez swieci:multi: ale zeby bylo cieplej, no i zeby juz tak zostało!!
flashka, nie strasz z tymi minusami!!!!!:angryy: załamie sie chyba jak to bedzie prawda:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...