Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radarek niezbyt szczęśliwy bo po kapieli i suszeniu suszarką. A zdjęcie udało mi się wkleić dzięki Tobie Ress bo coś pisałaś o tych górkach w kwadraciku Wielkie dzięki. Jeszcze gnębi mnie ten podpisik i avatarek.

Posted

[quote name='onka']a tutaj moje ulubione zdjęcie Lotusa z jego najlepsiejszą przyjaciółką:)

o jaa ale cuuda!!!! :iloveyou: Moja Milvcia i Lotusik :lilangel:
:shock: DOOMI znowu jakies nowe obroze? :D :loveu:
booskie grzywki :loveu: :iloveyou: :loveu:

Posted

Avatarów nie zmienice dopoki admini nie dopracują waszych (naszych) profili... które obecnie nie podsiadają bialego paseczka z przyciskiem przegladaj ;) Ja tez zmienic avatara nie moge, dlatego zmienilam podpis :D

Zdjecia swietne!!! Zuzia sliczna dziewczynka :angel:

Posted

[quote name='maga18']:laugh2_2: Marcik reklame serwuje... :lol: - co na wystawach Ci sie nudzi? Zbanowac nie ma kogo, nie...?! ;) :lol:

za banowąć kogos zawsze mozna:sg168: , muszę na kims potrenować :haha: :flasings: :bigok:
a tam się nie nudzi, fajna jest tam funkcja short cos tam + do tego radio Paya i boki zrywać 8-)

Posted

[quote name='sh_maniak']Fajne są :-D ......... u kogoś :flasings:

albo jak się na nie patrzy z boku:) ale rasa baaardzo efektowna i widowiskowa, zwłaszcza w skandynawskim wydaniu;-)

Posted

No w moim avantarku jest skandynawskie wydanie :-D
Zdjęcie z Poznania :-D , kreciłam sie nawet z małą koło ringu grzywów na ww wystawie, może ja widziałes na zywo ? :-D

Posted

sh_maniak napisał(a):
No w moim avantarku jest skandynawskie wydanie :-D
Zdjęcie z Poznania :-D , kreciłam sie nawet z małą koło ringu grzywów na ww wystawie, może ja widziałes na zywo ? :-D

ja tez jej nie widzialam :lol: (w Poznaniu ;) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...