sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 matrix..... napisał(a):Germanika napisał(a):O WY szkodniki!!!!!!! :D Ja,swoją suszarkę mam 11 lat i jeszcze nią pracuję. oni dopiero się uczą ... :wink: Rysiu mnie zadziwia :o :wink: widzę, że ostro się szkolisz :wink: , lub jestes szkolony :wink: :lol: :fadein:
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 sh_maniak napisał(a):matrix..... napisał(a):Germanika napisał(a):O WY szkodniki!!!!!!! :D Ja,swoją suszarkę mam 11 lat i jeszcze nią pracuję. oni dopiero się uczą ... :wink: Rysiu mnie zadziwia :o :wink: widzę, że ostro się szkolisz :wink: , lub jestes szkolony :wink: :lol: :fadein: ...egzamin zbliża się szybkimi krokami ... :)
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):matrix..... napisał(a):Germanika napisał(a):O WY szkodniki!!!!!!! :D Ja,swoją suszarkę mam 11 lat i jeszcze nią pracuję. oni dopiero się uczą ... :wink: Rysiu mnie zadziwia :o :wink: widzę, że ostro się szkolisz :wink: , lub jestes szkolony :wink: :lol: :fadein: ...egzamin zbliża się szybkimi krokami ... :) A Ty opuszczasz kolejne wykłady :wink:
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Rysiu trzymam kciuki :bigok: Góral może jesteś za mało ostry :roll: :wink:
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 resuruss napisał(a):Moze ja tez przystapie do egzaminu????? Ty Ress nie możesz, zawyżysz poziom :)
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 góral napisał(a):matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):matrix..... napisał(a):Germanika napisał(a):O WY szkodniki!!!!!!! :D Ja,swoją suszarkę mam 11 lat i jeszcze nią pracuję. oni dopiero się uczą ... :wink: Rysiu mnie zadziwia :o :wink: widzę, że ostro się szkolisz :wink: , lub jestes szkolony :wink: :lol: :fadein: ...egzamin zbliża się szybkimi krokami ... :) A Ty opuszczasz kolejne wykłady :wink: Góral wykłady nie są obowiązkowe, ćwiczenia to podstawa !!
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ale na ćwiczeniach też Cię nie ma :evilbat: :D
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 resuruss napisał(a):Matrix!Ja jestem pilna i sie ucze duzo!!! I bardzo dobrze, bo Matrix to się leserem okazał :lol:
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 resuruss napisał(a):Matrix!Ja jestem pilna i sie ucze duzo!!! wiem :) i dlatego nie możesz pójść na egzamin w tym samym terminie co ja :)
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Rysiu czy mi się zdaje czy Ress cię powoli wygryza :sweetCyb:
Germanika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ok,zapraszam wszystkich zainteresowanych,z własnym sprzętem oczywiście :D
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Germanika napisał(a):Ok,zapraszam wszystkich zainteresowanych,z własnym sprzętem oczywiście :D patrzcie jak się boi :roflt: Germanika oni będa uważać :o :roflt:
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 sh_maniak napisał(a):Rysiu czy mi się zdaje czy Ress cię powoli wygryza :sweetCyb: też zaczynam się obawiać :) staje się niebezpieczna odkąd Bułkę nabyła :o
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):Rysiu czy mi się zdaje czy Ress cię powoli wygryza :sweetCyb: też zaczynam się obawiać :) staje się niebezpieczna odkąd Bułkę nabyła :o Ty powinieneś na Mego trenować
Germanika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ress w takim razie Twoje noty spadają,spadają :D
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):Rysiu czy mi się zdaje czy Ress cię powoli wygryza :sweetCyb: też zaczynam się obawiać :) staje się niebezpieczna odkąd Bułkę nabyła :o Postaraj się ładnie i moze pod choinke jakiegoś bana jej załatw :bigok: Ress nie wyobrażam sobie tego forum bez ciebie :calus:
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Megi w tej chwili zaczyna obrastać włosem po wylinieniu...
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Germanika napisał(a):Ress w takim razie Twoje noty spadają,spadają :D Ja bym powiedział więcej...brak sprzętu, to prawie o dyskwalifikację zakrawa
Germanika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Sh_maniak,będą uważać NAPEWNO,ale TYLKO na siebie!!!!!!!!! :D
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 góral napisał(a):matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):Rysiu czy mi się zdaje czy Ress cię powoli wygryza :sweetCyb: też zaczynam się obawiać :) staje się niebezpieczna odkąd Bułkę nabyła :o Ty powinieneś na Mego trenować To by była dopiero sztuka, Matrixa uczesać w loczki :lol: :wink:
Marta Chmielewska Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Dobry wieczór grzywkomaniakom, nasi chłopcy przyszli w odwiedziny :D *** *** *** *** *** [URL=http://imageshack.us][img]http://img458.imageshack.us/img458/3776/pola96sj.jpg[/img
Recommended Posts